Land Rover LR3 Tillförlitlighet

Land Rover LR3 lanserades 2005 med goda förväntningar på att bli en topp-SUV från tillverkarna. Land Rover LR3 erbjöd en fyrhjulsdrift som var lämplig för både väg- och terrängkomfort och grepp.

Översikt

Land Rover LR3 är en klassisk fyrhjulsdriven SUV med en snygg och elegant interiör och exteriör. LR3 har en 4,0-liters V6-motor som ger 216 hk. Den kraftfulla SUV:n kör fantastiskt bra både på och utanför vägen. Med 6-växlad automatisk växellåda har Land Rover LR3 en topphastighet på 121 mph och den lyckas accelerera från 0 till 60 mph på cirka 8,5 sekunder.

Tillförlitlighet

Det övergripande tillförlitlighetsbetyget för Land Rover LR3 ligger under förväntningarna och hypen. SUV:n briljerade på både vanliga och terrängbanor och bedömdes göra bra ifrån sig även i tillförlitlighetsbetyget. RepairPal ger den dock bara ett tillförlitlighetsbetyg på 2,5 av 5,0 eftersom fordonet drabbades av flera bakslag när det gäller motor- och övergripande problem.

Säkerhet

Säkerhetsbetyget är en annan viktig faktor för att avgöra den goda ägandekostnaden för ett fordon. När det gäller Land Rover LR3 är SUV:n ganska pålitlig när det gäller den övergripande utvärderingen av säkerhetstesterna med bra poäng i både krock- och säkerhetstester.

Avskrivningsgrad

Land Rover-fordon är kända för sitt eleganta utseende på gatorna och sin tillförlitlighet utanför de upptrampade vägarna. Land Rover LR3 har en prognostiserad avskrivningsgrad på cirka 63 % efter 5 år. Därför är det helt klart att när du köper en ny eller begagnad Land Rover kan du räkna med att förlora mycket pengar.

  Range Rover vs. Mercedes: Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

När man fastställer ett fordons totala tillförlitlighet måste man ta hänsyn till underhålls- och reparationskostnader. När det gäller Land Rover LR2 uppskattas de genomsnittliga årliga underhålls- och reparationskostnaderna till cirka 929 dollar. Priserna kan dock skilja sig åt beroende på olika platser och områden.

FAQ

Är Land Rover LR3 en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Land Rover LR3 är en fyrhjulsdriven bil.

Hur många platser finns det i Land Rover LR3?

Land Rover LR3 är en bil med 5 platser. EPA-klassificering för denna bil är: 4WD Sport Utility Vehicle

Vad är hästkrafterna i en Land Rover LR3 och har den en turbo?

Land Rover LR3 har 300 hästkrafter och ett vridmoment på 315 lb-ft. Motorn är en Gas V8 med en cylindervolym på 4,4 liter/ Bränslesystemet är: SMPI.

Hur stort är bagageutrymmet i Land Rover LR3?

76,8 kubikfot ( 2,175 m3 )

Hur stor markfrigång har Land Rover LR3?

7,3 tum ( 18,54 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Land Rover LR3 har 19 x 8 tums framhjul i legering och 19 x 8 tums bakhjul i legering.

Hur många mil håller en LR3?

En Land Rover LR3 kan lätt hålla upp till 200 000 mil beroende på hur hårt du kör ditt fordon. Om du tar väl hand om den kan den hålla upp till 3-400 000 mil.

Har Land Rover LR3 luftkonditionering som standard?

Ja, Land Rover LR3 har luftkonditionering som standard.

  Land Rover Range Rover Sport Tillförlitlighet

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts