Cadillac XT5 Tillförlitlighet

Detta är en SUV som syftar till att ge total extravagans och lyx med sitt extra utrymme för bagage och passagerare. Den är större än XT4 och har varit den mest sålda Cadillac under 2017 globalt sett. XT5 finns också i ett AWD-system med fantastisk kördynamik.

Översikt

Den introducerades 2017 och har en 3,6 L V6-motor som producerar 258 hästkrafter och ett 9-växlat växellådesystem. det finns fyra trimnivåer som finns för bilen. Den är också tillräckligt pålitlig med alla sina fantastiska specifikationer och funktioner.

Tillförlitlighet

När det gäller tillförlitlighet har Cadillac varit ett genomsnittligt bilmärke. Det har förvisso förbättrats en hel del på senare tid. XT5 har ett bra tillförlitlighetsbetyg på 79 av 100. Detta är riktigt bra för sin kategori, men bilen är fortfarande inte skottsäker. Det har förekommit en del klagomål på bilens bromssystem och transmissionssystem.

Återförsäljning

Avskrivningsgraden för bilar som Cadillac har alltid varit hög. Den har en värdeminskning på cirka 20 % redan efter det första året och efter de första fem åren är värdeminskningen cirka 52 %. Detta är säkert bra för de personer som planerar att köpa bilen som begagnad.

Säkerhet

Säkerhetsfunktionerna i Cadillacs har alltid varit förstklassiga. XT5 har fått 5 stjärnor tack vare sin fantastiska byggkvalitet och många standardiserade och tillgängliga säkerhetsfunktioner. XT5 har många förarassistansfunktioner som standard, till exempel kollisionsvarning, filhållningsassistans osv. Det finns även andra förarassistansfunktioner som övervakning av döda vinkeln, adaptiv farthållare osv.

  BMW M4 Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är alltid hög för lyxbilar som XT5. XT5 har ett bra garantiskydd, men den behöver ändå mer än 1 000 dollar per år för sitt underhåll. Med det sagt beror underhållskostnaden dock på bilens ägare. Detta är förvisso högt, men det är normalt i den här kategorin.

FAQ

Är Cadillac XT5 en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Cadillac XT5 är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Cadillac XT5?

Cadillac XT5 är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Sport Utility Vehicles

Vad är hästkrafterna i en Cadillac XT5 och har den en turbo?

Cadillac XT5 har 310 hästkrafter och ett vridmoment på 271 lb-ft. Motorn är en Gas V6 med en cylindervolym på 3,6 liter/ Bränslesystemet är: Direktinsprutning.

Hur mycket markfrigång har Cadillac XT5?

7,8 tum ( 19,81 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Cadillac XT5 har 20 x -TBD- tums aluminiumhjul fram och 20 x -TBD- tums aluminiumhjul bak.

Vilka problem har Cadillac XT5?

Det finns en rad olika problem med 2017 XT5:s motor. Vissa förare har rapporterat om klonkande ljud som kommer från motorrummet. Andra rapporterade om motorer med fel tändning.

Har Cadillac XT5 problem med växellådan?

Den har problem med växellådan. Den 8-växlade AF50-8-transmissionen i Cadillac XT5 är en ny modell som introducerades 2017 i den kompakta SUV:n. Även om den är mycket teknisk och sofistikerad finns det många NHTSA-klagomål om dess prestanda. Dessa inkluderar svår eller grov upp-/nedväxling när den är ny.

  Cadillac SRX Tillförlitlighet

Kräver Cadillac XT5 premiumgas?

Nej, Cadillac XT5 kräver vanlig bensin. Det rekommenderas att du använder premiumgas om du vill ha bättre körsträcka.

Är XT5 snabb?

Även om XT5 kan gå från 0-60 mph på respektabla 7,1 sekunder känns den lite lat. Så de flesta skulle nog inte kalla den snabb.

Är XT5 tyst?

Cadillac XT5 är tyst. Man har reducerat lyxen på Escalade-nivå till ett mindre fordon med 2022XT5, men den har förlorat en del av sin prestige. Den yttre stilen på XT5 är elegant och uppåtriktad. Dess välutrustade kabin är tyst när man åker och har gott om plats för fyra vuxna med bagage.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts