Chrysler Pacifica Tillförlitlighet

Chryslers minibussar är ökända för sin tillförlitlighet och är pålitliga för familjer. Pacifica är en 7-sitsig minibuss byggd för familjer och mer lastutrymme. Bilen har många bra funktioner och den finns även i PHEV-hybridalternativet. Den är också känd som Chrysler Voyager.

Översikt

Pacifica är en av de mest kända och praktiska minibussarna i USA och har en 3,6 L V6-motor som är tillräckligt kraftfull för att bära denna stora bil. Bilen har en bekväm sittplats för 7 passagerare och andra inredningsdetaljer. Den finns tillgänglig som hybrid samt i AWD-systemet.

Tillförlitlighet

Minibussar ska vara de mest tillförlitliga bilarna eftersom familjer inte uppgraderar sina minibussar varje år. Pacifica är en av de mest kända minibussarna med sitt billiga pris och enorma utrymme, med ett tillförlitlighetsbetyg på 63 av 100, vilket fortfarande är bra för minibussar.

Säkerhet

Säkerheten hos minibussar bör vara stor eftersom de används av familjer. Pacifica är en 5-stjärnig minibuss när det gäller säkerhetsåtgärder. Bilen har klarat alla typer av krocktester med bravur. Säkerhetsfunktionerna är också bra och de inkluderar kollisionsvarning, barnsäkerhet, körfältsassistans osv.

Avskrivningsgrad

Ett fordons tillförlitlighet är också beroende av fordonets avskrivningsgrad. Chrysler är inte det bästa märket när det gäller att hålla sitt värde. Pacifica behåller nästan 55 % av sitt värde efter 5 år. Detta är dock inte det sämsta återförsäljningsvärdet efter 5 år.

Underhåll och reparation

Den högre underhållskostnaden för ett fordon är alltid en oattraktiv faktor om bilen inte är en sportbil eller lyxbil. Pacifica är en minivan utan några stora underhållskostnader. Materialkvaliteten är också stor med en underhållskostnad på cirka 500 dollar per år. Detta inkluderar alla förebyggande och otidsenliga reparationer och byten av delar.

  Aston Martin Virage Tillförlitlighet

FAQ

Är Chrysler Pacifica en bil med framhjulsdrift, bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift?

Chrysler Pacifica är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Chrysler Pacifica?

Chrysler Pacifica är en bil med 7 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Minivans 2WD

Vad är hästkrafterna i Chrysler Pacifica och har den en turbo?

Chrysler Pacifica har 287 hästkrafter och ett vridmoment på 262 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded V-6 med en cylindervolym på 3,6 liter Bränslesystemet är: Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Hur stor markfrigång har Chrysler Pacifica?

5,1 tum ( 12,95 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Chrysler Pacifica har 17 X 7 tums aluminiumhjul fram och 17 X 7 tums aluminiumhjul bak.

Hur länge håller Chrysler Pacifica?

Med rätt underhåll och försiktiga körvanor håller Chrysler Pacifica ungefär 200 000 till 250 000 mil. En Pacifica kan köras 15 000 mil per år, vilket innebär att den kommer att hålla i 13-17 år innan reparationskostnaderna eller fordonshaverier blir oöverkomliga.

Har Chrysler Pacifica problem?

Transmissionsproblem i Chrysler Pacifica är mycket vanliga för 2017 års modell. Det finns många möjliga komplikationer som kan uppstå, till exempel vätskeläckage, ovanliga ljud, stallning eller ryckningar och fullständigt transmissionsfel.

Vilken minivan är mest tillförlitlig?

  • Ford Flex.
  • Chrysler Pacifica.
  • Honda Odyssey.
  • Toyota Sienna.
  • Dodge Grand Caravan.
  • Kia Sedona.

Vad är fel med Chrysler Pacifica?

Det vanligaste problemet med 2017 års Chrysler Pacifica är den felaktiga färgen. Den bubblar upp och skalar av i förtid. Rost kan också utvecklas på utsatta metallytor. Detta sker runt 34 500 mil. Ägarna var frustrerade över att deras helt nya Pacifica redan skalade av och rostade.

  Cadillac XT6 Tillförlitlighet

Är Chrysler Pacifica en bra minibuss?

Minivanen Chrysler Pacifica 2022 är extremt mångsidig. Pacifica har säkerhets- och teknikfunktioner som standard och ett intuitivt infotainmentsystem. V6-motorn är kraftfull och effektiv, samtidigt som den är bränslesnål. Den erbjuder bekväm hantering och smidig hantering.

Vilket årsmodell av Pacifica är bäst?

Vi anser att modellåret 2020 Chrysler Pacifica är bäst, baserat på siffror och enskilda klagomål. Pacifica 2020 kommer inte att ha samma problem som 2017- eller 2018-modellerna.

Har Chrysler Pacifica uppvärmda säten?

Det finns många alternativ för säten i varje trim. Chrysler Pacifica Touring L-trimningen har uppvärmda framstolar, medan Chrysler Pacifica Touring L Plus erbjuder åttavägsstyrda framstolar med elkraft och tvåvägsstyrt lumbastöd. Chrysler Pacifica Limited-trimningen erbjuder också värme och ventilation.

Har Chrysler Pacifica en uppvärmd ratt?

Det är ett tillval att ha en uppvärmd ratt i Chrysler Pacifica.

Kan jag titta på Netflix i min Chrysler Pacifica?

Ja, det är möjligt att strömma Netflix och YouTube med underhållningssystemet i baksätet i din Chrysler Pacifica.

Vilken typ av stereo har de i Chrysler Pacifica?

Du kan få en CD-spelare, AM/FM-radio, SiriusXM Satellite Radio, USB-port, AUX-ingångsuttag, Bluetooth streaming audio, iPod-anslutning och röststyrning.

Vad säger folk om interiören i Chrysler Pacifica?

Folk älskar inredningen i Pacifica. De tycker att den är rymlig och rymlig. De gillar kvaliteten på de material som används i konstruktionen.

Har den fotgängardetektion?

Pedestrian Detection finns i alla trims utom basutrustningen LX. Dessutom har alla Pacifica-modeller från 2020 systemet för övervakning av döda vinkeln. Det här systemet varnar dig när du närmar dig en fil och ett fordon befinner sig i den döda vinkeln bakom.

Har Chrysler Pacifica en körfältsassistent?

Lane Assist är standard i alla trims utom basutförande LX. Lane Assist använder kameror för att hjälpa dig att hålla dig inom körfältet och hindra dig från att köra in i andra fordon. Kameran övervakar trafiken framför dig och hjälper till att guida dig tillbaka in i din fil om det behövs.

  Vilka är de bästa kompakta bilarna när det gäller säkerhet och tillförlitlighet?

Vad är Chrysler Safety Tech Package?

Advanced SafetyTec-paketet finns tillgängligt för dem som väljer Pacifica Touring Plus eller högre. Med funktioner som automatisk helljusreglering och varning för avvikelse från körfältet hjälper det här paketet med högteknologisk säkerhetsutrustning dig att upptäcka potentiella faror innan de slår till.

Är mittsätet i en Chrysler Pacifica flyttbart?

Utlösningsbandet finns nära golvet framtill. För att frigöra de bakre spärrarna drar du i frigöringsbandet och lutar sätet framåt. Ta nu bort sätet från bilen.

Tillverkar Chrysler en skåpbil med åtta passagerare?

Chrysler Pacifica är den idealiska skåpbilen för åtta passagerare som gör det möjligt att underhålla den bakre raden. Standardbilen Pacifica har sju säten. Alla trims, utom basmodellen och hybrid gas-elektrisk, har plats för åtta personer.

Har alla Chrysler Pacifica 8 sittplatser?

Standard Pacifica har plats för sju personer. Touring L har dock plats för åtta personer. Den finns endast tillgänglig med framdrift. Toyota Sienna är det bästa valet för dem som vill ha fyrhjulsdrift och hybridmotor.

Vilken Chrysler Pacifica har ett panoramiskt soltak?

Chrysler Pacifica Touring L har panoramasoltak. Med den här funktionen kan du öppna taket under soliga dagar. Panorama Sunroof finns inte på alla trims.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts