Honda Civic Si Tillförlitlighet

Honda-bilar är kända för sin tillförlitlighet och hållbarhet och är bland de bästa när det gäller tillförlitlighet. Civic är vanligtvis en 4-dörrars sedan och Si-modellen är en sportmodell av Civic. Civic Si har en något sportig kaross och en snabbare motor. Den senaste Si-modellen introducerades 2021, och den är också extremt pålitlig att köra.

Översikt

Si är en sportmodell av världens Civic, och den har en 1,5 turbomotor med turbo som ger 200 hästkrafter med ett 6-växlat växellådssystem. Bilen är extremt smidig att köra precis som alla andra Hondas, och även härlig att sitta.

Tillförlitlighet

Människor är intresserade av en bils tillförlitlighet innan de köper den. Honda är alltid ett pålitligt alternativ på grund av sina extremt fina kvalitetsdelar och sin goda historia när det gäller tillförlitlighet. Det är ett av de mest pålitliga bilmärkena i världen just nu. Civic Si är extremt pålitlig och den har ett tillförlitlighetsbetyg på 82 av 100 av J.D Power.

Säkerhet

En bils tillförlitlighet är också beroende av bilens säkerhet. Hondas brukar vara kända för sin säkerhet och goda resultat i krocktester. Civic har krocktestats av NHTSA och IIHS, och den har fått extremt bra betyg av båda. IIHS belönade till och med bilen med utmärkelsen Top Safety Pick+.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden är ofta mycket låg för Honda-bilar, och de säljer sig mycket bra. Honda-bilar har en genomsnittlig avskrivningsgrad på 40 % efter 5 år, vilket är extremt bra. Civic har en ännu lägre avskrivningsgrad på 38 % efter 5 år.

  BMW M8 Gran Coupe Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

En av de största fördelarna med att äga en Honda är deras låga underhållskostnader och lättreparerade bilar. I genomsnitt kostar Honda-bilar cirka 428 dollar, vilket är lägre än många andra konkurrenter. Civic Si har en genomsnittlig underhållskostnad på cirka 400 dollar, och bilen har också en lägre chans att få några större reparationer.

FAQ

Är Honda Civic Si en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Honda Civic Si är en bil med framhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Honda Civic Si?

Honda Civic Si är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Bilar i mellanstorlek.

Vad är hästkrafterna i en Honda Civic Si och har den en turbo?

Honda Civic Si har 205 hästkrafter och ett vridmoment på 192 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en cylindervolym på 1,5 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Honda Civic Si?

14,7 kubikfot ( 0,416 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Honda Civic Si har 18 X 8 tums aluminiumhjul fram och 18 X 8 tums aluminiumhjul bak.

Hur länge håller Civic Si-motorerna?

Den bör hålla i genomsnitt mer än 200 000 mil. Den kan hålla längre om du tar hand om den och underhåller den ordentligt.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts