Honda CR-V Tillförlitlighet

Honda är ett världsberömt märke för sin tillförlitlighet och överkomliga priser på bilar. CR-V är en mellanstor SUV, som är mindre än Honda Pilot men större än Honda HR-V. Den är dessutom snygg att se på och rolig att köra. Bilens pris är också attraktivt för de funktioner som Honda tillhandahåller.

Översikt

Interiören i Hondas är alltid trevlig att sitta i. CR-V finns också i ett AWD-system, vilket ytterligare bidrar till den smidiga körupplevelsen. Basmodellen har en 1,5 L 4-cylindrig turbomotor med fyra cylindrar som ger 190 hästkrafter, och den finns även i hybrid- och PHEV-modeller.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är ofta en viktig faktor innan man köper en bil. Att köpa en Honda är alltid ett säkert och testat alternativ på grund av dess extremt goda tillförlitlighetshistorik. Honda anses vara det mest tillförlitliga bilmärket i världen. CR-V är ännu ett pålitligt bidrag från Honda, och 2022 års modell har ett tillförlitlighetsbetyg på 84 av 100 av J.D Power.

Säkerhet

Numera prioriteras säkerheten högt, och Hondas är ganska säkra för familjer att resa med. CR-V har krocktestats av NHTSA, och den har fått ett perfekt betyg på 5 stjärnor av 5. Bilen har också många standard säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning, krockkuddar, adaptiv farthållare osv.

Avskrivningsgrad

Människor bryr sig också om värdeminskningsgraden på sina bilar. Hondor håller vanligtvis sitt värde på grund av deras extremt hållbara kvalitetsdelar och byggkvalitet. Honda har en genomsnittlig värdeminskning på 40 % efter fem år. CR-V har en avskrivningsgrad på cirka 39 % efter 5 år, vilket är utmärkt.

  Ford Focus ST Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

En av de största fördelarna med att äga en Honda är den låga underhållskostnaden och att bilarna är lätta att reparera. I genomsnitt kostar Honda-bilar cirka 428 dollar, vilket är lägre än många andra konkurrenter. Dessutom har CR-V en genomsnittlig underhålls- och reparationskostnad på 407 dollar, vilket är ännu lägre än Hondas genomsnittliga underhållskostnad.

FAQ

Är Honda CR-V en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Honda CR-V är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Honda CR-V?

Honda CR-V är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small SUV 4WD

Vad är hästkrafterna i en Honda CR-V och har den en turbo?

Honda CR-V har 190 hästkrafter och ett vridmoment på 179 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4 med en cylindervolym på 1,5 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Honda CR-V har 17 X 7,5 tums aluminiumhjul fram och 17 X 7,5 tums aluminiumhjul bak.

Har Honda CR-V många problem?

Honda CRV har problem med tillförlitligheten. Under de 24 modellåren lämnade CR-V-ägarna in 3 047 klagomål. Vi rankade CR-V på 21:a plats bland 24 Honda-modeller med hjälp av vår PainRank(tm), som inkluderar verkliga motor- och interiörproblem.

Vilket årsmodell av CRV är mest tillförlitligt?

De bästa åren för Honda CRV-modeller är 2007, 2010 och 2020. De här årens CRV-modeller har den bästa lagringen och den bästa bensinförbrukningen. De är säkra och pålitliga och trots att de är små erbjuder de många av samma fördelar som en SUV.

  Honda Pilot Tillförlitlighet

Vilka problem har Honda CR-V?

Honda CR-V 2011 har även problem med kopplingen, felaktiga kompressorer och för tidigt däckslitage. Den här modellen är också känd för att läcka styrvätska. Krockkuddarna är ett stort problem.

Vilket årsmodell av Honda CR-V bör du undvika?

Honda CR-V bör undvikas om den tillverkades 2011, 2012 eller 2014. Den kan också vara tillverkad 2015 eller 2015. Det är säkert att ignorera om den tillverkades 2017, 2016 eller 2013.

Är en Honda CR-V bra i snö?

Ja, det är en bra bil i snö. Det viktigaste när det gäller vinterkörning är bilens drivlina. Med en högkapabel Real-Time AWD som reagerar på alla vägförhållanden kommer din Honda CR-V att kunna navigera säkert genom snö.

Vilket årsmodell av Honda CR-V har problem med växellådan?

Transmissionen är också ett problem för ägare av Honda CR-V modellår 2007-2010. Växellådan är defekt och gör att fordonet skakar i låga växlar. Den slutar också att växla ut ur parkeringen.

Har CR-V problem med rost?

Under årens lopp har många klagomål framförts om korrosion och rost i Honda CR-V. Detta beror på att vissa komponenter kan korrodera tidigt. Den bakre ramen är den mest sårbara för rost.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts