BMW M8 Gran Coupe Tillförlitlighet

M8 finns i tre versioner: coupe, gran coupe och cabriolet. M8 är prestandamodellen i 8-serien. Denna har många framsteg i bilens motor, bromsar, fjädring och drivlina vilket gör den mycket snabbare och stabilare än andra bilar i 8-serien. tillförlitlighetsfaktorn är också hygglig för bilen.

Översikt

Gran Coupe-modellen är en 4-dörrars coupékaross. I övrigt har bilen samma S63 4,4 L V8-motor med 4,4 L, som ger 617 hästkrafter och kan accelerera från 0 till 60 mph på 3,0 sekunder. dessa siffror är verkligen imponerande, och det är tydligt att det är en högpresterande sportbil.

Tillförlitlighet

Många högpresterande bilar har vissa problem med sina motorer på grund av den högre hastigheten, men folk bryr sig inte om det och fokuserar på bilens rena hastighet. BMW lägger dock sin vikt vid bättre motorer, som är både snabbare och hållbara.
M8 Gran Coupe har en hållbar motor som klarar många tusen mil. Motorn används inte heller för första gången och den har bevisat sitt värde. Dessutom är kvaliteten på de produkter som används i bilen också mycket tillförlitlig och långvarig.

Säkerhet

M8 har inte krocktestats av några organisationer eftersom den bara är ett nytt tillskott till serien. men genom att titta på tidigare säkerhetsbetyg från BMW och andra modeller i 8-serien kan vi säga att M8 skulle vara lika pålitlig som dem.

Underhåll och reparation

Underhållet är inte den bästa delen av den här bilen, men om någon har råd med den här dyra bilen så borde det inte vara någon stor sak att spendera pengar på underhåll. M8 skulle kräva cirka 2 000 dollar årligen för sitt regelbundna eller eventuella oplanerade underhåll. En garanti skulle dock definitivt hjälpa dig med det.

  BMW 7-serien Tillförlitlighet

FAQ

Är BMW M8 Gran Coupe en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

BMW M8 Gran Coupe är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i BMW M8 Gran Coupe?

BMW M8 Gran Coupe är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Mellanstora bilar

Vad är hästkrafterna i en BMW M8 Gran Coupe och har den en turbo?

BMW M8 Gran Coupe har 617 hästkrafter och ett vridmoment på 553 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 4,4 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur mycket markfrigång har BMW M8 Gran Coupe?

5,1 tum ( 12,95 cm )

Vilken typ av hjul har den?

BMW M8 Gran Coupe har 20 X 9,5 tum smidda aluminiumhjul fram och 20 X 10,5 tum smidda aluminiumhjul bak.

Finns det ett reservdäck i bagageutrymmet?

Nej, det finns inget reservdäck i bagageutrymmet.

Är BMW M8 en bra bil?

M8 är en fantastisk bil. Den är snabb och lätt att köra, har en kraftfull V-8-motor och en överdådig inredning. Sämre Stadig exteriör, interiör, bromspedalen känns onaturlig, den frontbiasade vikten kan hämma lekfullheten. Bedömning M8 coupé/konvertibel är kraftfull och elegant, men de är inte flamboyanta.

Är M8 bekväm?

Även om M8 är en av de snabbaste fyradörrarsbilarna offrar den inte komfort för sina passagerare. Kabinen är tyst även i höga hastigheter och det finns inget vägbuller från de lågprofilerade däcken. Körkomforten är också ganska tolerabel.

  BMW X6 Tillförlitlighet

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts