Vilka är de bästa tvättprodukterna för Audi?

Det är okej att erkänna att många av oss älskar Audis på grund av hur snygga dessa lyxbilar är. Du ser ut och känner dig bra när du kör en. När fordonet är smutsigt tar det dock stilen överklagande ner några steg.

Har du någonsin lagt märke till att när du ger din Audi en tvätt ser den bra ut, men den ser inte fantastisk ut? Tänk tillbaka på när du först tog bilen från bilförsäljningen. Minns du hur ren och strålande den bilen var? Det kändes fantastiskt att sitta bakom ratten i en så vacker bil.

Ofta tror människor att om de vill att deras bil ska fortsätta att se helt ny ut måste de ta den till en bilvårdare. De kanske får din bil skinande ren så att du kan känna dig som en rockstjärna när du kör den, men när du ser räkningen för jobbet blir du kanske inte så glad om du inte har ett bankkonto i rockstjärnans storlek.

För att inte tala om att du skulle behöva ta tillbaka din Audi till biltvättaren ofta för att hålla den snygg. Du kan dock spara mycket pengar genom att tvätta bilen själv. Om du använder rätt produkter kommer din Audi att se ut som om den precis kommit från bilaffären.

Den bästa biltvålen

Din Audi behöver ett högkvalitativt schampo och en konditioneringslösning som håller smutsen borta och skyddar lacken. Meguiar’s Gold Class Car Shampoo and Conditioner är en topprodukt som alla proffs älskar. Det är en premiumformel som skonsamt tar bort smuts och smuts utan att störa din Audis vaxskydd.

  Vilken Audi suv är bäst?

Detta är en formel i ett steg, så du behöver inte spendera hela dagen med att tvätta din bil för att få den att se ut som ny. En liten mängd räcker långt, allt du behöver är ett par teskedar för att få din bil blank och ren. Det är en bra investering eftersom en flaska räcker väldigt länge.

Den bästa fälgrengöraren

När det gäller att spränga bort smuts och hålla däcken rena rekommenderar vi att du använder Sonax Wheel Cleaner Plus. Den är mycket starkare än andra rengöringsmedel, men skadar inte dina däck eftersom den är syrafri och pH-balanserad. Den är säker att använda på dina hjul och din finish.

Detta rengöringsmedel kan bryta loss svåråtkomlig smuts som du kanske trodde var omöjlig att nå. Den extra starka formeln kan ta itu med även den tjockaste uppbyggda smuts, vilket gör den till den idealiska hjulrengöraren för lyxbilar.

Den bästa snabbbehandlaren

En quick detailer är alltid bra att ha som en daglig rengöringslösning. Om du får lite lera på ett område som inte kräver en hel tvätt kan du använda en quick detailer för att rengöra det. Vår favorit är Chemical Guys Synthetic Quick Detailer. Denna streckfria formel är en formel som även proffs har till hands.

Det är en mild formula som inte förstör Audis vax eller skyddande beläggning. Detta lättanvända rengöringsmedel kommer att hålla din bil blank och se helt ny ut.

  Bästa motorspolning för audi a4

Den bästa inredningsrengöraren

När det gäller att hålla inredningen i vår Audi ren litar vi bara på 303 Aerospace Protectant. Många inredningsrengöringsmedel är för hårda och river av färgen runt bilens knappar. 303 tillverkar en mycket mildare formel som också lämnar en snyggare yta.
Det här rengöringsmedlet ger också din inredning extra UV-skydd så att allt ser nytt ut längre. Den kan användas på många olika material, t.ex:

  • Vinyl
  • Plast
  • Färdigt läder
  • Gummi
  • Isenglas
  • PVC
  • Glasfiber
  • Gel-Coat

Denna formula är utmärkt för att avvisa smuts och damm även i efterhand! Den är luktfri och är en giftfri vattenbaserad lösning. Den behöver inte sköljas och lämnar inga feta märken eller ränder efter sig. Detta fantastiska rengöringsmedel bidrar faktiskt till att förlänga livslängden på din rengöring, så att du inte behöver skrubba lika ofta.

Vilka är de bästa biltvättprodukterna för Audi? Slutgiltiga tankar

Alla dessa fantastiska biltvättprodukter kan användas för att hålla din Audi nyskött längre. Nu när hemligheten är avslöjad behöver du inte slösa mer pengar på biltvätträkningar!

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts