Jaguar F-Pace Tillförlitlighet

Jaguar F-Pace-ägare anser att det är en säker och pålitlig SUV, även om tillförlitligheten kanske inte är lika stor som hos vissa konkurrenter. Jaguar F-Pace är en kompakt lyxig crossover-SUV som började tillverkas 2016. Jaguar har tilldelats utmärkelserna World Car of the Year och World Car Design of the Year 2017 på ”2017 New York International Auto Show”.

Översikt

Jaguar F-Pace var den första modellen som byggdes av Jaguar i SUV-klassen. Den 5-dörrars SUV:n är en 4*4, fyrhjulsdriven SUV. Jaguar F-Pace är utrustad med ett 6-växlat manuellt och 8-växlat 8HP-automatiskt växellådesystem. Den består av en 2,0-liters Ingenium turbo I4-motor som ger 246 hästkrafter. F-Pace finns även med en mycket kraftfullare turboladdad motor som är en 3,0-liters inline-sexmotor som ger 335 hästkrafter.

Pålitlig

När det gäller tillförlitlighetsbetyg är Jaguar F-Pace inte det mest framstående alternativet bland SUV:erna eftersom många kunder rapporterar om olika elfel och layoutproblem. När det gäller det förutspådda tillförlitlighetsbetyget från J.D. Power har F-Pace ett betyg på 79 av 100, vilket är genomsnittligt.

Säkerhet

Jaguar F-Pace är överlag en bra allroundbil som erbjuder en smidig, bekväm och enkel körning. När det gäller säkerhetsbetyg har F-Pace varit ganska bra med ett övergripande femstjärnigt betyg enligt ANCAP:s säkerhetsbetyg.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden för ett fordon är ganska viktig när det gäller att förutsäga dess tillförlitlighetsbetyg. Jaguar F-Pace har ett genomsnitt i nästan alla sina avdelningar. Den kommer att avskriva 54 % efter 5 års användning.

  Passar Mercedes hjul till Jaguar

Underhåll och reparation

Underhålls- och reparationskostnaderna för Jaguar F-Pace är återigen något högre än genomsnittet för lyxiga SUV:er. En Jaguar F-Pace kommer att kosta cirka 16 103 dollar för underhåll och reparationer under de första 10 åren. Med denna höga underhållskostnad når Jaguar F-Pace listan över minst pålitliga SUV:er över alla märken.

FAQ

Är F-Pace en bil med framhjulsdrift, bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift?

Jaguar F-Pace är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Jaguar F-Pace?

Jaguar F-Pace är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small SUV 4WD

Vad är hästkrafterna i en F-Pace och har den en turbo?

Jaguar F-Pace har 247 hästkrafter och ett vridmoment på 269 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Jaguar F-Pace?

71,8 kubikfot ( 2,033 m3 )

Hur stor markfrigång har Jaguar F-Pace?

8,4 tum ( 21,34 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Jaguar F-Pace har 19 X 8,5 tums aluminiumhjul fram och 19 X 8,5 tums aluminiumhjul bak.

Är Jaguar F-Pace värd att köpa?

Det är nu en lyxig SUV som ser bra ut och kör bra. Om F-Pace inte fanns på din radar när du letade efter en lyxig SUV av medelstorlek så borde den göra det nu.

Har Jaguar F-Pace många problem?

Consumer Reports har gett F-Pace etiketten ”det minst tillförlitliga fordonet”. Det har funnits oro från konsumenter över infotainmentsystemet, buller och motorstoppsystem samt gnissel.

  Chevrolet Silverado HD Tillförlitlighet

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts