Mercedes AMG C43 Tillförlitlighet

Mercedes är en av de största och mest pålitliga biltillverkarna i världen. Mercedes tillförlitlighet är oöverträffad och C43 är en kombivariant av Mercedes-Benz C-klassbilar. Bilen är gjord för att hålla i många år med många bra komfortnivåer.

Översikt

C43 är en kombimodell med en stor motor på 3,0 L med dubbelturbo som genererar stora hästkrafter på 362 hästkrafter. Bilen kan ge en acceleration från 0 till 60 mph på bara 4,1 sekunder. Den ger stora komfortnivåer för passagerarna, vilket Mercedes är ganska känt för.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en av de viktigaste faktorerna innan man köper en bil eftersom människor inte vill investera sina pengar i en bil som skulle dränera alla deras pengar efteråt. Mercedes anses vara en av de mest tillförlitliga bilarna. C43 har ett utmärkt tillförlitlighetsresultat på 81 av 100 av J.D Power och det betecknas som utmärkt.

Säkerhet

Säkerhetsalternativen är alltid ganska omfattande i tyska bilar och de krocktestas också regelbundet av många organisationer. C43 har krocktestats av både IIHS och NHTSA och fått bra betyg av båda. Bilen har säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning, automatiska nödbromsar, fotgängardetektion, krockkuddar, körfältsvarning osv.

Avskrivningsgrad

Att köpa en tysk bil är alltid en bra investering för framtiden eftersom de inte förlorar sitt värde någon gång tidigare. Mercedesbilar brukar vanligtvis ha en värdeminskning på cirka 45 % efter 5 år. AMG C43 har en genomsnittlig avskrivning på 53 % efter 5 år, vilket är utmärkt.

  Behöver Mercedes en speciell olja?

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är en av de största orosmolnen bland bilägare. Mercedesbilar är alltid ganska solida och kostar genomsnittligt jämfört med andra tyska bilar. AMG C43 kostar cirka 500 dollar per år för allt underhåll och andra reparationer beroende på typ av reparationer.

FAQ

Är Mercedes-AMG C43 en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Mercedes-AMG C43 är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Mercedes-AMG C43?

Mercedes-AMG C43 är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Kompaktbilar

Vad är hästkrafterna i en Mercedes-AMG C43 och har den en turbo?

Mercedes-AMG C43 har 385 hästkrafter och ett vridmoment på 384 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en cylindervolym på 3,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Mercedes-AMG C43?

12,6 kubikfot ( 0,357 m3 )

Hur stor markfrigång har Mercedes-AMG C43?

3,5 tum ( 8,89 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Mercedes-AMG C43 har 18 X 7,5 tums aluminiumhjul fram och 18 X 8,5 tums aluminiumhjul bak.

Hur länge håller Mercedes C43?

Din Mercedes-Benz C43AMG tar väl hand om sig själv. Din Mercedes-Benz C43 AMG håller i minst 200 000 mil om du gör ditt bästa för att underhålla den. Du vill ta hand om din bil men vet inte riktigt när du ska göra det.

Är C43 en bra daglig förare?

Ja, Mercedes-AMG är en utmärkt daglig förare. Den är bekväm, säker och kraftfull. Den är perfekt för att pendla till jobbet, skolan eller var du än behöver åka. C43 är en sportlimousin som erbjuder den bästa kördynamiken. Eftersom C43 är så fokuserad på prestanda finns det vissa kompromisser när det gäller komfort för den dagliga föraren samt livlighet.

  Mercedes 300d tillförlitlighet - är det en pålitlig begagnad bil?

Har C43 AMG luftfjädring?

Ja, C43 AMG har luftfjädring.

Vad är AMG Active Ride Control?

AMG ACTIVE RIDE CONTROL använder aktiv fjädring i kombination med kontinuerligt justerbar dämpning för att åstadkomma detta. Med hjälp av en stereokamera skannar systemet vägen framför sig för att anpassa dämpningen för varje hjul till de ojämnheter som finns framför oss.

Har C43 adaptiv farthållare?

Ja, den kan fås med adaptiv farthållare med halvautonomt körläge. DISTRONIC PLUS® är en adaptiv farthållarteknik från Mercedes-Benz.

Har Mercedes C43 en filhållningsassistent?

Du kan få Lane Keep Assist med Mercedes-AMG. Den hjälper föraren att hålla sig inom sina körfält genom att använda kameror, radarsensorer och GPS-data för att förhindra oavsiktliga körfältsavvikelser.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts