Chrysler Town & Country tillförlitlighet

Chrysler anses vara ett genomsnittligt märke när det gäller tillförlitlighet. Chryslers minibussar har dock varit berömda. Town and Country är en minivan som lades ned 2016. Det är en 7-sitsig minibuss med fantastiska funktioner.

Översikt

Den här minivanen har utformats för att vara en familjebil med mycket utrymme och har en kraftfull motor. Den har många utrustningsnivåer och det finns 4 drivlinor som erbjuds med den här bilen. Basmodellen har en 3,3 L V6-motor med 4-växlad automatik. Alla de andra trimnivåerna har ett 6-växlat automatiskt växellådesystem med mycket större motorer.

Tillförlitlighet

Det är alltid bra att kontrollera en bils tillförlitlighet innan du köper den. Chrysler ligger på 11:e plats i tillförlitlighetsrankingen bland 32 biltillverkare och har ett tillförlitlighetsbetyg på 4,0 av 5,0. Tillförlitligheten för Town and Country har varit strax över genomsnittet, och den fick 3,5 stjärnor av 5 stjärnor.

Säkerhet

Säkerheten brukar vara på topp i Fiat-bilar, och Chrysler 300 är en av dem. Chrysler-bilar krocktestas ofta av IIHS eller NHTSA för säkerhets skull. Town and Country har krocktestats av båda, och NHTSA har gett den 4 av 5 stjärnor. Minivanen har också många säkerhetsfunktioner som barnsäkerhetslås, elektronisk stabilitet, krockkuddar osv.

Avskrivningsgrad

Återförsäljningsvärdet hjälper också till att avgöra en bils tillförlitlighet. Vanligtvis har Chrysler-bilar ett bra återförsäljningsvärde och mindre avskrivningar. Town and Country har nyligen lagts ned, så den har fortfarande ett bra värde.

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är den viktigaste aspekten av tillförlitlighet eftersom människor inte vill spendera extra mycket pengar på underhåll och reparationer. Chrysler-bilar har en genomsnittlig underhållskostnad på 608 dollar per år. Underhållskostnaden för Town and Country är nästan 636 dollar, vilket är högt i denna kategori.

  Chrysler 300 tillförlitlighet

FAQ

Är Chrysler Town & Country en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Chrysler Town & Country är en bil med framhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Chrysler Town & Country?

Chrysler Town & Country är en bil med 7 sittplatser. EPA-klassificering för denna bil är: 2WD Minivans

Vad är hästkrafterna i en Chrysler Town & Country och har den en turbo?

Chrysler Town & Country har 283 hästkrafter och ett vridmoment på 260 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded V-6 med en cylindervolym på 3,6 liter Bränslesystemet är: Sequential MPI.

Hur stor markfrigång har Chrysler Town & Country?

5,6 tum ( 14,22 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Chrysler Town & Country har 17 X 6,5 tums aluminiumhjul fram och 17 X 6,5 tums aluminiumhjul bak.

Vilket årsmodell av Chrysler Town & Country är mest pålitligt?

Modellerna 2013-2014 och senare är bäst för Chrysler Town & Country, särskilt om man ser till tillförlitligheten. Dessa modeller hade överlag betydligt färre problem. De flesta problem med elektricitet och motorstopp var lösta vid den tiden.

Har Chrysler Town and Country problem med växellådan?

Transmissionsproblem i Chrysler Town & Country från 2014 inkluderar växlingsfördröjningar och gnissel eller hopp vid acceleration. Bilen kan också skaka på vägen eller ge ifrån sig visslande ljud eller avge en brinnande lukt från under huven.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts