Jaguar F-Pace SVR Tillförlitlighet

SVR-modellerna är Special Vehicle Racing-modeller som är den högpresterande versionen av vissa bilmodeller från Jaguar Cars. På samma sätt är Jaguar F-Pace SVR den högpresterande modellen av Jaguar F-Pace. Det är en sportbilsmodell med fyrhjulsdrift.

Översikt

SVR uppgraderar inte bara prestandan hos F-Pace för att förbättra dess drivlina, utan förbättrar också dess hanteringsförmåga och erbjuder en säkrare och bekvämare körning. Jaguar F-Pace SVR är en snabb sportbil som har en topphastighet på 287 km/h. Jaguar F-Pace SVR har en kraftfull komprimerad 5,0-liters V-8-motor med kompressor som kan producera 550 hästkrafter. Den muskulösa motorn kommer tillsammans med en åttaväxlad automatisk växellåda och fyrhjulsdrift som delar upp och skickar vridmomentet till alla fyra hjulen.

Tillförlitlighet

När det gäller stil och lyx står 2022 års Jaguar F-Pace SVR ut i sin klass som en av de bästa kompakta SUV:erna. Den mest imponerande egenskapen är dock dess 550 hästkrafter starka V-8 och vrålande avgas. Jaguars F-Pace SVR har fått ett betyg på 7,5 av 10 av CarAndDrive.

Säkerhet

Du kan styra undan faror när du kör F-Pace SVR eftersom den har förarassistansfunktioner. Andra viktiga säkerhetsfunktioner i F-Pace SVR är bland annat standardassistans för körfältshållning och körfältsvarning, standard automatisk nödbromsning och adaptiv farthållare som är tillgänglig. Med ett imponerande resultat på 93 % för skydd av vuxna passagerare fick Jaguar F-Pace hela fem stjärnor i oberoende Euro NCAP-tester.

Avskrivningsgrad

När det gäller att vara långsam i värdeminskning rankas Jaguar F-Pace SVR på plats 7 bland alla bilmärken, vilket innebär att dess värdeminskningstakt inte är alltför hög jämfört med andra lyx- eller sportbilar. Enligt ett uppskattat värde har F-Pace SVR en avskrivningstakt på 57,6 % på 5 år.

  Dodge Nitro Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Bilägare av sport- eller lyxbilar anser vanligtvis inte att underhålls- och reparationskostnaderna är ett stort problem för dem. I fallet med Jaguar F-Pace är det dock 48,24 % chans att fordonet kommer att behöva någon större reparation under 5 år.

FAQ

Är Jaguar F-Pace SVR en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Jaguar F-Pace SVR är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Jaguar F-Pace SVR?

Jaguar F-Pace SVR är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för den här bilen är: Small SUV 4WD

Vad är hästkrafterna i Jaguar F-Pace SVR och har den en turbo?

Jaguar F-Pace SVR har 550 hästkrafter och ett vridmoment på 516 lb-ft. Motorn är en Intercooled Supercharger Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 5,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Jaguar F-Pace SVR?

71,8 kubikfot ( 2,033 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Jaguar F-Pace SVR har 21 X 9 tum smidda aluminiumhjul fram och 21 X 10 tum smidda aluminiumhjul bak.

Hur bra är Jaguar F-Pace SVR?

F-Pace SVR är ett fantastiskt fordon för körglädje. Den har en exakt styrning och en skarp hantering. Jaguar har designat SVR för att den ska vara bekväm på ojämna vägar, vilket gör den till ett bra val för dagliga pendlingsresor.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts