Honda HR-V Tillförlitlighet

Honda är ett världsberömt varumärke för sin tillförlitlighet och överkomliga priser på bilar. HR-V är en subkompakt crossover-SUV som är mindre än både Honda Pilot och Honda CR-V. Den är dessutom snygg att se på och rolig att köra. Det finns även en hybridmodell av denna bil.

Översikt

Hondor är alltid ett bekvämt och pålitligt alternativ. HR-V är rolig att köra med sin markfrigång och många andra funktioner. Bilen finns i en rad olika motorer från 1,5 L till den största 1,8 L-motorn som ger 141 hästkrafter.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är ofta en viktig faktor innan man köper en bil. Att köpa en Honda är alltid ett säkert och testat alternativ på grund av dess extremt goda tillförlitlighetshistorik. Honda anses vara det mest tillförlitliga bilmärket i världen. HR-V är ännu ett pålitligt bidrag från Honda, och 2022 års modell har ett tillförlitlighetsbetyg på 78 av 100 av J.D Power.

Säkerhet

Numera prioriteras säkerheten högt, och Hondas är ganska säkra för familjer att resa med. HR-V har krocktestats av både IIHS och NHTSA, och den har fått perfekt betyg av båda. Bilen har också många säkerhetsfunktioner som standard, till exempel road departure mitigation, krockkuddar, adaptiv farthållare, kollisionsvarnare osv.

Avskrivningsgrad

Människor bryr sig också om hur mycket deras bilar är avskrivna. Hondor håller vanligtvis sitt värde på grund av deras extremt hållbara kvalitetsdelar och byggkvalitet. Honda har en genomsnittlig värdeminskning på 40 % efter 5 år. HR-V har en avskrivningsgrad på cirka 43 % efter 5 år, vilket är utmärkt.

  Honda Ridgeline Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

En av de största fördelarna med att äga en Honda är dess låga underhållskostnader och enkla reparationsbilar. I genomsnitt kostar Honda-bilar cirka 428 dollar, vilket är lägre än många andra konkurrenter. Dessutom har HR-V en genomsnittlig underhålls- och reparationskostnad på 301 dollar, vilket är ännu lägre än Hondas genomsnittliga underhållskostnad.

FAQ

Är det en bil med framhjulsdrift, bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift?

Honda HR-V är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Honda HR-V?

Det är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Små kombibilar.

Vad är hästkrafterna i en Honda HR-V och har den en turbo?

Honda HR-V har 141 hästkrafter och ett vridmoment på 127 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded I-4 med en cylindervolym på 1,8 liter Bränslesystemet är: Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Hur stor markfrigång har Honda HR-V?

5,4 tum ( 13,72 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Honda HR-V har 17 X 7,5 tums aluminiumhjul fram och 17 X 7,5 tums aluminiumhjul bak.

Har Honda HR-V problem med växellådan?

HR-V introducerades 2016. Det innebär att majoriteten av fordonen på vägen inte har kört mer än 100 000 mil. Överföringsproblem kan utvecklas vid denna tidpunkt. Det har förekommit transmissionsproblem med HR-V:s CVT-växellåda.

Hur många mil håller en Honda HR-V?

En ny Honda HR-V håller vanligtvis mellan 150 000 och 200 000 mil.

Vad är HR-V jämförbar med?

Honda HRV kommer att jämföras med Toyota CX-30 , Mazda CX-30 och Hyundai Kona. Honda HR-V har teknik som Apple CarPlay/Android Auto och den aktiva säkerhetsfunktionen Honda Sensing Suite.

  Chrysler Aspen Tillförlitlighet

Är Honda HR-V en SUV?

Honda HR-V SUV är en utmärkt subkompakt SUV. Honda HR-V är rolig att köra och har en utmärkt bränsleekonomi. Du har gott om förvaringsutrymme inuti, och Hondas bakre Magic Seat kan fällas ihop flera gånger för att göra det lättare att förvara större föremål.

Vilken är större Honda CRV eller HRV?

CRV: CRV är en mellanstor crossover, medan HRV är ett mindre fordon. Därför erbjuder CRV mer utrymme för last och passagerare. HRV: HRV har ett lastutrymme på 24,3 kubikmeter när baksätet är uppfällt och 58,8 kubikmeter när det är nedfällt.

Har HR-V uppvärmda säten?

Ja, Honda HR-V har uppvärmda framsäten. De uppvärmda framsätena finns på HR-V EX och högre modeller. För den mest bekväma ställningen har HR-V Touring-trimmarna en förarstol med 8-vägs eljustering.

Är Honda HR-V en bra bil?

Honda HR-V SUV är en utmärkt subkompakt bil. Honda HR-V är rolig att köra och har en utmärkt bränsleekonomi. Du har gott om förvaringsutrymme inuti, och Hondas bakre Magic Seat kan fällas ihop flera gånger för att göra det lättare att förvara större föremål.

Gör Honda en HRV för 2021?

2021 HRV finns tillgänglig i fyra utrustningsnivåer. Allhjulsdrift är möjlig, men framhjulsdrift är standard.

Har 2022 Honda HR-V Apple CarPlay?

Display Audio med integration av Apple CarPlay och Android Auto gör det enkelt att njuta av dina favoritmedier. Smarta funktioner som en backkamera med flera vinklar, Honda LaneWatch eller ett satellitlänkat navigationssystem gör körningen säkrare.

  Ford C Max tillförlitlighet

Vad står HR-V för Honda?

Hi-rider Revolutionary Vehicle (revolutionärt fordon)

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts