Aston Martin DBX Tillförlitlighet

DBX är en crossover-SUV från Aston Martin som ska ge samma höga prestanda och lyx med mer utrymme för passagerare och bagage. SUV:n lanserades så sent som förra året och den har gjort bra ifrån sig sedan dess. DBX ger en körning med hög markfrigång, vilket ger föraren mycket mer utsikt och körglädje.

Översikt

Den stora SUV:n har en 4,0 L V8 twin-turbo-motor på 4,0 liter med 9-växlad automatisk växellåda. Bilen producerar 542 hästkrafter och ett vridmoment på 516 lb-ft, vilket gör att bilen kan gå från 0 till 60 mph på 3,9 sekunder. Den här kraftfulla motorn har också kapacitet att dra andra fordon upp till 5940 pund.

Tillförlitlighet

Bilen är relativt ny för att bedöma dess tillförlitlighet. enligt andra kunders recensioner har bilen dock inte haft några större fel hittills. Någon större tillförlitlighetsorganisation har inte betygsatt DBX, men genom att titta på de andra bilarna kan vi säga att DBX inte skulle vara sämre än dem.
Det har inte funnits någon större klagomålsfil på DBX, och det har inte heller funnits några återkallelser fram till nu. om vi tittar på Aston Martin-bilarnas historia kan vi säga att bilens kvalitet alltid är bra och att delarna håller längre. Underhåll är dock nödvändigt för att inte möta några allvarliga problem.

Underhåll och reparation

Underhållet är vanligtvis högre i SUV:er än i andra sedans, och det är ännu högre för Aston Martin-bilar. Bara underhållet skulle kosta mer än 1 000 dollar, med tanke på att andra oplanerade underhållsåtgärder kan förekomma, vilket ytterligare skulle kosta dig omkring 1 000 dollar. Så om man ser till det har bilen en hög driftskostnad.
Om vi pratar om Aston Martin-bilarnas reparationshistoria så är den verkligen dyr. Bara ett enda oljebyte skulle kosta dig omkring 400 dollar hos den autentiska återförsäljaren, men du skulle ha en garanti som täcker allt detta. I övrigt har den här bilen kapacitet att bli din dagliga körning.

  Audi A3 Sportback e-tron tillförlitlighet

FAQ

Är Aston Martin DBX värd det?

Aston Martin DBX är värd det. Aston Martin DBX är en lyxig SUV som har utformats för de rika. Det är en sportig bil som är byggd för att köras snabbt. DBX är ett utmärkt val för dem som vill ha en lyxig bil som också är rolig att köra.

Gör Aston Martin en 4×4?

DBX är en fantastisk 4×4 eftersom den har fyrhjulsdrift som standard. Du behöver inget extra tillval eller tillbehör för att få ut bästa möjliga prestanda ur den här fantastiska maskinen.

Vad betyder DBX på Aston Martin?

DBX står för Double Bubble X-ray. Den här tekniken utvecklades av Aston Martin och gör det möjligt för föraren att se genom bilens kaross. Tekniken använder två röntgenstrålar med hög energi för att skapa bilder av bilens inre.

Hur många platser finns det i Aston Martin DBX?

Aston Martin DBX är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Fyrhjulsdrift

Vad är hästkrafterna i en Aston Martin DBX och har den en turbo?

Aston Martin DBX har 542 hästkrafter och ett vridmoment på 516 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 4,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur mycket markfrigång har Aston Martin DBX?

7,5 tum ( 19,05 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Den har 22 X 10 tums aluminiumhjul fram och 22 X 11,5 tums aluminiumhjul bak.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts