Honda Pilot Tillförlitlighet

Honda är ett känt varumärke för sin tillförlitlighet och överkomlighet. Pilot är en mellanstor crossover-SUV och är Hondas största SUV. Den har till och med en tredje sätesrad, och den är också rymlig inuti. Bilkörningen är också bra och bekväm.

Översikt

Hondas har ett rykte om att ha bekväma sittplatser för alla passagerare. Pilot är Hondas största SUV, och den har en 3,5 L V6-motor, och från och med 2021 finns den endast med en 9-växlad automatlåda. Det finns också ett AWD-system tillgängligt för isiga vägar och mindre terrängkörningsupplevelser.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är ofta en viktig faktor innan man köper en bil. Att köpa en Honda är alltid ett säkert och testat alternativ på grund av dess extremt goda tillförlitlighetshistorik. Honda anses vara det mest tillförlitliga bilmärket i världen. Pilot är ännu ett pålitligt bidrag från Honda, och 2021 års modell har ett tillförlitlighetsbetyg på 79 av 100 av J.D Power.

Säkerhet

Numera prioriteras säkerheten högt, och Hondas är ganska säkra för familjer att resa med. Pilot har krocktestats av både IIHS och NHTSA, och den har fått perfekta resultat från båda dessa. Bilen har också många standard säkerhetsfunktioner som krockkuddar i körfältet, automatiska nödbromsar, kollisionsvarning osv.

Avskrivningsgrad

Människor bryr sig också om värdeminskningsgraden på sina bilar. Hondor håller vanligtvis sitt värde på grund av deras extremt hållbara kvalitetsdelar och byggkvalitet. Honda har en genomsnittlig värdeminskning på 40 % efter 5 år. Passport har en värdeminskning på cirka 42 % efter 5 år, vilket är utmärkt.

  Ford Focus tillförlitlighet

Underhåll och reparation

En av de största fördelarna med att äga en Honda är dess låga underhållskostnader och enkla reparationsbilar. I genomsnitt kostar Honda-bilar cirka 428 dollar, vilket är lägre än många andra konkurrenter. Dessutom har CR-V en genomsnittlig underhålls- och reparationskostnad på 542 dollar, vilket är något högre än Honda-snittet, men fortfarande lägre än många andra större SUV:er.

FAQ

Är Honda Pilot en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Honda Pilot är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Honda Pilot?

Honda Pilot är en bil med 7 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small SUV 4WD

Vad är hästkrafterna i en Honda Pilot och har den en turbo?

Honda Pilot har 280 hästkrafter och ett vridmoment på 262 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded V-6 med en cylindervolym på 3,5 L Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Honda Pilot har 20 X 8 tums aluminiumhjul fram och 20 X 8 tums aluminiumhjul bak.

Har Honda Pilot problem?

Även om Honda Pilot inte är utan problem har den varit konsekvent och pålitlig i alla sina utgåvor. Dessa alternativ är tillförlitliga och hållbara och de har en låg andel fel som var ett problem med äldre Pilot-modeller.

Vilket år är mest tillförlitligt för Honda Pilot?

Det är i allmänhet en bra idé att välja en modell från antingen slutet av den första eller början av den andra generationen. Särskilt duktiga och pålitliga är modellerna från 2008 och 2015.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts