BMW 4-serien Gran Coupe Tillförlitlighet

Den här skönheten är utrustad med allt en bilentusiast kan önska sig. Bilens design är så snygg och kantig att vem som helst kan bli förälskad i den här bilen och dess form. Gran Coupe-modellen skiljer sig inte heller från någon annan 4-serie modell när det gäller prestanda. Den har allt från överlägsen hantering till snabb kraft.

Översikt

Prestandamässigt kan den här bilen erbjuda mycket. Det finns en enkel 430i-modell och sedan finns det en bestialisk M440i xDrive-modell med AWD-system. 430i har en 2,0 L 4-cylindrig twin-turbo-motor med 4 cylindrar som ger 255 hästkrafter. Och så finns det M-modellen med bättre lyx och kraftfullare 3,0 L 6-cylindrig motor som producerar massiva 382 hästkrafter.

Tillförlitlighet

4-serien är känd för sin tillförlitlighet och Gran Coupé-modellerna är inget undantag. Dessa modeller är precis som andra BMW-bilar med extremt hållbara motorer och kvalitetsdelar. Bilen har inte heller några större vanliga fel och den är tillräckligt pålitlig för att köras som daglig bil.
När det gäller tillförlitlighetsbetyg har bilen 81 av 100 poäng av J.D power. Detta gör den till en av de mest tillförlitliga lyxbilarna eftersom lyxbilar vanligtvis inte har ett särskilt bra tillförlitlighetsbetyg någonstans. Men det betyder naturligtvis inte att bilen är utan fel eller problem.

Säkerhet

BMW är känd för att vara extremt bra på säkerhetsfunktioner. Gran Coupé har alla typer av aktiva och passiva säkerhetsfunktioner. När det gäller krocksäkerhet har den krockkuddar. Om vi talar om förebyggande säkerhetsfunktioner har den elektronisk stabilitet, assistans för att hålla sig i körfältet, fotgängarsäkerhet, övervakning av döda vinklar osv.

  Har BMW:s reservdäck?

Underhåll och reparation

Dessa lyxfordon kräver säkert mer underhåll än något annat fordon. Kvaliteten på delarna är riktigt bra, men dessa kostar också en hel del om de ska bytas ut. Om du vill äga det här fordonet måste du hålla nästan 1 000 dollar åt sidan under de första fem åren, och det kan till och med gå upp till 2 000 dollar per år efter fem år.

FAQ

Är BMW 4-Series Gran Coupe en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

BMW 4-Series Gran Coupe är en bakhjulsdriven bil.

Hur många säten finns det i BMW 4-Series Gran Coupe?

BMW 4-Series Gran Coupe är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Kompaktbilar

Vad är hästkrafterna i en BMW 4-Series Gran Coupe och har den en turbo?

BMW 4-Series Gran Coupe har 320 hästkrafter och ett vridmoment på 330 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-6 med en cylindervolym på 3,0 L Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

BMW 4-Series Gran Coupe har 18 X 8 tums aluminiumfälgar fram och 18 X 8 tums aluminiumfälgar bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts