Land Rover Range Rover Evoque Tillförlitlighet

Jaguar Land Rover (JLR), som sedan 2008 är ett dotterbolag till indiska Tata Motors, äger det brittiska varumärket Land Rover, som huvudsakligen tillverkar fyrhjulsdrivna fordon med terrängegenskaper. Range Rover Evoque HST är en kompakt SUV med hög prestanda. Förutom den kraftfulla P300-motorn gör noggrant utvalda detaljer som det svarta kontrastskjutbara panoramataket*, Black Exterior Pack och de röda bromskalkarna att bilen sticker ut på vägen.

Översikt

Med en distinkt coupéliknande form och LED-strålkastare är Range Rover Evoque en värdig efterföljare till den bil som vunnit så många utmärkelser. Ett huvudvändande utseende kompletteras av praktiska funktioner som uppvärmda, elektriska dörrspeglar och Pivi med 10-tums pekskärm. Evoque drivs av en turboladdad 2,0-liters fyrcylinder som producerar 246 hästkrafter. Standardutrustningen omfattar fyrhjulsdrift och en nioväxlad automatlåda.

Tillförlitlighet

Land Rovers Range Rover Evoque har ett prognostiserat tillförlitlighetsbetyg på 68 av 100 år 2021. Enligt J.D. Power anses ett förutspått tillförlitlighetsresultat mellan 91 och 100 vara utmärkt, 81 till 90 anses vara rimligt, 70 till 80 anses vara genomsnittligt och 0-69 anses vara ganska bra.

Säkerhet

I början av 2019 testade Euro NCAP Evoque och gav den fem stjärnor. Bland de faktorer som bidrog till det totala betyget fanns ett 94-procentigt betyg för skydd av vuxna passagerare, samt ett imponerande 87-procentigt betyg för skydd av barn.

Återförsäljningsvärde

Efter 5 år har en Land Rover Range Rover Evoque en nedskrivning på 54 % och ett återförsäljningsvärde på 26 987 dollar. Enligt Cap HPI kommer Range Rover Evoque att uppnå klassledande restvärden under sina första tre år/36 000 mil. Den kommer att behålla 63 % av sitt värde i genomsnitt i hela sortimentet.

  Land Rover LR3 Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Kostnaden för det årliga bilunderhållet för Land Rover Range Rover Evoque är 1 102 dollar. Land Rover Range Rover Evoque kostar 1 102 dollar per år, jämfört med 651 dollar per fordon i genomsnitt. Underhållet av Range Rover Evoque är betydligt billigare.

FAQ

Är Land Rover Range Rover Evoque en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Land Rover Range Rover Evoque är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Land Rover Range Rover Evoque?

Land Rover Range Rover Evoque är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small SUV 4WD

Vad är hästkrafterna i en Land Rover Range Rover Evoque och har den en turbo?

Land Rover Range Rover Evoque har 246 hästkrafter och ett vridmoment på 269 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stor markfrigång har Land Rover Range Rover Evoque?

8,3 tum ( 21,08 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Land Rover Range Rover Evoque har 18 X 8 tums aluminiumhjul fram och 18 X 8 tums aluminiumhjul bak.

Har Range Rover Evoque många problem?

Majoriteten av problemen är inte relaterade till motorns elektriska system. Det gäller bland annat luftkonditioneringen och satellitnavigatorn. Därefter kommer växellådan, som följs tätt av motorn och fjädringen. Evoques med problem med automatisk växellåda är ganska vanliga. Evoque har problem med bakluckans justering.

  GMC Canyon Tillförlitlighet

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts