Ferrari F12 Berlinetta Tillförlitlighet

Ferrari är ett världskänt bilmärke för superbilar och sportbilar. F12 bernelinetta är en grand tourer superbil som är gjord för hög prestanda som andra Ferraris. Bilen är extremt vacker att titta på med sin kantiga sportdesign. Detta är också en pålitlig superbil att äga.

Översikt

Bilen är extremt snabb att köra med sin 6,3 L V12-motor som producerar 730 hk vid 6 000 varv per minut. Bilen är så snabb att den kan gå från 0 till 60 mph på bara 3,1 sekunder och från 0 till 120 mph på bara 8,5 sekunder.

Tillförlitlighet

När det gäller superbilar diskuteras tillförlitlighet ofta inte så mycket eftersom de bedöms utifrån sin motor och körupplevelse. Ferrari tillverkar tillförlitliga superbilar lika mycket som alla andra superbilstillverkare. F12berlinetta är också en pålitlig bil med sin brutala motor. Bilen har inte heller haft några större problem.

Säkerhet

Säkerheten är också viktig i superbilar förutom deras motorer. Ferraris är ofta välutrustade när det gäller säkerhetsfunktioner och åtgärder. Ferrari krocktestar inte alla sina modeller, men de krocktestar vissa av sina modeller. Även om F12berlinetta inte krocktestades har bilen många förarstödjande funktioner som stabilitetskontroll, krockkuddar osv.

Avskrivningsgrad

Ferraris skrivs egentligen inte av särskilt mycket på grund av deras unika karaktär och sällsynthet. Dessa bilar är inte som andra bilar som ägs av varenda människa. Det är därför de har en mycket låg avskrivningsgrad. 2017 års F12berlinetta har bara en avskrivning på cirka 30 % efter 5 år.

  Chevrolet Camaro ZL1 Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Den största negativa punkten med att äga en superbil är att de kostar mycket i underhåll och service. F12berlinetta kostar också mycket, trots att kvaliteten på delarna är den bästa. I genomsnitt kostar Ferraris mer än 1 000 dollar per år för allt underhåll och alla reparationer.

FAQ

Är Ferrari F12 Berlinetta en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Ferrari F12 Berlinetta är en bakhjulsdriven bil.

Hur många säten finns det i Ferrari F12 Berlinetta?

Ferrari F12 Berlinetta är en bil med 2 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Two-Seaters

Vad är hästkrafterna i en Ferrari F12 Berlinetta och har den en turbo?

Ferrari F12 Berlinetta har 731 hästkrafter och ett vridmoment på 508 lb-ft. Motorn är en Premium Unleaded V-12 med en cylindervolym på 6,3 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Ferrari F12 Berlinetta har 20 X 9,5 tums aluminiumhjul fram och 20 X 11,5 tums aluminiumhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts