Polestar 1 Tillförlitlighet

Polestar 1 är en plug-in hybridsportbil som konstruerats och tillverkats av Polestar, ett prestandaföretag och varumärke som tillhör Volvo Cars. Detta är Polestars första produkt som en oberoende biltillverkare. En vacker bil som passar in som både klassisk GT och kraftfull på samma gång, är en av de snyggaste bilarna på vägen. Detta är en tvådörrars grand tourer coupé som lanserades 2017.

Översikt

Den tvådörrars coupén finns med tvärgående fyrhjulsdrift med elmotor bak och 8-växlad automatisk växellåda layout. Det är en elhybridsportbil med en kraftfull motor som räcker för att konkurrera med sådana som BMW, Mercedes och Audi. En 2,0 liter lång radfyrar bensinmotor med dubbla laddningar driver Polestar 1. Från 0-60 mph sprintar den på bara 4,2 sekunder och har en topphastighet på 155 mph.

Tillförlitlighet

Förutom det fantastiska utseendet på 2021 Polestar 1 är den eleganta tvåsitsiga coupén också både dyr och exklusiv. Volvos produkter, som den här bilen hämtar inspiration från, har generellt sett varit utomordentligt pålitliga. Enligt Car and Driver har Polestar 1 ett tillförlitlighetsbetyg på 7,5 av 10.

Säkerhet

Det är högst osannolikt att säkerhets- eller krocktester någonsin kommer att utföras på Polestar 1 på grund av dess extremt höga pris och begränsade produktion. Det finns dock en kort video av ett krocktest som släppts av Polestar 1 för att demonstrera säkerheten och styrkan och det ser ganska imponerande ut.

  Är Polestar-bilar bra i snö?

Avskrivningsgrad

Polestar är en av de dyraste bilarna. Även om Polestar är ett övertygande paket: den ser ut att dö för, har en elektrisk räckvidd på 78 mil och över 600 hästkrafter. Därför är det imponerande att den behåller hela 64,33 % av sitt inköpspris även efter att ha kört 36 000 mil i tre år.

Underhåll och reparation

På Polestars webbplats anges att de extra åren eller milen av schemalagt underhåll kan köpas för en kostnad på mellan 603 och 2 668 dollar för en varaktighet på 3 till 10 år. Utöver garantiperioden kan ytterligare täckning eller mil köpas för 2 737-3 274 dollar för 5-7 år och 100 000 mil.

FAQ

Är Polestar 1 en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Polestar 1 är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Polestar 1?

Polestar 1 är en bil med 4 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Minikompaktbilar

Vad är hästkrafterna i en Polestar 1 och har den en turbo?

Polestar 1 har 619 hästkrafter och ett vridmoment på 738 lb-ft. Motorn är en Turbo/Supercharger Gas/Electric I-4 med en cylindervolym på 2,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Polestar 1?

4,3 kubikfot ( 0,122 m3 )

Hur stor markfrigång har Polestar 1?

5,4 tum ( 13,72 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Polestar 1 har 21 X 9,5 tums aluminiumhjul fram och 21 X 10,5 tums aluminiumhjul bak.

Är Polestar 1 en Volvo?

Den 2-dörrars plug-in hybridsportbilen Polestar 1 tillverkas av Polestar, ett prestandaföretag och varumärke under Volvo Cars. Det är den första bilen som tillverkas av företaget sedan juni 2017, då det blev en oberoende biltillverkare.

  Är Polestar och Volvo samma sak?

Är Polestar 1 helt elektrisk?

Ja, Polestar är en eldriven bil. Det finns ingen förbränningsmotor som driver Polestar 1, utan endast en elmotor.

Vad är skillnaden mellan Polestar 1 och 2?

Polestar 2 är av plåt, till skillnad från Polestar 1, och riktar sig till ett brett spektrum av bilköpande kunder. Den har dock många av samma egenskaper som sin föregångare när det gäller lyhördhet och körbarhet.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts