BMW 4-serien Tillförlitlighet

4-serien är BMW:s kompakta serie av ledarbilar med coupé, gran coupe, cabriolet och liftback. Serien är packad med högpresterande motorer och stabilitet på vägen. Detta kan vara din roliga dagliga körning med M-modeller som är höghastighetsbilar. för elektrifiering finns det även hybridmodeller tillgängliga.

Översikt

Det finns ett enormt utbud av drivlinor i den här serien. Basmodellen i serien, 430i, har en 4-cylindrig turbomotor som ger 255 hästkrafter och som kan gå från 0 till 62 mph på 7,5 sekunder. Därefter finns M-modellen som har en 3,0 L I6-motor. Bilen är allt man kan önska sig.

Tillförlitlighet

När det gäller tillförlitlighet briljerar 4-serien även på detta område. Motorn är hållbar och den har funnits på marknaden i flera år. Det finns inga allvarliga motorproblem rapporterade om dessa motorer. förutom motorn är den byggda kvaliteten och delarna riktigt bra och hållbara.
Om vi pratar om tillförlitlighetsbetyg så har J.D Power betygsatt bilen med 81 av 100. Detta är ett riktigt bra betyg som bevisar bilens överlägsna kvalitet. Detta kan till och med öka om bilen tas om hand på rätt sätt och körs med god omsorg.

Säkerhet

Säkerheten är en sak som kan öka eller minska en bils tillförlitlighet. Lyckligtvis är 4-seriens säkerhetsfunktioner tillräckligt bra för att den till och med kan jämföras med vilken bil som helst på marknaden. Bilen är utrustad med alla de senaste säkerhetsfunktionerna och krockförebyggande åtgärder.

  Aston Martin DBS Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Den enda sak som gör att folk skräms bort från de tyska bilarna är den höga drifts- och underhållskostnaden för deras bilar. 4-serien är också dyr att underhålla och det kan till och med ta 2 000 dollar per år efter fem år med bilen. Förutom det förebyggande underhållet kostar också alla oplanerade besök mycket.

FAQ

Är BMW 4-serien en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

BMW 4-Series är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i BMW 4-Series?

BMW 4-Series är en bil med 4 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Kompaktbilar

Vad är hästkrafterna i en BMW 4-Series och har den en turbo?

BMW 4-Series har 382 hästkrafter och ett vridmoment på 368 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Gas/Electric I-6 med en cylindervolym på 3,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

BMW 4-Series har 18 X 7,5 tums aluminiumhjul fram och 18 X 7,5 tums aluminiumhjul bak.

Är BMW 3 eller 4-serien bättre?

BMW 3-serien är kraftfullare och snabbare än BMW 2-serien, som har 255 hästkrafter och 295 lb-ft vridmoment. BMW 4-serien har 248 hästkrafter och 258 vridmoment. Båda bilarna drivs av en fyrcylindrig motor.

Vad är skillnaden mellan en BMW 4-serie och en BMW 3-serie?

Den största skillnaden mellan BMW 3-serien och BMW 4-serien är de olika karossvarianterna som finns tillgängliga. Det finns tre alternativ för BMW 3-serien: en sportlimousin, en sportvagn eller Gran Turismo. Det finns tre versioner av BMW 4-serien: en coupé, Gran Coupe och Cabriolet. Gran Coupe är en fyradörrars coupé som är kraftfullare än 3-serien sedan.

  Vilken fyrhjulsdrift är bäst - BMW eller Mercedes-Benz?

Är BMW:s tillförlitliga efter 100 000 mil?

En BMW som är väl underhållen och servas regelbundet bör hålla i långt över 100 000 mil. Vissa BMW-ägare har ägt sin BMW i över 250 000 mil. De håller länge om de är välskötta.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts