Aston Martin DB11 Tillförlitlighet

DB11 är efterföljaren till DB9 och är en exotisk superbil som erbjuder extrema premium- och lyxfunktioner. Det är en 2-dörrars grand tourer med en snygg och spännande karossdesign. Den erbjuder en mittmotor och bakhjulsdrift för bästa körupplevelse. Varje tum av denna bil är ren lyx och en tydlig huvudvändare på vägen.

Översikt

DB11 har två versioner med två olika mycket snabba motorer. Det finns en 528 hästkrafter stark 4,0 L V8-motor med dubbelturboaggregat och sedan finns den kolossala 630 hästkrafter starka 5,2 L V12-motorn med dubbelturboaggregat. Detta i kombination med det bakhjulsdrivna systemet ger en av de snabbaste körningarna för bilar.

Tillförlitlighet

Tillförlitligheten för den här typen av bilar har alltid varit inte så bra, men ingen bryr sig egentligen om det. Dessa bilar är superdyra och bara gjorda för att köras extremt snabbt. Det betyder dock inte att DB11 inte är tillräckligt tillförlitlig.

Med det sagt har Aston Martin haft ett dåligt rykte när det gäller tillförlitlighet på grund av den handgjorda tekniken de använder. Hur mycket lyx det än låter är bilarna också så känsliga. DB11 behöver extrem omsorg, men med omsorg skulle DB11 hålla tillräckligt länge. Bränslesnittet är inte heller så bra och den kostar 5,0 gals/100 miles.

Underhåll och reparation

De delar som används i DB11 skulle hålla i flera år men med god skötsel. Lika mycket som bilen är dyr behöver den ännu mer underhåll för att fungera. Reparationspriserna är också några av de högsta, så en garanti kan hjälpa till med det. Trots detta bör du räkna med cirka 2 500 dollar per år för övergripande underhåll och reparationer av bilen.

  Vilka är de bästa cabrioleterna när det gäller säkerhet och tillförlitlighet?

DB11 – Superbil som bara är känd för sin snabbhet

Bilen är verkligen snabb och härlig att köra. Bara ljudet är bättre än många andra bilar. Dessa premium grand tourers kostar dock en hel del i underhåll. Om du vill ha en pålitlig bil kan du säkert välja en Toyota eller Honda, men om du vill ha en premium superbil är detta ditt svar.

FAQ om Aston Martin DB11

Är Aston Martin DB11 en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Aston Martin DB11 är en bakhjulsdriven bil.

Hur många säten finns det i en Aston Martin DB11?

Aston Martin DB11 är en bil med 4 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Minikompaktbilar

Vad är hästkrafterna i en Aston Martin DB11 och har den en turbo?

Aston Martin DB11 har 503 hästkrafter och ett vridmoment på 513 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 4,0 l. Bränslesystemet är Gasoline Direct Injection.

Hur stort är bagageutrymmet i en Aston Martin DB11?

9,5 kubikfot (0,269 m3 )

Hur många säten finns det i en Aston Martin DB11?

Aston Martin DB11 har 4 sittplatser.

Vilken typ av hjul har den?

Aston Martin DB11 har 20 X 9 tum aluminiumhjul fram och 20 X 11 tum aluminiumhjul bak.

Är Aston Martinbilar dyra att underhålla?

Ja, de är dyra att underhålla på grund av bilens höga pris. Underhållskostnaderna är dock mycket lägre än för andra lyxbilar som Mercedes Benz eller BMW. Aston Martin DB9 har ett listpris på 230 000 dollar, men genomsnittspriset för en ny bil ligger på cirka 150 000 dollar.

  Aston Martin DBS Tillförlitlighet

Är Aston Martin DB11 en bra bil?

Aston Martin DB11 är en bra bil eftersom den har en kraftfull motor, en lyxig interiör och en vacker yttre design. Prislappen är dock hög för en sådan lyxbil.

Är Aston Martin DB11 en superbil?

Aston Martin DB11 är en superbil som släpptes 2016. Den har en V8-motor som producerar 503 hästkrafter och accelererar från 0 till 60 mph på bara 4 sekunder.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts