Dodge Durango SRT 392 Tillförlitlighet

Dodge har tillverkat Durango-bilarna i flera decennier. Det är mellanstora SUV:er med en tredje sittgrupp. SRT-modellerna är de högpresterande modellerna från Dodge. Durango SRT har många fantastiska funktioner som ett AWD-system och ännu bättre kvalitetsdelar och en lyxig interiör.

Översikt

Durango SRT är den högpresterande versionen med en massiv 6,4 L Hemi 392 V8-motor på 392 hästkrafter som ger 475 hästkrafter och går från 0 till 60 på några sekunder. AWD-systemet i bilen är också fantastiskt och ger extra smidighet i körningen och terrängkörningsförmåga.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en viktig fråga, men den är inte alltid den viktigaste i högpresterande bilar som Durango SRT. Dodge har verkligen förbättrat sin tillförlitlighet. Durango har ett utmärkt tillförlitlighetsbetyg på 81 av 100, och SRT är ännu mer tillförlitlig än så på grund av de högkvalitativa delar som används i bilen.

Säkerhet

Säkerheten är inte ett stort bekymmer i Dodge-bilar eftersom den är ganska bra. Durango är en bil med 4 stjärnor och bra resultat i krocktestet. SRT-modellen har en av de bästa Dodge-säkerhetsfunktionerna som flera krockkuddar, ännu fler, solid kabinbur, kollisionsvarning och många fler, och alla är standard.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden är också en oroande fråga när det gäller en bils tillförlitlighet. Dodge-bilar presterar vanligtvis bra när det gäller återförsäljningsvärden. Durango förlorar cirka 40 % av sitt ursprungliga värde, och SRT är ännu mer sällsynt.

Underhåll och reparation

Underhållet av högpresterande bilar är dyrare än vanliga modeller. Den vanliga Durango kostar cirka 675 dollar för sitt förebyggande underhåll. Det som är bra med SRT-modellen är att den har delar av bästa kvalitet och att de har en mycket låg tendens att visa problem under de första fem åren.

  Dodge Avenger Tillförlitlighet

FAQ

Hur många säten finns det i Dodge Durango SRT 392?

Dodge Durango SRT 392 är en bil med 6 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Allhjulsdrift

Vad är hästkrafterna i en Dodge Durango SRT 392 och har den en turbo?

Dodge Durango SRT 392 har 475 hästkrafter och ett vridmoment på 470 lb-ft. Motorn är en Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 6,4 L Bränslesystemet är: Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Vilken typ av hjul har den?

Dodge Durango SRT 392 har 20 X 10 tums aluminiumhjul fram och 20 X 10 tums aluminiumhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts