Mercedes AMG A35 Tillförlitlighet

Mercedes är en av de största och mest pålitliga biltillverkarna i världen. Mercedes tillförlitlighet är oöverträffad och A35 är inte heller något undantag. A35 är en hatchbackvariant av A-serien med fem dörrar och en bra karossdesign.

Översikt

A35 är en av de hatchbacks som Mercedes tillverkar, men den säljs inte i USA. Bilen har en 2,0 L som genererar maximalt 302 hästkrafter. Bilen kan gå mycket snabbt från 0 till 60 mph på bara 4,7 sekunder. Den har en fantastisk interiör och många andra funktioner.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en av de viktigaste faktorerna innan man köper en bil eftersom människor inte vill investera sina pengar i en bil som skulle dränera alla deras pengar efteråt. Mercedes anses vara en av de mest tillförlitliga bilarna. A35 är en pålitlig bil precis som alla andra Mercedes med sitt tillförlitlighetsbetyg på 8,5 av 10.

Säkerhet

Säkerhetsalternativen är alltid ganska omfattande i tyska bilar och de krocktestas också regelbundet av många organisationer. A35 har krocktestats med många lyckade resultat. Bilen har säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning, automatiska nödbromsar, krockkuddar, körfältsvarning osv.

Avskrivningsgrad

Att köpa en tysk bil är alltid en bra investering för framtiden eftersom de inte förlorar sitt värde någon gång tidigare. Mercedesbilar brukar vanligtvis ha en värdeminskning på cirka 45 % efter 5 år. A35 har en genomsnittlig avskrivning på 22 % efter 3 år, vilket är utmärkt.

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är en av de största orosmolnen bland bilägare. Mercedes bilar är alltid ganska solida och de kostar genomsnittligt jämfört med andra tyska märken. AMG A35 kostar cirka 1 000 dollar per år för allt underhåll och andra reparationer beroende på typ av reparationer.

  Är Mercedes bra bilar?

FAQ

Är Mercedes-AMG A35 en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Mercedes-AMG A35 är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Mercedes-AMG A35?

Mercedes-AMG A35 är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Subcompact Cars

Vad är hästkrafterna i en Mercedes-AMG A35 och har den en turbo?

Mercedes-AMG A35 har 302 hästkrafter och ett vridmoment på 295 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Mercedes-AMG A35?

14,8 kubikfot ( 0,419 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Mercedes-AMG A35 har 18 X 8 tums aluminiumhjul fram och 18 X 8 tums aluminiumhjul bak.

Är A35 AMG en riktig AMG?

Ja, A35 AMG är en officiell modell från Mercedes-AMG. Den kunde ha gjort det bättre, eftersom den bär ett AMG-märke. AMG A35 ersätter den 188 hästkrafter starka turbo I-4-motorn i A-klassens basmodell A-Klass med en AMG-förbättrad version av motorn som ger 302 hästkrafter och 295 Lb-ft. Den här varianten finns även i AMG-versionerna GLA och CLA35.

Är A35 Twin Turbo?

Ja, Mercedes-AMG 35 är en bil med dubbelturbo. Den använder sig av två turbos i stället för en. Denna fyrcylindriga 2,0-liters bensinmotor är en modifiering av den enhet som finns i A-klassen. Den använder dock en twin scroll-turbo för att ge omedelbar gasrespons.

Är Mercedes A35 bra?

En hot hatch skulle inte vara något om det bara handlade om hastighet i raksträckan. Men A35 utmärker sig för att snida sig fram genom kurviga vägar. Även om den är mer praktisk, förutsägbar och pålitlig än lekfull och rolig är A35 extremt lätt att köra.

  Ford Taurus tillförlitlighet

Har A35 adaptiv farthållare?

Nej, adaptiv farthållare finns inte tillgänglig i A35. A35 sedan är lite dyrare än A35 coupé och kostar drygt 80 000 dollar. Standardutrustningsspecifikationen för A35 sedan är inte perfekt. Den saknar funktioner som adaptiv farthållare, head up display och ett märkesbaserat ljudsystem.

Vad är skillnaden mellan A35 och A45?

A45 S har fler hästkrafter (416 hk i stället för 302 hk) än A35. A45 S har också större bromsar och bredare däck, vilket innebär att den lätt kan överträffa A35 på banan.

Vad är Mercedes AMG ride control?

AMG RIDE CONTROL ger AMG-förare möjlighet att välja mellan tre nivåer av adaptiv sportfjädring. RIDE CONTROL justerar fjädringsdämpning och styvhet, medan DYNAMIC SELECT styr växlingstid, gasrespons och avgasflöde.

Vilken motor finns i A35 AMG?

Det finns en 2,0-liters fyrcylindrig A35 AMG. A35:s turboladdade 2,0-liters fyrcylindriga motor producerar 302 hästkrafter och ett vridmoment på 295 pundfot. Standardutrustningen omfattar fyrhjulsdrift och en sjuväxlad dubbelkopplingsautomat med startkontroll som ger maximal acceleration även från stillastående.

Har A35 uppvärmda säten?

Ja, A35 har uppvärmda framsäten. A35 erbjuder en rymligare kupé än standard-A-klassen, med uppvärmda och elektriskt justerbara sportstolar och en AMG-specifik rattstång.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts