Honda Fit Tillförlitlighet

Honda är känt över hela världen för sina pålitliga och prisvärda bilar med mycket bra funktioner. Fit är en subkompakt hybridbil som passar utmärkt för familjebruk. Den har ett mycket lågt bränslegenomsnitt, vilket gör den mycket bränslesnål för stadsbruk.

Översikt

Den fjärde generationen Honda Fit introducerades 2020, men den introducerades inte i USA. Den amerikanska modellen lades ned, men det är fortfarande en bra bil att köpa om man tittar på dess funktioner och hållbarhet. Den har en 1,5 L motor som ger ett mycket bra bränslegenomsnitt.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är ofta en viktig faktor innan man köper en bil. Att köpa en Honda är alltid ett säkert och testat alternativ på grund av dess extremt goda tillförlitlighetshistorik. Honda anses vara det mest tillförlitliga bilmärket i världen. Fit har ett exceptionellt bra tillförlitlighetsbetyg på 86, där 57 är det genomsnittliga tillförlitlighetsbetyget.

Säkerhet

Nuförtiden prioriteras säkerheten högt, och Hondas är ganska säkra för familjer att resa med. Fit har krocktestats av både NHTSA och IIHS, och den har fått perfekt betyg av båda. Bilen har också många säkerhetsfunktioner som standard, till exempel filhållningsassistent, krockkuddar, adaptiv farthållare osv.

Avskrivningsgrad

Människor bryr sig också om hur mycket deras bilar värderas. Hondor håller vanligtvis sitt värde på grund av deras extremt hållbara kvalitetsdelar och byggkvalitet. Honda har en genomsnittlig värdeminskning på 40 % efter 5 år. Fit är en bra bil, men den är inte den bästa när det gäller värdeminskningsgrad, och den har en värdeminskning på cirka 54 % efter 5 år.

Underhåll och reparation

En av de största fördelarna med att äga en Honda är dess låga underhållskostnader och enkla reparationsbilar. I genomsnitt kostar Honda-bilar cirka 428 dollar, vilket är lägre än många andra konkurrenter. Dessutom har Fit en genomsnittlig underhålls- och reparationskostnad på 390 dollar per år.

  Cadillac CT5 Tillförlitlighet

FAQ

Är Honda Fit en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Honda Fit är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Honda Fit?

Honda Fit är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Små kombibilar

Vad är hästkrafterna i en Honda Fit och har den en turbo?

Honda Fit har 128 hästkrafter och ett vridmoment på 113 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded I-4 med en cylindervolym på 1,5 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stor markfrigång har Honda Fit?

4,4 tum ( 11,18 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Honda Fit har 15 X 5,5 tums stålhjul fram och 15 X 5,5 tums stålhjul bak.

Hur länge ska en Honda Fit hålla?

Honda Fit kan hålla mellan 200 och 300 000 mil om den underhålls ordentligt. Den genomsnittliga Honda Fit-modellen har en förväntad livslängd på mellan 13 och 20 år. Genom att underhålla Honda Fit förhindrar du att små problem blir större problem.

Vilka problem har Honda Fits?

  • Fel på tändspolen.
  • Obekväma säten.
  • Fel på startmotorn.
  • Sprucket armstöd i framdörren.
  • Clear Coat slits av.
  • Motorfel.
  • Fel på servostyrning.

Har Honda Fit problem med växellådan?

Din Fits prestanda kan påverkas av ett litet överföringsproblem. Detta beror på att din växellåda omvandlar kraft till hastighet. Detta är ett vanligt problem i bilar.

Är Honda Fit bra i snö?

Snö och vinter är fina förhållanden för Honda Fit, särskilt när den är utrustad med snödäckor. Fit är dock begränsad i sin förmåga att navigera i vinterförhållanden på grund av sin lilla storlek och låga motorstyrka.

Är Honda Fit-sätena bekväma?

Sätena är så bekväma att man får känslan av att vara vaggad. Jag blev också förvånad över hur bra de kändes.

  Honda Passport Tillförlitlighet

Är Honda Fit en bra bil?

Ja, det är en av mina favoritbilar. Jag älskar att köra den. Consumer Reports gav 2019 års Honda Fit ett tillförlitlighetsbetyg på 5/5, vilket är ganska imponerande för en kompaktbil. Den har en rymlig interiör med utmärkt utrymme, bra bränsleekonomi, bra hantering och utmärkta säkerhetsbetyg.

Är Honda Fit en hatchback?

Honda Fit är en framhjulsdriven hatchback med plats för upp till fem personer. Den fyrcylindriga 1,5-litersmotorn, som ger 130 hästkrafter, är kopplad till antingen en sexväxlad manuell växellåda eller en steglös automatisk växellåda. Kia Soul och Toyota Yaris är dess konkurrenter.

Vilken typ av fordon är en Honda Fit?

Honda Fit 2020 är en kompakt hatchback som finns i fyra trims: LX, Sport och EX. Den har även en EX-L-trim som tillval. LX- och Sport-modellerna har som standard en sexväxlad manuell växellåda, medan en kontinuerligt variabel automatisk växellåda kan väljas som tillval.

Har Honda Fit läderstolar?

Den femsitsiga Honda Fit har som standard tygklädsel. Du kan välja mellan läderklädsel, uppvärmda framsäten eller en läderklädd rattstång.

Är läderstolar en bra idé?

Om du är villig att ta på dig de extra kostnaderna och ta hand om dina bilsäten i läder är de ett utmärkt val. Om du önskar ett mer lyxigt utseende är de ett utmärkt val.

Hur mycket utrymme finns det i baksätet på en Honda Fit?

Fit erbjuder 16,6 kubikmeter förvaring, vilket är mer än de flesta subkompakta bilar. Den maximala lastvolymen är 52,7 kubikmeter när den andra raden är nedfälld. Du kan fälla baksätet eller luta det bakåt med hjälp av standard Magic Seat från Fit.

  Ford Fiesta ST Tillförlitlighet

Vilken olja tar en Honda Fit?

Mobil1 – High Mileage 5W-20 Helsyntetisk motorolja, 5 quart (Artikelnummer 120768) Produktfunktioner: Mobil 1 Highmileage helsyntetisk motorolja 5W-20 har utformats för motorer som har mer än 75 000 miles. Den kan användas upp till 10 000 mil mellan oljebyten.

Har Honda Fit bra bränsleförbrukning?

Utmärkt bränsleekonomi: 2020 års Honda Fit är som mest bränsleeffektiv med en EPA-beräknad bränsleförbrukning på 33 mpg i staden och 40 mpg på motorvägen* när den är utrustad med LX-utrustningsnivån och CVT-växellådan.

Har Honda Fit en autonom nödbromsning?

Aktiva säkerhetsfunktioner: EX-modeller och högre modeller har som standard avancerade säkerhetsfunktioner som adaptiv farthållare, aktiv körfältsreglering och automatisk nödbromsning. Dessa funktioner finns tillgängliga för 1 000 på LX- och Sport-modellerna.

Kan jag montera större hjul på min bil?

Det är säkert att montera ett däck som är upp till 20 millimeter större än standardfälgen. Bredden på din fälg påverkar däckets faktiska bredd. För varje tum (12,5 millimeter) som läggs till fälgens bredd kommer däcket att expandera med 5 millimeter.

Har Honda Fit Android Auto?

Honda Fit har stöd för Android Auto, vilket gör att du kan få tillgång till Android-appar som YouTube Music, Google Maps, Waze och Spotify från bilens infotainmentskärm. Med Google Assistant kan du ringa samtal, skicka meddelanden och använda röstkommandon för navigering.

Har Honda Fit Apple CarPlay?

Honda Fit är bland många Honda-fordon som har Apple CarPlay. Kompatibla appar från tredje part stöds också. Apple CarPlay, kompatibel med iOS 7.1 och iPhone 5 eller tidigare. Behöver du mer information?

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts