Bästa pickup för långa förare

I vissa delar av världen, som USA, är lastbilar otroligt populära. Pickup Trucks är mer än generösa när det gäller passagerarutrymme, men de erbjuder också gott om lastutrymme. Detta är troligen anledningen till att en Ford F150 är den mest populära bilen i USA sedan flera år tillbaka.

Om du inte behöver en tung pickup truck är en lättare Ford F150 ett utmärkt val. F150 kan köpas inom många olika motor- och utrustningsalternativ, och alla är konkurrenskraftiga och rättvist prissatta. En Dodge RAM 1500, Chevy Silverado 1500 eller GMC Sierra 1500 är också bra alternativ.

Om du behöver en tyngre och mer kapabel pickup truck jämfört med F150 är en Ford F250 eller Dodge Ram 2500, Chevy Silverado 2500 och GMC Sierra 2500 de rätta valen. Lastbilar med enkelhytt börjar sakta bli en del av historien, och europeiska tillverkare är inte heller förtjusta i att erbjuda pickup trucks.

En komplett tung pickup som Ford F450, GMC Sierra 3500, Dodge RAM 3500 och Chevy Silverado 3500 är gjorda för att bogsera och transportera och de har kraftfullare motorer. Om du vill ha en lastbil med prestanda är det en Dodge RAM 1500 TRX eller en Ford Raptor du ska köpa.

Bästa lättare pickup-bilar för långa personer

En Ford F150 är den bästa pickupen för majoriteten av kunderna av pickupbilar. Och det är lätt att förstå varför eftersom F150:orna är en del av marknaden sedan länge, och de har aldrig upphört att glädja en pickup truck-entusiast. F150 erbjuder 40,8 tum huvudutrymme och 43,9 tum benutrymme, dessa siffror är mer än tillräckligt för nästan alla.

  Vilken är den bästa Mercedes för långa förare?

GMC Sierra-serien har varit en hård konkurrent till F150 ett tag nu, precis som Silverado och RAM. Men Sierra 1500 erbjuder faktiskt mer utrymme än F150 med 43,03 tum huvudutrymme för föraren och 44,53 tum benutrymme för föraren.

Dodge RAM 1500 erbjuder minst utrymme med 40,9 tum förarens huvudutrymme och 40,9 tum förarens benutrymme. Men RAM kommer med största sannolikhet att vara tillräckligt rymlig för de flesta ändå, men om du behöver det extra utrymmet kan du välja en Chevy Silverado eller Sierra.

En Chevrolet Silverado 1500 erbjuder lika mycket inredningsutrymme som Sierra eftersom dessa två är ganska lika i alla avseenden. Men Sierra är lyxigare och bekvämare, och den kostar också lite mer, men den är förmodligen den för närvarande bästa instegspickupen för långa förare.

Bästa tunga pickuper för långa personer

Om du vill ha en mer tung pickup för större dragning och transport är en Ford F250/F450, GMC Sierra 2500/3500, Chevy Silverado 2500/3500 eller RAM 2500/3500 förmodligen de bästa alternativen. Dessa pickup trucks erbjuder praktiskt taget samma inredningsutrymme jämfört med lättare lastbilar, men de utmärker sig i fråga om bogsering och dragning.

Inte bara för att bogsera och dra, utan dessa pickup trucks i högre prisklass är också mer eftertraktade. En Ford F150 kan dra upp till 14000 pund och en F250 kan dra upp till 22800 pund. Ford F450 drar mer och har dessutom en större säng.

Det är ganska lika för resten av konkurrenterna eftersom alla dessa erbjuder samma mängd ben- och huvudutrymme. Så det är mer en fråga om du behöver den där extra biten av bogserings-/transportkapacitet.

  De bästa superbilarna för långa personer

Större lastbilar används också oftare för kommersiella ändamål eftersom de erbjuder en högre platå. Det är värt att nämna att de flesta europeiska tillverkare inte är så intresserade av att utveckla lastbilar eftersom det är alldeles för svårt att komma in på en redan mättad marknad med inhemska tillverkare, allt detta bevisades av Mercedes X-klassens misslyckande.

Bästa prestanda pickup trucks för långa människor

Här har du bara två giltiga alternativ, antingen satsar du på en välbeprövad, otroligt populär Ford F150 Raptor eller så satsar du på den nya killen på blocket Dodge 1500 TRX. Ford Raptor har funnits till försäljning i några generationer nu, och varje generation av Raptor var en succé.

Men för några år sedan bestämde sig Ford för att sluta erbjuda en V8 Ford F150 Raptor, och de flesta var frustrerade, men det verkar som om EcoBoost V6 som också finns i nya Ford GT inte orsakade någon minskad popularitet.

Det berodde förmodligen på att Raptor inte hade någon konkurrens i sig, men nyligen avslöjade Dodge TRX, en Hellcat-driven lastbil med 700 hästkrafter.

Även om Raptor är fantastisk är det svårt att argumentera mot en Hellcat V8 med 700 hk i en RAM 1500. När allt kommer omkring erbjuder den också mer huvud- och benutrymme för föraren, vilket gör det till en win-win.

FAQ-avsnitt

Är en pickup ett bättre alternativ än en SUV om jag är lång?

Egentligen inte, en vanlig SUV är bättre än de flesta lastbilar eftersom SUV-segmentet erbjuder betydligt fler alternativ, och marknaden för pickup trucks kan inte matcha SUV-marknaden när det gäller lyx, komfort eller prestanda.

  Vilken är den bästa bilen för att transportera kajaker?

En Chevy Tahoe erbjuder ett jämförbart utrymme som Sierra och Silverado, men dessa pickup trucks kan inte mäta sig med Tahoe när det gäller lyx och komfort. Du kan också få ett gäng prestanda-SUV:ar som Jeep Trackhawk, Lamborghini Urus, Porsche Cayenne, BMW X5M, Mercedes GLE 63 AMG.

Vilken är den bästa biltypen att köpa om jag är lång?

Den bästa biltypen att köpa är en sedan eftersom den verkligen erbjuder mest utrymme till bästa pris. En Hyundai Sonata erbjuder 40,4 tum huvudutrymme och 45,5 tum benutrymme, och endast några dyrare SUV:er kan matcha detta.

SUV:er är också ett bra alternativ om du föredrar SUV-plattformen. Chevy Tahoe/GMC Yukon/Chevrolet Suburban erbjuder 42,8 tum huvudutrymme för föraren och 45,3 tum benutrymme för föraren.

Vilka är fördelarna och nackdelarna med pickup-lastbilsplattformen?

Pickup trucks kan dra mycket, de har ett stort vridmoment, mycket lastutrymme, ganska hög markfrigång och hyfsad säkerhet och pris. De är också mycket populära och marknaden för begagnade lastbilar är alltid ganska mättad och har hög efterfrågan.

Nackdelarna är att bränsleeffektiviteten inte är så bra och inte heller underhållskostnaderna. Lastbilar erbjuder vanligtvis styvare körningar jämfört med de flesta SUV:er, och de kan också vara svåra att manövrera. Dessutom är de inte lika bekväma eller lyxiga som vissa SUV:er som är konkurrenskraftigt prissatta.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts