Ferrari FF Tillförlitlighet

Ferrari är mest känd för sina superbilar med två dörrar och två personer, men FF är en bil för fyra personer. FF är en slags hatchback med en bakre rad. Bilen påstås vara den snabbaste 4-sitsiga bilen i världen. Bortsett från bilens höga hastighet är bilen också fantastisk att titta på.

Översikt

FF har en V12-motor på 6,3 liter som ger 650 hk. Bilen är extremt snabb och kan gå från 0 till 60 mph på 3,4 sekunder. Den har många fantastiska funktioner som ett 7-växlat dubbelkopplingssystem, ett fyrhjulssystem och många andra. Den betecknades också som ”Estate Car of the Year” av Top Gear 2011.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet ignoreras ofta när det gäller superbilar, men denna faktor hjälper till att känna till bilens tillförlitlighet och hållbarhet. Ferraris är vanligtvis mycket tillförlitliga, och dessa bilar håller mer än 100 000 år med rätt skötsel. FF är också lika pålitlig som alla andra Ferrari.

Säkerhet

Ferraris är inte ofta krocktestade, men det finns vissa modeller som är krocktestade. På grundval av dessa krocktester kan vi bedöma andra Ferraris. FF har inte krocktestats, men det är en solid bil med många säkerhetsfunktioner. Dessa säkerhetsfunktioner inkluderar elektronisk stabilitet, krockkuddar, backkamera, traktionskontroll osv.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden är inte ett stort bekymmer i Ferraris eftersom de är mycket svåra att hitta, så de håller sitt pris mycket bra. En FF har bara en avskrivning på cirka 12 % efter 3 år och nästan 30 % efter 5 år.

  Cadillac XT5 Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhåll är ofta mycket dyrt på superbilar på grund av deras extremt komplexa system. FF skulle kosta nästan 1 000 dollar per år för sitt planerade underhåll. Allt underhåll i onödan skulle kosta mycket, men det positiva är att FF har en bra kvalitet.

FAQ

Är Ferrari FF en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Ferrari FF är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Ferrari FF?

Ferrari FF är en bil med 4 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Bilar i mellanstorlek

Vad är hästkrafterna i en Ferrari FF och har den en turbo?

Ferrari FF har 651 hästkrafter och ett vridmoment på 503 lb-ft. Motorn är en Premium Unleaded V-12 med en cylindervolym på 6,3 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Ferrari FF har 20 X 8,5 tums aluminiumhjul fram och 20 X 10,5 tums aluminiumhjul bak.

Kommer Ferrari FF att bli en klassiker?

Även om varje Ferrari har goda chanser att bli en klassisk modern Ferrari tror vi att FF har större chans än andra. Den är dessutom fyrhjulsdriven och har ett hyfsat bagageutrymme, något som de flesta Ferrari saknar.

Hur många Ferrari FF tillverkades?

2,291

Vilken topphastighet har en Ferrari FF?

208 mph (eller 335 km/h).

Vad ersatte Ferrari FF?

Prancing Horse-utbudet har ersatts av Ferrari GTC4Lusso. Båda är kupéer med skjutbromsar och erbjuder en anmärkningsvärd mångsidighet samt den legendariska Ferrari-prestandan.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts