Infiniti QX70 Tillförlitlighet

Infiniti, Nissans lyxbilsdivision, är ganska pålitlig när det gäller säkerhetsfunktioner och tester. Ett annat tillägg till Infinitis lyxiga SUV-flotta var Infiniti QX70, som började tillverkas 2002 under namnet Infiniti FX. År 2013 började den kallas QX70, vilket fortsatte fram till 2017, varefter den lades ned.

Översikt

Infiniti QX70 är en 5-dörrars mellanstor lyxig crossover-SUV med pålitliga funktioner och betyg. När det gäller kraft och säkerhet är QX70 ett av de bästa valen i SUV-divisionen. Den är utrustad med en 3,7-liters V-6-motor som ger 325 hästkrafter, den går till en hög hastighet på 155 mph och 0-60 mph på bara 5,8 sekunder.

Tillförlitlighet

Tillförlitligheten hos alla fordon från alla märken beror på olika faktorer. Lyxbilarna från Infiniti brukar dock inte vara så högt värderade som du förväntar dig att de ska vara. Jämfört med andra lyxiga SUV:er är de ganska genomsnittliga. När det gäller Infiniti QX70 får 2017 års modell 3 av 5 när det gäller tillförlitlighetsbetyg enligt J.D. Power.

Säkerhet

Faktorn säkerhetsfunktioner och betyg är en av de viktigaste när det gäller tillförlitlighet och beslutsfattande innan man slutför ett fordon. Infiniti QX70 är ganska rik på säkerhetsfunktioner som hjälper SUV:n att få en totalpoäng på 33,5 av 37 enligt ANCAP:s krocktester. Den lyckades också få ett 5-stjärnigt ANCAP-säkerhetsbetyg på sin 2012 års modell.

Återförsäljningsvärde

Avskrivningsgraden för lyxbilsdivisionen har alltid varit en kritisk faktor att ta hänsyn till eftersom de kommer med en bra prislapp. Infiniti QX70 har en prognostiserad avskrivningsgrad på 34 % efter 5 år. Detta innebär att återförsäljningsvärdet för detta fordon förväntas minska med cirka 9 932 dollar inom 5 år efter köpet.

  Ford Transit Connect Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhålls- och reparationskostnaderna för alla fordon varierar vanligtvis från varandra beroende på fordonets ålder, körsträcka, plats och skick. När man fattar ett beslut kan dock den uppskattade underhållskostnaden vara till hjälp. Infiniti QX70 är ganska dyr att underhålla eftersom den årliga underhållskostnaden för QX70 beräknas till cirka 895 dollar, vilket inte är alltför rimligt.

FAQ

Är Infiniti QX70 en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Infiniti QX70 är en fyrhjulsdriven bil.

Hur många platser finns det i Infiniti QX70?

Infiniti QX70 är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small Sport Utility Vehicles 4WD

Vad är hästkrafterna i en Infiniti QX70 och har den en turbo?

Infiniti QX70 har 325 hästkrafter och ett vridmoment på 267 lb-ft. Motorn är en Premium Unleaded V-6 med en cylindervolym på 3,7 L Bränslesystemet är: Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Hur stort är bagageutrymmet i Infiniti QX70?

67,8 kubikfot ( 1,92 m3 )

Hur stor markfrigång har Infiniti QX70?

7,4 tum ( 18,8 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Infiniti QX70 har 18 X 8 tums aluminiumhjul fram och 18 X 8 tums aluminiumhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts