Mercedes AMG GL63 Tillförlitlighet

Den tyska biltillverkaren Mercedes är en av de mest högklassiga bilarna med extremt snygga karosserier. Mercedes GL-klass ersattes av GLS-klassen som producerar lyxiga SUV:er och AMG-modellerna är högpresterande modeller med ännu snabbare motorer.

Översikt

GL63 är en exklusiv SUV som kan användas i alla situationer tack vare sitt AWD-system och sin kraftfulla motor. SUV:n drivs av en 5,5 L V8 twin-turbo-motor med dubbelturbo som kan producera hela 550 hästkrafter och som kan accelerera från 0 till 60 mph på bara 4,9 sekunder.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en nyckelfaktor innan man köper en bil för varje köpare eftersom det hjälper människor att avgöra bilens kvalitet och egenskaper. Mercedesbilar har varit ganska tillförlitliga, men de har varit kända för sina höga underhållskostnader. GL63 har ett genomsnittligt tillförlitlighetsbetyg på 4 av 5 enligt J.D Power.

Säkerhet

Säkerhetsfunktioner har alltid varit ett plus för tyska fordon eftersom de har tillverkat ganska säkra bilar med ett betydande antal säkerhetsfunktioner. Mercedesbilar presterar mycket bra i krocktester. AMG GL63 har ett bra betyg när det gäller säkerheten och den har många säkerhetsfunktioner som körfältsassistent, nödbromssystem, fotgängardetektor osv.

Avskrivningsgrad

Återförsäljningsvärdet är dessutom en viktig faktor när det gäller att avgöra ett fordons tillförlitlighet. Mercedes fordon åldras vanligtvis ganska bra, vilket gör att de håller sitt värde. De normala Mercedes-fordonen devalveras med cirka 45 % efter 5 år och AMG GL63 devalveras med cirka 50 % efter 5 år, vilket är ganska bra.

  Vanliga frågor och problem med Mercedes AIRMATIC

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är den viktigaste egenskapen för att bedöma tillförlitligheten hos en bil. Mercedesbilar är vanligtvis ganska komplexa och kostar mycket i underhåll. AMG GL63 har en hög underhålls- och reparationskostnad på cirka 1 000 dollar per år, vilket är ganska mycket högre än många av dess konkurrenter.

FAQ

Hur många säten finns det i Mercedes-AMG GL63?

Mercedes-Benz GL63 AMG är en bil med 7 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Alla hjul

Vad är hästkrafterna i en Mercedes-AMG GL63 och har den en turbo?

Mercedes-AMG GL63 har 550 hästkrafter och ett vridmoment på 560 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en cylindervolym på 5,5 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Mercedes-AMG GL63?

84,1 kubikfot (2,381 m3 )

Hur stor markfrigång har Mercedes-Benz GL63 AMG?

8,5 tum ( 21,59 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Mercedes-AMG GL63 har 21 X 10 tums aluminiumhjul fram och 21 X 10 tums aluminiumhjul bak.

Hur stor andel av Mercedes är AMG?

Mercedes kommer att fortsätta att tillverka AMG-bilar. AMG-bilar står nu för cirka 10 % av Mercedes totala försäljning efter ett rekordstort försäljningsår 2017. En av tio nya Mercedes-Benz-modeller kommer att vara AMG, det stämmer.

Vad är en Mercedes G Wagon?

Mercedes-Benz G-klass är även känd som Gelandewagen eller ”terrängbil” och är en fyrhjulsdriven bil som tillverkas av Magna Steyr (tidigare Steyr-Daimler-Puch) i Österrike och säljs av Mercedes-Benz. G-vagnens boxformade stil kännetecknas av sin konstruktion med kaross på ram.

  Jeep Cherokee Tillförlitlighet

Det korta svaret är att de har funnits sedan början, trots att det var en osäker bil att köra på vägarna. Folk behövde dem helt enkelt. På grund av deras kändispopularitet är de en statussymbol.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts