BMW 6-serien Gran Turismo Tillförlitlighet

Gran Turismo-modellen lanserades 2017 och är den fjärde generationen av 6-serien. Denna har avvecklats i USA. Bilen är dock för bra för att inte märkas. Gran Turismo-karossformen kännetecknar den här executive bilen med en högpresterande motor och en interiör av premiumkvalitet.

Översikt

Basen, som är känd som 630i, har en 4-cylindrig 2,0 L B48-motor som ger 255 hästkrafter och kan gå från noll till 62 mph på bara 6,3 sekunder. Detta är enormt bra för en basmodell och bilen har även en M-modell. M-modellen, 640i, som är en högpresterande modell av denna bil har en 3,0 L 6-cylindrig motor och ett AWD-system.

Tillförlitlighet

I årtionden har tyska bilar varit kända för sina mycket undersökta tillförlitliga bilar, men de har minskat sin tillförlitlighet med åren. BMW-bilarna har dock varit utomordentligt tillförlitliga. 6-serien är ett exempel på detta.
Bilen fick ett exceptionellt bra betyg när det gäller tillförlitlighet. Den har 4 av 5 stjärnor i tillförlitlighet och säkerhet, vilket garanterar dess kvalitet och hållbarhet. Detta beror främst på bilens motor och byggkvalitet. Samma motor har använts även i andra BMW och den har visat sig vara mycket tillförlitlig genom åren.

Säkerhet

Bilars säkerhet bör vara mycket viktig, och tyska biltillverkare tar verkligen detta på allvar. De säkerhetsfunktioner som finns i BMW-bilar har visat sig vara mycket bra. Euro NCAP gav 6-serien GT hela fem stjärnor av fem och inkluderar säkerhetsfunktioner som fotgängarsäkerhet, autonom nödbromsning, intelligent hastighetsassistans, körfältsstödsystem, krockkuddar osv.

  Bentley Bentayga Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhåll av BMW är en mycket viktig sak att göra om du vill uppleva samma typ av körglädje under hela bilens livslängd. Den genomsnittliga årliga underhållskostnaden för 6-serien GT ligger på cirka 2 000 dollar. Detta är onekligen mycket högt, men dyra bilar behöver den här nivån av underhåll.

FAQ

Är BMW 6-serie Gran Turismo en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

BMW 6-series Gran Turismo är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i BMW 6-serien Gran Turismo?

BMW 6-series Gran Turismo är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Stora bilar

Vad är hästkrafterna i en BMW 6-series Gran Turismo och har den en turbo?

BMW 6-series Gran Turismo har 335 hästkrafter och ett vridmoment på 332 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-6 med en cylindervolym på 3,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur mycket markfrigång har BMW 6-serien Gran Turismo?

5,4 tum ( 13,72 cm )

Vilken typ av hjul har den?

BMW 6-serie Gran Turismo har 19 X 8,5 tums aluminiumhjul fram och 19 X 8,5 tums aluminiumhjul bak.

Har BMW 6-serien GT upphört att tillverkas?

BMW 6-serien har i tysthet dragits tillbaka. BMW 6-serien lades tyst ner 2019 till förmån för 8-serien på grund av konsumenternas efterfrågan.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts