Aston Martin Vantage Tillförlitlighet

Detta är en brittisk lyxsportbil som är utformad för att ge absolut lyx med hög prestanda. Varje bilälskare känner till denna skönhet och älskar denna bil. Formen på den här bilen är helt lik andra sportbilar. Det finns en 2-dörrars coupé, en 2-dörrars cabriolet och en 0-dörrars speedster. Människor älskar den här bilen för sina prestanda och ignorerar dess tillförlitlighet och hållbarhet eftersom den här bilen bara känns bra.

Översikt

Bilens motor kommer från Mercedes-AMG, vilket är en 4,0 L dubbelturboladdad V8-motor. Motorn ger 518 hästkrafter med ett vridmoment på 505 lb-ft, och bilen kan gå från 0 till 60 på 3,6 sekunder. Detta arrangemang med Mercedes-AMG är precis som de gjorde med DBS. Det har funnits ytterligare några utgåvor av bilen som F1 edition, Vantage AMR, Vantage Roadster och V12 Speedster.

Tillförlitlighet

Motorn som används i Vantage används inte för första gången, utan den har använts i flera år. Andra bilar som DBS eller DB9, som fått V12-motorer från Mercedes-AMG, har goda ägaromdömen. På grund av detta anses Vantage vara en av de mest pålitliga Aston Martin-bilarna.
Aston Martin har haft ett rykte om dålig tillförlitlighet. De har dock verkligen förbättrat sig när det gäller superbilar. Bilar som Vantage är inte Toyota- eller Honda-liknande tillförlitliga, men de har säkert bra kvalitet byggda och andra högkvalitativa delar. Däremot är reservdelar och underhåll av Vantage säkert väldigt dyrt.

  Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhålls- och driftskostnaderna för Vantage är extremt dyra. Regelbundet underhåll och allt underhåll i otid kan kosta dig mycket. Detta kan till och med öka om någon del går sönder eller om bilen kraschar. I så fall måste du säkert ringa din försäkringstjänst. Det regelbundna underhållet kostar cirka 2 000 dollar. Allt som allt måste du lägga undan 3 000 dollar varje år.

FAQ

Är Aston Martin Vantage en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Aston Martin Vantage är en bakhjulsdriven bil.

Hur många säten finns det i Aston Martin Vantage?

Aston Martin Vantage är en bil med 2 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Två sittplatser

Vad är hästkrafterna i en Aston Martin Vantage och har den en turbo?

Aston Martin Vantage har 503 hästkrafter och ett vridmoment på 505 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 4,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Aston Martin Vantage har 20 X 8,5-tums aluminiumhjul fram och 20 X 9,5-tums aluminiumhjul bak.

Varför är Aston Martin så opålitliga?

Aston Martin-modellerna är mindre tillförlitliga än vanliga modeller eftersom de är handbyggda. Bilens unika karaktär och kvalitet är oslagbar. Tillförlitligheten hos vanliga modeller med modern tillverkningsteknik är dock inte lika hög.

Vilken modell ska jag köpa?

Om du vill ha något som håller länge ska du köpa Vantage GTE. Den har en prislapp på cirka 200 000 dollar. Om du inte har något emot att spendera mer pengar på en snyggare bil ska du köpa Vantage S. Den kostar endast 150 000 USD.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts