Jaguar E-Pace Tillförlitlighet

Jaguar Motors är ett lyxbilsmärke som är känt för att tillverka lyx- och sportbilar. Jaguar E-pace är en fram- eller fyrhjulsdriven subkompakt lyxig crossover-SUV som tillverkas av Jaguar Land Rover. Den avslöjades först officiellt 2017 som den andra Jaguar SUV:n.

Översikt

Den 5-dörrars SUV:n är en njutbar resa med en förstklassig interiör. Den ger dock fortfarande inte extra utrymme och är inte heller bränslesnål som vissa andra lyxiga subkompakta SUV:er är. Jaguar E-Pace finns i olika variantmotorer med en 1,5-liters Ingenium AJ150 I4-motor och en 2,0-liters Ingenium Aj200 I4-motor. SUV:n accelererar från 0 till 60 mph på bara 6,1 sekunder.

Tillförlitlighet

När det gäller tillförlitlighet är E-pace inte ens genomsnittlig. Det är den minst pålitliga SUV-familjen bland alla märkes SUV:er och rankas på plats 21 av 31 tillverkare, vilket är en rejäl besvikelse. Tillförlitligheten hos ett fordon beror på olika faktorer, bland annat säkerhetsfunktioner, underhålls- och reparationskostnader och återförsäljningsvärde.

Säkerhet

Trots att Jaguar E-Pace är lågt rankad när det gäller tillförlitlighetsranking lyckas Jaguar E-Pace ändå få bra resultat när det gäller säkerhetsbetyg. SUV:n får inte det högsta betyget i sin klass i någon kategori, men det övergripande genomsnittliga betyget var ganska imponerande. Enligt Euro NCAP lyckades E-Pace få ett 5-stjärnigt betyg.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden är också ganska viktig när man bestämmer tillförlitligheten hos ett fordon. Jaguar E-Pace har en ganska hög avskrivningsgrad, vilket innebär att den kommer att ha ett lågt återförsäljningsvärde. Enligt en uppskattad hastighet kommer E-Pace att skrivas av med cirka 54 % på 5 år.

Underhåll och reparation

Underhålls- och reparationskostnaderna för lyxbilar brukar förutspås vara höga precis som deras prislappar. Den uppskattade underhålls- och reparationskostnaden för en Jaguar E-Pace beräknas ligga mellan cirka 100 och 4534 dollar under de första fem åren efter köpet.

FAQ

Är Jaguar E-Pace en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Jaguar E-Pace är en bil med fyrhjulsdrift.

  Jaguar XF Sportbrake Tillförlitlighet

Hur många platser finns det i E-Pace?

Jaguar E-Pace är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small SUV 4WD

Hur många hästkrafter har Jaguar E-Pace och har den en turbo?

Jaguar E-Pace har 246 hästkrafter och ett vridmoment på 269 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Jaguar E-Pace har 18 X 8 tums aluminiumfälgar fram och 18 X 8 tums aluminiumfälgar bak.

Har Jaguar E-Pace problem?

E-Pace är ett relativt nytt fordon. Det har dock rapporterats några få problem med den. Dessa inkluderar panelpassning och färgfel samt AdBlue-vätska som läcker från slangar och påfyllningslock. Luftandningsrör som gnider mot motorkomponenter. Sprickande bakre fjädring. Det finns också problem med infotainmentsystemet.

Vad är skillnaden mellan E-Pace och F-Pace?

Interiören i E-Pace är inspirerad av F-Type. Den har en omslutande instrumentpanel och intuitiva reglage samt infotainment med 10-tums pekskärm. I designen är F-Pace interiör mer lik XE eller XF. Båda är förtjusande och kan bara bero på personliga preferenser.

Vilken är bättre Evoque eller E-Pace?

Den här motorn är utformad för att öka hastigheten och kraften för tuff terräng och hinder. Jaguar E-PACE är ett bättre val om du är mer intresserad av acceleration och hastighet på vägen.

Vilken är bättre Audi Q3 eller Jaguar E-Pace?

MotorTrend valde i slutändan Audi Q3 på grund av dess överlägsna interiör. E-Pace och Q3 har liknande brister. Båda SUV:erna erbjuder obekväma körningar och båda har mycket plast inuti.

Är Jaguars mer pålitliga än Range Rover?

I J.D. Powers senaste undersökning om tillförlitlighet rankas Jaguar på tredje plats, medan Land Rover ligger sist med 244 problem per 100 fordon (PP100). Detta är betydligt mer än branschgenomsnittet på 121 PP100.

  Cadillac CT6 Tillförlitlighet

Har Jaguar E-Pace Android Auto?

Alla 2022 års Jaguar-modeller är kompatibla med smartphones, så du behöver inte oroa dig för uppdateringar. 2022 Jaguar F-PACE- Standard Apple CarPlay(r) och Android Auto ™. 2022 Jaguar E-PACE- Standard Apple CarPlay och Android Auto ™.

Har E-Pace CarPlay?

Ja, alla Jaguar-modeller har CarPlay som standard, vilket gör att föraren kan få tillgång till musik, podcasts, ljudböcker, navigering och andra appar via bilens bildskärm.

Har E-Pace ett navigationssystem?

Ja, Jaguar E-PACE är utrustad med en valfri 11,4-tums pekskärm med navigationssystem som inkluderar röstigenkänning, text till tal och Bluetooth-anslutning.

Kan jag uppgradera mitt infotainmentsystem från Jaguar?

Din infotainment i bilen kan göra det möjligt för dig att uppdatera din Jaguar-bil. Du kan uppdatera ditt Jaguar-fordon med de senaste funktionerna och för att säkerställa maximal stabilitet. Du kan helt enkelt välja datum och tid för att uppdatera ditt fordon för äldre modeller när du väl har blivit varnad.

Har E-Pace Jaguar uppvärmda säten?

E-Pace har plats för upp till fem personer. Den är standard med läderklädsel, eljusterbara uppvärmda framstolar. Du kan uppgradera till uppvärmda baksäten och läderklädsel.

Är Jaguar E-Pace en 4×4?

Jaguar har utrustat de flesta E-Pace-modeller med fyrhjulsdrift och automatisk växellåda, men du kan också få framhjulsdrift och en ”box” om du väljer dieselmotorn D165.

Är Jaguar E-Pace värd det?

Även om 2022 års Jaguar E-Pace kan vara trevlig att köra och har en bra interiör är den inte lika rymlig eller bränslesnål som andra lyxiga subkompakta SUV:er. Överlag skulle vi säga att den är värd det!

Är Jaguar F-pace bekväm?

Ja, E-Pace erbjuder en smidig körning och mycket komfort, särskilt när du kör i högre hastigheter. Körkvaliteten är mycket bra, även på grova vägar. Jaguar F-Pace lyxiga SUV är en lyxig SUV med två rader med plats för fem personer. Framstolarna är stödjande och bekväma, med gott om huvud- och benutrymme för längre passagerare och förare.

  Ford Mustang Shelby GT350 Tillförlitlighet

Är Jaguar E-Pace en lyxbil?

Jaguar E-Pace från 2022 är en fantastisk lyxig subkompakt SUV. Dess responsiva hantering gör den lätt att köra. E-Paces rika sortiment av utrustning, enkla infotainmentsystem, förstklassiga material och stilfulla design gör den till en förstklassig hytt.

Vad är PIVI pro Jaguar?

Jaguar Pivi Pro, Jaguars infotainmentplattform, är nu tillgänglig. Den ger West Palm Beach-förare tillgång till Jaguar Pivi Pro-funktioner och smartphoneappar via en intuitiv pekskärm som kan styras med röstkommandon.

Har PIVI Pro stöd för trådlöst CarPlay?

Ja, PIVI Pro stöder trådlöst CarPlay. För en uppkopplad bil/smartphone-upplevelse är Apple CarPlay(tm) och Android Auto(r) helt integrerade i PIVI Home Screen. + För att aktivera den trådlösa funktionen ska du radera din telefon och åter koppla ihop den via Bluetooth på BÅDE din smartphone och fordonet.

Är Jaguar E-Pace bra bilar?

Prestanda: Jaguar E-Pace SUV är mycket bra. Jaguar E-Paces dynamiska hantering och pigga drivlinor gör den mer njutbar att köra än andra lyxiga subkompakta SUV:er. Den har också en utmärkt interiör, med framsäten av högsta kvalitet och användarvänlig teknik. Den är dock inte perfekt.

Är 2022 års Jaguar E-Pace eldriven?

Nej, det är en Plug in Hybrid. 2022 Jaguar E-Pace tillför stil och körupplevelse till kategorin lyxiga små SUV/crossover. Det kan ha varit en smart idé att spara namnet E-Pace till förmån för en helelektrisk bil. E-Pace erbjuder dock en mängd olika förbränningsbaserade drivlinor (även om en kan utökas med en mildhybrid).

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts