Chevrolet Trax Tillförlitlighet

Chevy är känd för sin hållbarhet och pålitlighet på grund av sina låga underhållskostnader och goda säkerhetsbetyg. Trax är en kompakt SUV som syftar till att ge en smidig körupplevelse och rymliga sittplatser för passagerarna. Bilen är snygg att se på utsidan och bekväm att sitta på insidan.

Översikt

Trax finns i endast två utrustningsnivåer med sin 1,4 L turbomotor och många andra funktioner. Bilens AWD-system ger maximal smidighet på vägen och bra grepp på ojämna vägar. Bilen ger också en bra bränsleekonomi på 32 MPG, och priset på bilen är också ytterst rimligt.

Tillförlitlighet

Ett av de största bekymren innan man köper en bil är dess tillförlitlighet. Som tur är har Chevrolet ett gott rykte när det gäller tillförlitlighet på grund av sina låga underhålls- och ägandekostnader. Trax är ännu en pålitlig bil från Chevy med ett tillförlitlighetsbetyg på 4,0 av 5,0. Bilen har bra säkerhetsfunktioner och underhållskostnader också.

Säkerhet

Chevrolet har aldrig haft några problem med sina säkerhetsbetyg och säkerhetsfunktioner. Trax har ett perfekt betyg på 5,0 av 5,0 när det gäller säkerheten. Bilen presterar utmärkt i sina krocktester. Dessutom har den säkerhetsfunktioner som krockkuddar, backkamera, övervakning av döda vinklar osv.

Återförsäljningsvärde

Tillförlitligheten påverkas också av bilens återförsäljningsvärde. Folk vill köpa en bil som kan säljas ganska bra. Trax har ett genomsnittligt återförsäljningsvärde och den har minskat med nästan 56 % efter 5 år och cirka 76 % efter 10 år.

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är ofta ganska hög nuförtiden på grund av dyra kvalitetsdelar och komplexa system. Chevys är dock fortfarande inte de dyraste när det gäller underhåll. Trax är en SUV med låg underhållskostnad med en underhållskostnad på 488 dollar. Delarna är också lätt och billigt tillgängliga på marknaden.

  Cadillac XLR Tillförlitlighet

FAQ

Är Chevrolet Trax en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Chevrolet Trax är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Chevrolet Trax?

Chevrolet Trax är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small Sport Utility Vehicle

Vad är hästkrafterna i en Chevrolet Trax och har den en turbo?

Chevrolet Trax har 155 hästkrafter och ett vridmoment på 177 lb-ft. Motorn är en turboladdad 4-cylindrig gasmotor med en cylindervolym på 1,4 liter/ Bränslesystemet är: Elektronisk bränsleinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Chevrolet Trax?

57,0 kubikfot ( 1,614 m3 )

Hur stor markfrigång har Chevrolet Trax?

6,2 tum ( 15,75 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Chevrolet Trax har 16 x -TBD- tum aluminiumhjul fram och 16 x -TBD- tum aluminiumhjul bak.

Har Chevrolet Trax många problem?

CarComplaints.com fann att Chevrolet Trax, som är ett relativt nytt modellår, har varit drabbad av problem. Nästan 100 ägare har rapporterat problem med alla modeller. 2016 års Trax har flest klagomål, men värme- och luftkonditioneringssystemen är de vanligaste problemen.

Hur länge håller en Chevy Trax?

Den här Chevy SUV:ns körsträcka beror på hur väl du tar hand om den. Om du underhåller din bil väl håller de flesta bilar i minst 100 000 mil. Med rätt underhåll kan Trax hålla runt 200 000 mil. Detta är en betydande förbättring jämfört med de flesta SUV:er och bilar.

Har Chevy Trax motorproblem?

Följande områden har lägre tillförlitlighetsbetyg och är mer benägna att ge Trax-ägare problem: större motorproblem, mindre transmissionsproblem, bränslesystem, bränslesystem, elsystem, fjädring, bromsar och kraftutrustning.

Hur länge håller Chevy-motorn?

Så länge motorn underhålls på rätt sätt kan Chevy-motorer hålla mellan 200 000 och 300 000 år. Dessa motorer kan hålla mellan 13 och 20 år om de underhålls ordentligt. Användare på ett Chevy-forum hävdar att motorerna kan hålla upp till 400 000 mil med rätt underhåll.

  Chevrolet Malibu Tillförlitlighet

Är Chevrolet Trax en bra bil?

Chevy Trax är inte en bra subkompakt SUV. Den är lätt att manövrera och har många standardalternativ för infotainment, men Chevy Trax nackdelar är inte lika imponerande. Inredningsmaterialen är inte särskilt bra och sätena i båda raderna behöver mer dämpning.

Vad är fel med Chevy Trax?

Följande områden är mindre tillförlitliga och mer benägna att orsaka problem för Trax-ägare: större motorproblem, mindre växellådsproblem, problem med bränslesystemet, problem med bränslesystemet, upphängning, bromsar och kraftutrustning. Ägarna rapporterar att deras värme- och luftkonditioneringssystem slutar fungera efter i genomsnitt 24 000 mil.

Är Chevy Trax på väg att avvecklas?

Automotive News rapporterar att Chevy Trax och den närbesläktade Buick Encore kommer att upphöra i slutet av 2023. Chevy Bolt EV, och Chevy Bolt EUV, kommer enligt uppgift att avvecklas i slutet av 2023 och 2024 för att ge plats åt jämförbara erbjudanden som använder den överlägsna Ultium-tekniken.

Vilken är den minsta Chevy SUV:n?

Trax är en liten kompakt sportig SUV som ser bra ut och erbjuder komfort. Tillgängligt Premium Seat Package (endast med LT Convenience Pack) inkluderar konstläderklädsel, uppvärmda passagerarsäten fram och bak samt uppvärmda förar- och baksätespassagerare.

Vilken är bättre Equinox eller Trax?

Även om Equinox och Trax har motorer av samma storlek har Equinox betydligt mer effekt och vridmoment. Equinox är kortare i längd och hjulbas men väger 168 lbs. Premier AWD-utrustningen har en lägre grundvikt, så Trax kan vara smidigare och Equinox är utformad för dynamisk prestanda.

  Chevrolet Camaro Z/28 tillförlitlighet

Är Chevy Trax en bra bil för vintern?

Trax är en pålitlig och säker vinterbil när den är rätt utrustad. Trax’ fyrhjulsdrift ger dragkraft i både lätta och måttliga snöförhållanden. Trax kommer inte att prestera bra i djup snö eller andra extrema snöförhållanden trots att den har fyrhjulsdrift.

Vilka fordon liknar en Chevy Trax?

  • 2022 Kia Soul.
  • 2021 Mazda CX-30.
  • 2022 Kia Seltos.
  • 2021 Hyundai Kona.
  • 2020 Buick Encore

Vad är Chevy Trax jämförbar med i storlek?

Chevy Trax 2020 är mycket lik storleksmässigt Buick Encore. Båda modellerna har en hjulbas på 100,6 tum. Den totala längden på Chevy Trax mäter 167,2 tum. Buick Encore mäter på 168,35 tum.

Är en Chevy Trax en bra första bil?

Trax är ett bra val som första bil om du är en modern stadsbo. Trax kommer med en fyrcylindrig motor med 1,4-liters turboladdning och en sexväxlad automatisk växellåda. Den genererar 138 hästkrafter och beräknas få 26 mpg i staden och 31 mpg på motorvägen enligt EPA.

Har Chevy Trax en tandrem eller kedja?

Chevy Trax har en kätting. Kedjor är mycket lättare att underhålla än tandremmar.

Är Chevrolet Trax en bra familjebil?

Ja, Trax är en utmärkt familjebil. Trax är rymligare än Buick Encore och Honda HR-V. Trax ger också ett större bagageutrymme än Encore och HR-V.

Vilken är större Ford Escape eller Chevy Trax?

Ford Escape är större än Trax eftersom den har en längre hjulbas. Ford Escape mäter 66,1 tum i höjd och 180,5 tum i bredd. Den främre spårvidden mäter 62,4 tum. Chevy Trax mäter 64,9 tum i höjd, 167,2 tum i längd och 60,6 tum i bredd.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts