Infiniti QX30 Tillförlitlighet

Infiniti, som är Nissan Motors lyxiga bildivision, har under de senaste åren kontinuerligt lanserat bra och pålitliga bilar. Infiniti QX30 är ytterligare ett tillägg till deras SUV-flotta. Det är en subkompakt lyxig crossover SUV som började tillverkas 2016.

Översikt

Den 5-dörrars SUV:n finns tillgänglig i både framhjulsdrivet och fyrhjulsdrivet utförande. Infiniti QX30 kommer med en 2,0-liters turbo-fyramotor som producerar cirka 208 hästkrafter. Denna SUV är en bra konkurrent till högspecifika rivaler som Audi Q3 och BMW X1. Med den sjuväxlade automatiska växellådan med dubbelkoppling når Infiniti QX30 60 mph på bara 6,2 sekunder.

Tillförlitlighet

Trots att Infiniti QX30 är mycket kraftfull är den genomsnittlig när det gäller tillförlitlighet. Enligt konsumentverifierat betyg på J.D. Power har 2018 års modell av Infiniti QX30 ett betyg på 78 av 100. De avvecklade QX30 år 2019 på grund av sjunkande försäljningsresultat globalt. Den är dock fortfarande rankad på plats 2 bland små premium-SUV:er.

Säkerhet

Tack vare ett brett utbud av säkerhetsfunktioner, inklusive automatisk helljusassistent, nödbromsning, blindsportsvarning, varning för kollisioner framåt och många fler, fick Infiniti QX30 ett 5-stjärnigt betyg av Euro NCAP. Infiniti QX30 erbjuder en bekväm körning och ett omfattande utbud av säkerhetsfunktioner.

Avskrivningsgrad

Vanligtvis brukar lyxbilar inte skrivas ned särskilt mycket i goda förhållanden. Enligt webbplatsen AutoPadre har den lyxmodellerade 2019 Infiniti QX30 en prognostiserad värdeminskningsgrad på cirka 32 % under de kommande fem åren. Det innebär att om 5 år förväntas dess värde minska med cirka 8 154 dollar från dess nuvarande pris.

  Infiniti JX 35 Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhålls- och reparationskostnaden för ett fordon är en viktig aspekt eftersom den avgör den kommande utgiften för att äga fordonet. Infiniti QX30 är en SUV av lyxmodell som har en årlig underhållskostnad på cirka 638 dollar, vilket är lite extra jämfört med en genomsnittlig SUV.

FAQ

Är Infiniti QX30 en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Infiniti QX30 är en fyrhjulsdriven bil.

Hur många platser finns det i Infiniti QX30?

Infiniti QX30 är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Kompaktbilar

Vad är hästkrafterna i en Infiniti QX30 och har den en turbo?

Infiniti QX30 har 208 hästkrafter och ett vridmoment på 258 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Infiniti QX30 har 18 X 7 tums aluminiumhjul fram och 18 X 7 tums aluminiumhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts