Honda Passport Tillförlitlighet

Honda är ett känt varumärke för sin tillförlitlighet och överkomlighet. Passport är en mellanstor crossover-SUV, som är mindre än CR-V och Pilot, men större än HR-V och andra subkompakta SUV:er. Den senaste generationen Passport har utformats och tillverkats i USA.

Översikt

Interiören i Hondas är alltid trevlig att sitta i. Passport finns även i ett AWD-system, vilket ytterligare bidrar till den smidiga körupplevelsen. Passport har en V6-motor på 3,5 liter, som är bra på sina prestanda.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är ofta en viktig faktor innan man köper en bil. Att köpa en Honda är alltid ett säkert och testat alternativ på grund av dess extremt goda tillförlitlighetshistorik. Honda anses vara det mest tillförlitliga bilmärket i världen. Passport är ännu ett pålitligt bidrag från Honda, och 2021 års modell har ett tillförlitlighetsbetyg på 80 av 100 av J.D Power.

Säkerhet

Numera prioriteras säkerheten högt, och Hondas är ganska säkra för familjer att resa med. CR-V har krocktestats av både IIHS och NHTSA, och den har fått perfekta resultat från båda dessa. Bilen har också många säkerhetsfunktioner som standard, till exempel lane departure warning, automatiska nödbromsar, kollisionsvarning osv.

Avskrivningsgrad

Människor bryr sig också om hur mycket deras bilar är avskrivna. Hondor håller vanligtvis sitt värde på grund av deras extremt hållbara kvalitetsdelar och byggkvalitet. Honda har en genomsnittlig värdeminskning på 40 % efter 5 år. Passport har en värdeminskning på cirka 41 % efter 5 år, vilket är utmärkt.

  Ferrari FF Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

En av de största fördelarna med att äga en Honda är den låga underhållskostnaden och de lättreparerade bilarna. I genomsnitt kostar Honda-bilar cirka 428 dollar, vilket är lägre än många andra konkurrenter. Dessutom har CR-V en genomsnittlig underhålls- och reparationskostnad på 371 dollar, vilket är ännu lägre än Hondas genomsnittliga underhållskostnad.

FAQ

Är Honda Passport en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Honda Passport är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Honda Passport?

Honda Passport är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small SUV 2WD

Vad är hästkrafterna i en Honda Passport och har den en turbo?

Honda Passport har 280 hästkrafter och ett vridmoment på 262 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded V-6 med en cylindervolym på 3,5 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Honda Passport har 20 X 8 tums aluminiumhjul fram och 20 X 8 tums aluminiumhjul bak.

Vilka problem har Honda Passport?

  • Bristfälliga O-ringar kan orsaka läckage i ackumulatordäcket på automatiska växellådor.
  • Kontrollera motorljuset och felaktiga bränslemätare.
  • Trasig luckknapp orsakar att bakluckan inte öppnas.
  • Anhopning av farnis i motorn kan orsaka tickande ljud.
  • Vibrationer vid motorvägshastighet på grund av olika orsaker.

Hur länge håller Honda Passports?

Passport kan lätt köra över 200 000 mil, precis som sina stallkamrater och föregångare.

Är Honda Passport värd att köpa?

Med sin stora interiör, standard säkerhetsutrustning och kraftfulla standardalternativ är Honda Passport 2020 en idealisk SUV för många konsumenter. Sport-utrustningen är inte värd priset, men de tre andra alternativen är definitivt värda en närmare granskning.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts