BMW 2-serien Tillförlitlighet

2-serien är rolig för körentusiasten och har en coupé och en gran coup-kaross. Coupékarossen är basmodellen och den har mycket att erbjuda för bilentusiaster. Den drivande närvaron på vägen är definitivt en huvudvändare. Stabiliteten hos alla BMW är alltid otrolig, och 2-serien är inte heller något undantag.

Översikt

I 2-serien finns också en M-modell som har ett AWD-system, vilket skulle öka din körstabilitet avsevärt. Basversionen av 2-seriens 230i coupé kommer in på cirka 37 000 dollar med en 4-cylindrig 2,0 L B48-motor som ger 255 hästkrafter. M-modellen har en enorm 3,0 L 6-cylindrig B58-motor med 6 cylindrar som ger 382 hästkrafter. Det här är helt klart en mycket bra motoruppsättning som skulle ge extremt bra åkattraktioner.

Tillförlitlighet

Tyska bilar har alltid varit pålitliga alternativ för människor, på grund av deras överlägsna forskning och utveckling, väghållning och delkvalitet. 2-serien är också en mycket pålitlig bil och BMW har inte kompromissat något i bilen. 2-serien har varit en av de mest tillförlitliga bilarna 2016 och 2019, enligt Consumers report.
Tillförlitlighetsbetygen på den här bilen är lika bra när det gäller bilens körkvalitet. Enligt J.D Power är bilen extremt pålitlig och de gav den ett betyg på 82 av 100. Detta är extremt bra och bevisar dess hållbarhet.

Säkerhet

På tal om bilens säkerhet gör 2-serien ingen besvikelse ens på denna avdelning. Bilen har alla säkerhetsfunktioner som någon kan önska sig som krockkuddar, traktionskontroll, körfältsassistans, elektronisk stabilitet, bromsassistans osv. Den har ett utmärkt säkerhetsbetyg på 9,5 av 10.

  Den sämsta BMW:n att köpa begagnad

Underhåll och reparation

Underhållet av den här typen av bilar är verkligen viktigt om du vill uppleva samma typ av kvalitet under hela bilens livslängd. Även om delarnas kvalitet är riktigt bra är delarna riktigt dyra att reparera om något går sönder. Bilen skulle kosta dig cirka 13 000 dollar på 10 år, vilket är ungefär drygt 1 000 dollar per år.

FAQ

Är BMW 2-Series en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

BMW 2-Series är en bakhjulsdriven bil.

Hur många säten finns det i BMW 2-Series?

BMW 2-Series är en bil med 4 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Subcompact Cars

Vad är hästkrafterna i en BMW 2-Series och har den en turbo?

BMW 2-Series har 248 hästkrafter och ett vridmoment på 258 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,0 L Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i BMW 2-serien?

13,8 kubikfot ( 0,391 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

BMW 2-Series har 17 X 7,5 tums aluminiumhjul fram och 17 X 7,5 tums aluminiumhjul bak.

Hur många mil kan en BMW 2-serie hålla?

Med rätt underhåll kan de flesta BMW-bilar hålla mellan 200 000 och 250 000 mil. I takt med att fordonet åldras kommer det att behöva regelbundet underhåll. Vanliga delar som kylsystem, elektriska fönster och batteri kommer också att behöva bytas ut.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts