Cadillac CT4 Tillförlitlighet

Cadillac är inte det mest pålitliga märket, men saknar fortfarande lyxiga funktioner. Det är dock fortfarande en konkurrent till BMW och Audi. CT4 lanserades 2019 och den är känd för sin kroppsform och roliga körning. Den här kompakta ledarbilen har alla de senaste teknikfunktionerna med till och med en högpresterande modell som kallas CT4-V.

Översikt

CT4 kommer med en 2,0 L turbo 4-cylindrig motor som rättvist ger 237 hästkrafter. Den här modellen är i princip en konkurrent till BMW 2-serien eller Audi A3. Alla har liknande drivlinor och andra egenskaper. Bilen är snyggt utformad för att se elegant och glänsande ut.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet i bilar innebär att hur mycket en bil kommer att hålla, hur graciöst den kommer att hålla med en rimlig underhållskostnad och bra säkerhetsfunktioner. Cadillac är inte det mest tillförlitliga märket, men när det gäller lyxbilar är tillförlitligheten ofta lägre på grund av höga underhållskostnader och högteknologiska funktioner.
CT4 lanserades precis 2019 och den har ännu inte bevisat sin tillförlitlighet. Om vi tittar på föregångaren ATS, som hade liknande drivlinor, hade dock tillfredsställande tillförlitlighetsresultat. Vi kan säga att bilen kommer att vara tillförlitlig på grund av bilens högkvalitativa konstruktion.

Säkerhet

Säkerheten är ett stort problem när man bedömer en bils tillförlitlighet. CT4 är dock en ganska ny bil och det finns inga krocktester gjorda på bilen. Även om bilen fick två återkallelser från NHTSA Om krockkuddar och servicebromsar. Genom att titta på historien om Cadillacs säkerhetsfunktioner kan vi ändå säga att bilen skulle vara tillräckligt säker att köpa.

  Cadillac CT4-V Blackwing Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

CT4 är en lyxbil och som alla andra lyxbilar har den högre underhållskostnader än andra vanliga bilar. den är dock fortfarande lägre än många av konkurrenterna, vilket är en stor fördel för bilen. Bilen skulle kosta dig omkring 500 dollar årligen under de första fem åren.

FAQ

Är Cadillac CT4 en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Cadillac CT4 är en bakhjulsdriven bil.

Hur många säten finns det i Cadillac CT4?

Cadillac CT4 är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Kompaktbilar

Vad är hästkrafterna i en Cadillac CT4 och har den en turbo?

Cadillac CT4 har 325 hästkrafter och ett vridmoment på 380 lb-ft. Motorn är en turboladdad I4 med ett slagvolym på 2,7 liter/ Bränslesystemet är: Direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Cadillac CT4?

10,7 kubikfot ( 0,303 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Cadillac CT4 har 18 x 8 tums aluminiumhjul fram och 18 x 8 tums aluminiumhjul bak.

Vad betyder CT4 på en Cadillac?

Cellulär upptagning av T4. Cadillacs kompakta executive sedan, Cadillac CT4, tillverkas av Cadillac. Den ersätter Cadillac ATS-sedanen och ligger under CT5 i Cadillacs sortiment. Den 30 maj 2019 presenterades CT4-V för första gången. Den vanliga CT4 följde fyra månader senare.

Kommer det att finnas en Cadillac CT4 år 2022?

Cadillac erbjuder 2022 CT4 med trims Luxury, Premium Luxury och Sport. Standard bakhjulsdrift finns tillgänglig på CT4 sedanen. Fyrhjulsdrift är också ett tillval. Priserna för 2022 CT4 börjar vid 34 990 dollar, inklusive destination, och kan stiga till 63 265 dollar om du får en fullutrustad V-Series Blackwing.

  Audi RS3 Tillförlitlighet

Är Cadillac CT4 snabb?

Den bakhjulsdrivna CT4V Blackwings dubbelturboladdade 3,6-liters V6 med 3,6 liter har ett vridmoment på 445 pundfot. Den kan driva sedanen till 60 MPH på bara 3,9 sekunder och sedan vidare till en toppfart på 189 MPH.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts