Jeep Patriot Tillförlitlighet

Jeep kommer från den taktiska termen GP, som står för General Purpose Vehicles. Varumärket är prestigefyllt för sin förmåga att ständigt skapa fantastiska 4×4, SUV:er och gå 4×4-promenadfordon. Jeep Patriot (MK74) är en SUV med frontmotor med fem ingångar och reducerad hybrid som tillverkas och marknadsförs av Jeep, efter att ha dykt upp tillsammans med Jeep Compass i april 2006 på New York Auto Show för modellåret 2007. Patriot tillverkades vid Chryslers anläggning i Belvidere, Illinois, i närheten av Compass.

Översikt

Basversionen av 2016 års Jeep Patriot har en 2,0-liters fyrkammarmotor som ger 158 drivningar. En 2,4-liters fyrkammarmotor med 172 styrkor och 2,4 liter är valfri på framhjulsdrivna modeller och standard på modeller med fyrhjulsdrift. En femväxlad manuell växellåda är standard med två motorer. Det finns vissa Jeep Patriot-problem som innefattar transmissionsproblem, motorproblem och elektriska problem.

Tillförlitlighet

Jeep Patriot Reliability Rating är 4,0 av 5,0, vilket placerar den på femtonde plats av 26 för reducerade SUV:er. Den normala årliga reparationskostnaden är 596 dollar vilket innebär att den har normala innehavskostnader. Seriositeten av fixar är normal och betydande problem är mindre regelbundna än normalt, så betydande fixar är inte normala för Patriot.

Säkerhet

Säkerhet är det viktigaste när man köper ett fordon. För 2016 är Jeep Patriot tillgänglig i trimnivåerna Sport och Latitude. I statliga krocktester fick Patriot fyra stjärnor för den övergripande säkerheten, inklusive ett särskilt oroande resultat på tre stjärnor i krock med frontalriktning och i vältningstester.

  Jaguar XK Tillförlitlighet

Återförsäljningsvärde

En Jeep Patriot från 2017 har ett långsiktigt återförsäljningsvärde på 37 %. Om fem år räknar man med att dess värde kommer att minska med ungefär 5 711 dollar från den nuvarande kostnaden på cirka 15 435 dollar ner till 9 724 dollar.

Underhåll och reparation

Jeep Patriot är generöst billigare att hålla i ordning. Den normala absoluta årliga kostnaden för reparationer och underhåll på en Jeep Patriot är 596 dollar, jämfört med en normal kostnad på 521 dollar för reducerade SUV:er och 652 dollar för alla fordonsmodeller.

FAQ

Är det en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Jeep Patriot är en fyrhjulsdriven bil.

Hur många platser finns det i Patriot?

Jeep Patriot är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small Sport Utility Vehicles 4WD

Vad är hästkrafterna i en Jeep Patriot och har den en turbo?

Patriot har 172 hästkrafter och ett vridmoment på 165 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,4 liter Bränslesystemet är: Det finns ett bränslesystem: Sequential MPI.

Hur stor markfrigång har Patriot?

8,1 tum (20,57 cm)

Vilken typ av hjul har den?

Jeep Patriot har 17 X 6,5 tums aluminiumhjul fram och 17 X 6,5 tums aluminiumhjul bak.

Har Jeep Patriots många problem?

Jeep Patriot, en kompakt SUV, har tillverkats sedan 2007. Det finns fortfarande problem med Jeep Patriot, bland annat överföringsproblem, motorproblem och elektriska problem. Vi kommer också att åtrå vissa Jeep Patriot-modellår så att du inte behöver köpa alls.

  Dodge Challenger SRT Hellcat Tillförlitlighet

Håller Patriots länge?

En Jeep Patriot håller länge om du följer tillverkarens rekommenderade underhåll och ser till att bilen får regelbundna oljebyten. Den bör hålla ungefär 200 000 mil. Dessa Jeepar är byggda för att hålla länge.

Vad går fel med Jeep Patriot?

  • CVT-växellåda.
  • Motorn startar inte på grund av fel i trådlös styrmodul.
  • Vatten läcker från det främre och/eller bakre takområdet.
  • Manuell växellåda har svårt att växla.
  • Motorn kan överhettas på grund av skräp i cylinderhuvudets kylarport.
  • Onormalt ljud eller skador på AC-kompressorn.

Är Patriot värd att köpa?

Även om Patriot är en av de mest prisvärda kompakta SUV:erna på begagnatmarknaden finns det goda skäl till det. Den övergripande tillförlitligheten är inte bättre än genomsnittet. Det finns färre problem som rapporterats med Patriot från 2013+.

Har Jeep Patriots problem med växellådan?

Skakningar och gnäll är vanliga problem med Jeep Patriots växellåda. Problemen orsakas vanligtvis av en defekt växellåda, men de kan också orsakas av skadade bromsar och tierods eller korroderade svingarmar.

Vilket är det bästa året för en Patriot?

Jeep Patriot-modellen 2017 är den bästa, och tekniken har definitivt något att göra med att göra den till den bästa. Basutrustningen Sport är inte utrustad med någon ny teknik, men den har en omfattande uppsättning säkerhetsfunktioner, bland annat motorstartspärren Sentry Key med stöldskydd.

Varför är min Patriot så högljudd?

En felaktig sensor eller en sensor som inte fungerar kan skicka fel data till motorn, vilket leder till för mycket bränsle eller för lite. Detta kan leda till en högre motor. Dåliga eller smutsiga tändstift: Ett fordon som inte är ordentligt underhållet kan få fel tändning, vilket gör att den går högre.

  Jeep Renegade Tillförlitlighet

Vad är det största problemet med Patriot?

Med tiden kan tätningar, bland annat på fönstren, taket, soltaket eller fönster, slitas ut och vatten kan tränga in i kupén. Dessa två problem – växellådan och läckage – är de vanligaste som rapporteras till Patriot. Ägare av Patriots fortsätter dock att uppleva mindre problem.

Är Jeep Patriots bra i snö?

Patriots Freedom Drive II-drivlina kan prestera bra på alla vägar och i alla väderförhållanden. Jeep Patriots förmåga att ta sig igenom 19 tum stillastående vatten och erövra djup snö och lera gör den mer kraftfull än vad de flesta tror.

Varför slutade de att tillverka Jeep Patriot?

Bristen på teknik var en av de viktigaste orsakerna till att Jeep Patriot inte lyckades sälja. Det är oklart varför Jeep valde att utesluta modern teknik. Patriot kan ha fått ett lägre pris för att hålla kostnaderna nere. Det finns dock andra crossovers till samma pris som erbjuder teknik.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts