Chrysler Sebring tillförlitlighet

Chrysler anses vara ett genomsnittligt märke när det gäller tillförlitlighet. Sebring är en mellanstor bil som hade både cabriolet- och sedanmodeller. Bilen ser snygg ut precis som bilar från före 2010-talet, och den har bra funktioner för sin prisklass.

Översikt

Det har funnits tre generationer av den här bilen, och det har funnits cabriolet-, coupé- och sedanformer av den här bilen under hela dess existens. Den sista generationen av den här bilen hade flera utrustningsnivåer och tre Sebring fanns i USA i alternativen 2,4 L, 2,7 L och 3,5 L.

Tillförlitlighet

Det är alltid bra att kontrollera en bils tillförlitlighet innan man köper den. Chrysler ligger på 11:e plats i tillförlitlighetsrankingen bland 32 biltillverkare och har ett tillförlitlighetsbetyg på 4,0 av 5,0. Sebring är inte den mest tillförlitliga bilen, och den har ett genomsnittligt tillförlitlighetsbetyg på 3,0 av 5,0.

Säkerhet

Säkerheten brukar vara på topp i Fiat-bilar, och Chrysler 300 är en av dem. Chrysler-bilar krocktestas ofta av IIHS eller NHTSA i säkerhetssyfte. Sebring har krocktestats av både IIHS och NHTSA, och de har belönat bilen med goda betyg. Den har också många säkerhetsfunktioner som krockkuddar, ABS, elektronisk stabilitetskontroll osv.

Avskrivningsgrad

Återförsäljningsvärdet hjälper också till att avgöra en bils tillförlitlighet. Vanligtvis har Chrysler-bilar ett bra återförsäljningsvärde och lägre avskrivningsgrad, men Sebring är en utgången bil, så den finns tillgänglig till ett billigt pris och den kommer bara att skrivas av med 5 % efter 5 år.

  Chrysler Aspen Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är den viktigaste aspekten av tillförlitlighet eftersom människor inte vill spendera extra mycket pengar på underhåll och reparationer. Chrysler-bilar har en genomsnittlig underhållskostnad på 608 dollar per år. Underhållskostnaden för Sebring är nästan 428 dollar, vilket är högt i denna kategori.

FAQ

Är Chrysler Sebring en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Chrysler Sebring är en bil med framhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Chrysler Sebring?

Chrysler Sebring är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Midsize

Vad är hästkrafterna i en Chrysler Sebring och har den en turbo?

Chrysler Sebring har 173 hästkrafter och ett vridmoment på 166 lb-ft. Motorn är en Gas I4 med en cylindervolym på 2,4L/ Bränslesystemet är: SMPI.

Hur stort är bagageutrymmet i Chrysler Sebring?

13,9 kubikfot ( 0,394 m3 )

Hur stor markfrigång har Chrysler Sebring?

5,3 tum ( 13,46 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Chrysler Sebring har 16 x 6,5 tums stålhjul fram och 16 x 6,5 tums stålhjul bak.

Är Chrysler Sebring snabb?

Den här framhjulsdrivna mellanstora sedanen med framhjulsdrift och frammotor har 4 dörrar och 5 platser. Den kan egentligen inte kallas snabb. Den naturligt insugna 2,7-liters 24vV6 bensinmotorn producerar 200 hästkrafter och accelererar Sebringen från 2,7 till 60 mph på bara 9,5 sekunder. Den kan också nå en maxhastighet på 134 mph.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts