Infiniti Q70 Tillförlitlighet

Infiniti, Nissans lyxmärke, har specialiserat sig på att erbjuda en högkvalitativ körupplevelse och de mest bekväma sittplatserna. Q70 är en mellanstor ledarbil med ett snyggt utseende på utsidan och utmärkta prestanda. Produktionen av denna bil har stoppats men den är fortfarande en fantastisk bil att köpa.

Översikt

Den här lyxbilen har funnits på marknaden sedan 2013, och den hade flera utrustningsnivåer med olika typer av drivlinor. Bilen erbjöds med en 3,7 L och 5,6 L motor. Den erbjöds även i ett AWD-system för maximal smidighet på vägen.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en av de viktigaste sakerna att tänka på innan man köper en bil. Infiniti är ett lyxmärke från Nissan, som är ett av de mest tillförlitliga bilmärkena. Infiniti är också ganska pålitlig med sitt tillförlitlighetsbetyg på 3,5 av 5 och ligger på plats 16 av 32 bilmärken. Q70 är också en genomsnittligt pålitlig bil med sitt tillförlitlighetsbetyg på 3 av 5 av J.D Power.

Säkerhet

Säkerhetsaspekten är vanligtvis mycket bra bland Infiniti på grund av deras fantastiska säkerhetsfunktioner. dessa bilar är också krocktestade av IIHS och NHTSA i USA. Q70 har testats av båda och den har ett utmärkt säkerhetsbetyg i sina tester. Säkerhetsfunktionerna i den här bilen är också bra och de inkluderar farthållare, lane assist, kollisionsvarning osv.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden avgör också hur pålitlig en bil är. Infiniti är en lyxbil och har en genomsnittlig avskrivningsgrad jämfört med andra bilar. Q70 har en förväntad avskrivningsgrad på cirka 47 % efter 5 år, vilket inte är det värsta.

  Buick Verano Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Lyxbilar har ofta enorma underhållskostnader jämfört med andra budgetbilar. Dessa bilar behöver mer omsorg och regelbundet underhåll. Den genomsnittliga årliga underhållskostnaden för Infiniti-bilar är 638 dollar. På tal om Q70 har den en genomsnittlig underhållskostnad på 653 dollar.

FAQ

Är Infiniti Q70 en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Infiniti Q70 är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Infiniti Q70?

Infiniti Q70 är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Bilar i mellanstorlek

Vad är hästkrafterna i en Infiniti Q70 och har den en turbo?

Infiniti Q70 har 416 hästkrafter och ett vridmoment på 414 lb-ft. Motorn är en Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 5,6 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Infiniti Q70?

14,9 kubikfot ( 0,422 m3 )

Hur stor markfrigång har Infiniti Q70?

5,7 tum ( 14,48 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Infiniti Q70 har 18 X 8 tums aluminiumhjul fram och 18 X 8 tums aluminiumhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts