Infiniti JX 35 Tillförlitlighet

De brukar betrakta Nissanbilar som pålitliga och pålitliga bilar på marknaden med låga underhållskostnader och hög effektivitet. JX 35 är en mellanstor lyxig crossover SUV som har kapacitet/platser för 7 personer. Den familjeorienterade SUV:n har ett otroligt elegant utseende att erbjuda.

Översikt

Den 5-dörrars SUV:n från Nissans lyxiga fordonsdivision Infiniti. JX 35, SUV finns i både framhjuls- och fyrhjulsdriftsutförande. JX 35 har olika funktioner och unika stylingåtgärder, vilket gör den lätt att konkurrera med Mercedes-Benz GL-klass och Audi Q7. JX 35 använder en 3,5L V6-motor med 256 hästkrafter för att snabba upp den från 0 till 60 på 8,7 sekunder.

Tillförlitlighet

När det gäller tillförlitlighetsbetyg är Infiniti JX 35 faktiskt ett genomsnittligt tillförlitligt fordon. Tillförlitlighetsbetyget är genomsnittligt på grund av den årliga reparationskostnaden, som läggs direkt till ägandekostnaderna. Tillförlitlighetsbetyget för JX 35 är 3,0 av 5,0, vilket bidrar till att JX 35 hamnar på plats 4 av 19 för lyxiga SUV:er.

Säkerhet

JX 35 som senare döptes om till QX 60 är utrustad med enastående säkerhetsfunktioner som kan rädda dig från alla typer av olyckor. Dessa funktioner hjälper Infiniti JX 350 att säkra ett bra helhetsbetyg från IIHS:s testranking.

Återförsäljningsvärde

De upphörde med JX 35 år 2013. Infiniti SUV:erna brukar dock förlora mycket i värde under startåret, men förbättrar det sedan på något sätt precis i tid för att spara lite. Den prognostiserade värdeminskningen för JX 35 är cirka 19 % på 5 år, vilket kan vara genomsnittligt.

  Dodge Magnum Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhålls- och reparationskostnaderna för andra Infiniti-modeller var genomsnittliga, men med JX 35 är den genomsnittliga årliga reparationskostnaden för JX 35 cirka 837 dollar, vilket visar att ägandekostnaden du kommer att betala för att äga JX 35 är lite högre.

FAQ

Hur många säten finns det i Infiniti JX35?

Infiniti JX35 är en bil med 7 sittplatser. EPA-klassificeringen för den här bilen är: Allhjulsdrift

Vad är hästkrafterna i en Infiniti JX35 och har den en turbo?

Infiniti JX35 har 265 hästkrafter och ett vridmoment på 248 lb-ft. Motorn är en Gas V6 med en cylindervolym på 3,5 liter/ Bränslesystemet är: Det finns en elektronisk bränsleinsprutning.

Hur stor markfrigång har Infiniti JX35?

6,5 tum ( 16,51 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Infiniti JX35 har 18 x 7,5 tums aluminiumhjul fram och 18 x 7,5 tums aluminiumhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts