BMW 7-serien Tillförlitlighet

BMW är känt för lyxbilar med en extremt hög nivå av motorer och vägstabilitet, och det är vad 7-serien handlar om. I 7-serien ingår fullstora lyxbilar. Dessa finns tillgängliga i bensin-, diesel- och plug-in hybridsystem. 7-serien är en lyxbil på full företagsnivå med extremt smidiga körningar.

Översikt

Den smidighet som 7-serien ger är makalös. Interiören är också enormt högkvalitativ och erbjuder 2 frontdisplayer. Om vi pratar om körupplevelsen så har bilen en rad olika motorer från en 2,0 L turbomotor till den högpresterande 6,6 L V12-motorn som tillverkas av Alpina.

Tillförlitlighet

När det gäller tillförlitlighet har 7-serien inte kompromissat med något som helst. Från motorns kvalitet till hållbarheten hos bildelarna är den här bilen extremt pålitlig. Du kan till och med köpa en gammal generation av 7-serien och den skulle också köras perfekt.
När vi pratar om tillförlitlighetsbetyg så har bilen 3,5 stjärnor av 5. Detta är ett mycket bra betyg när det gäller en fullstor lyxbil. Vanligtvis har den här typen av lyxbilar inte bra tillförlitlighetsbetyg som Jaguar eller Bentley, men BMW har visat mycket goda resultat.

Säkerhet

Tyska bilar är kända för sina säkerhets- och krockhanteringsfunktioner. 7-serien är inte heller mindre än någon annan. Bilen har sex dubbelstegs krockkuddar som skyddar vid en eventuell krasch. Det finns andra förebyggande säkerhetsfunktioner som ett låsningsfritt bromssystem, traktionskontroll, Lane Departure Warning osv.

Underhåll och reparation

Underhållet av 7-serien är mer än andra små lyxbilar som 5-serien. Detta är en oroande faktor. 7-serien behöver extrem omsorg och underhåll i rätt tid för att säkerställa bilens goda skick. Detta är dock säkert mycket kostsamt och den behöver till och med mer än 1 000 dollar per år under de första fem åren och cirka 2 000 dollar per år efter de första fem åren.

  Audi Q8 tillförlitlighet

FAQ

Är BMW 7-Series en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

BMW 7-Series är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i BMW 7-serien?

BMW 7-Series är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Stora bilar

Vad är hästkrafterna i en BMW 7-Series och har den en turbo?

BMW 7-serien har 523 hästkrafter och ett vridmoment på 553 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 4,4 L Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i BMW 7-serien?

18,2 kubikfot ( 0,515 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

BMW 7-Series har 19 X 8,5 tums aluminiumhjul fram och 19 X 8,5 tums aluminiumhjul bak.

Har BMW 7-serien problem?

7-serien har haft mycket få rapporterade problem, medan den tidigare generationen hade en god tillförlitlighet. Bilen fanns inte med i vår senaste tillförlitlighetsundersökning, vilket däremot dess mindre syskon, 5-serien, gjorde.

Hur många mil håller en BMW 7-serie?

En BMW som är väl underhållen och servas regelbundet bör hålla långt över 100 000 mil. Vissa BMW-ägare har ägt sin BMW i över 250 000 mil. De håller länge om de är välskötta.

Varför är en BMW i 7-serien så billig?

Det är lätt att förstå varför BMW 7-serien kostar betydligt mindre än en äldre modell. Det är ett lyxfordon. Även om bilen bara är ett år gammal kommer bilägare inte att betala högsta pris för att få föråldrad teknik i sina begagnade bilar.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts