Honda Insight Tillförlitlighet

Honda är ett världsberömt varumärke för sin tillförlitlighet och överkomliga priser på bilar. Insight är en executive 4-dörrars bil, som är en elektrisk hybridbil från Honda. Bilen är dessutom snygg att se på och ytterst tillfredsställande att köra. Bilens pris är också attraktivt för de funktioner som Honda tillhandahåller.

Översikt

Interiören i Hondas är alltid trevlig att sitta i. Den senaste 2022-modellen är den tredje generationen av Insight. Bilen har en 1,5 L Atkinsoncykelmotor, som är en kombination av el- och hybridbilar med sin 96 kW elmotor och ett 1,2 kWh litiumjonbatteri.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är ofta en viktig faktor innan man köper en bil. Att köpa en Honda är alltid ett säkert och testat alternativ på grund av dess extremt goda tillförlitlighetshistorik. Honda anses vara det mest tillförlitliga bilmärket i världen. Insight är också tillförlitlig och 2022 års modell har ett tillförlitlighetsbetyg över genomsnittet på 78 av 100 av J.D Power.

Säkerhet

Numera prioriteras säkerheten högt, och Hondas är ganska säkra för familjer att resa med. Insight har krocktestats av både NHTSA och IIHS, och den har fått perfekt betyg av båda. Bilen har också många standardiserade säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning, nödbromssystem, adaptiv farthållare osv.

Avskrivningsgrad

Människor bryr sig också om hur mycket deras bilar är avskrivna. Hondor håller vanligtvis sitt värde på grund av deras extremt hållbara kvalitetsdelar och byggkvalitet. Honda har en genomsnittlig värdeminskning på 40 % efter 5 år. Insight har en värdeminskning på cirka 29 % efter 3 år och 40 % efter 5 år.

  Bentley Bentayga Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

En av de största fördelarna med att äga en Honda är den låga underhållskostnaden och att bilarna är lätta att reparera. I genomsnitt kostar Honda-bilar cirka 428 dollar, vilket är lägre än många andra konkurrenter. Dessutom har Accord en genomsnittlig underhålls- och reparationskostnad på 392 dollar, vilket är ännu lägre än Hondas genomsnittliga underhållskostnad.

FAQ

Är Honda Insight en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Honda Insight är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Honda Insight?

Honda Insight är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Bilar i mellanstorlek.

Vad är hästkrafterna i en Honda Insight och har den en turbo?

Honda Insight har 151 hästkrafter och ett vridmoment på 99 lb-ft. Motorn är en gas/elektrisk I-4 med en cylindervolym på 1,5 liter Bränslesystemet är: Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Hur stort är bagageutrymmet i Honda Insight?

15,1 kubikfot ( 0,428 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Honda Insight har 16 X 7 tums aluminiumhjul fram och 16 X 7 tums aluminiumhjul bak.

Är Honda Insight hybrid tillförlitlig?

Honda Insight 2022 har ett förväntat tillförlitlighetsbetyg (78) av 100. Ett Power prediced reliability score mellan 91-100 och 81-90 anses vara bäst, medan 70-80 och 70-80 anses vara medelmåttigt respektive ganska bra.

Vad är det för fel på Honda Insight?

Bränslepumpar av Denso-märket kan ha fått sina pumphjul utsatta för för mycket torkmedel under tillverkningen. De kan spricka, absorbera bränsle och sedan sluta skicka bränsle till motorn.

  Honda Accord Tillförlitlighet

Hur många mil kan en Honda Insight hålla?

Vi skulle dock säga att Honda Insight bör kunna hålla minst 150 000 till 200 000 mil enligt Motors and Wheels.

Vilken är bättre Prius eller Insight?

Även om de har liknande MPG-värden är Insight effektivare när det gäller MPG i staden. Insights bränsleekonomi på 55 MPG i stadstrafik** är ännu mer imponerande än Prius, som har ett övertag på 30 hästkrafter.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts