Land Rover LR2 Tillförlitlighet

Land Rover LR2 är namnet på den andra generationen av den berömda Land Rover Freelander. Den andra generationen som startade 2007 upphörde 2015 då Land Rover Discovery ersatte den klassiska Freelander. Den är allmänt känd och har fått ett gott rykte över hela världen.

Översikt

Land Rover LR2 är en klassisk fyrhjulsdriven SUV med en bra kraftfull motor. LR2 har en 2,0-liters turboladdad I-4 som ger 250 hk. Land Rover LR2 har en topphastighet på 124 mph och den lyckas accelerera från 0 till 60 mph på bara 8,2 sekunder. SUV:n har ett intelligent fyrhjulsdriftssystem som möjliggör en bekväm och smidig körning i alla typer av terrängkörning.

Tillförlitlighet

Det övergripande tillförlitlighetsbetyget för Land Rover LR2 är bra jämfört med lyxiga SUV:er från samma märke. Enligt Repairpal har Land Rover LR2 ett tillförlitlighetsbetyg på 3,0 av 5,0, vilket hjälper den att placera sig på plats 8 av 11 för lyxiga kompakta SUV:er.

Säkerhet

Säkerhetsbetyget är en annan viktig faktor för att avgöra den goda ägandekostnaden för ett fordon. När det gäller Land Rover LR2 är SUV:n genomsnittlig när det gäller den övergripande utvärderingen i säkerhetstesterna med bara ett marginellt betyg när det gäller säkerhetsåtgärder.

Avskrivningsgrad

Land Rover-fordon är kända för sitt eleganta utseende på gatorna och sin tillförlitlighet utanför de upptrampade vägarna. Land Rover LR2 från 2015 har en prognostiserad avskrivningsgrad på cirka 23 % efter 5 år. Denna avskrivningsgrad är ganska förståelig jämfört med andra lyxiga SUV:er från Land Rover.

  Lexus SC Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhålls- och reparationskostnaderna för alla fordon är viktiga faktorer för att avgöra den totala tillförlitligheten. När det gäller Land Rover LR2 uppskattas de genomsnittliga årliga underhålls- och reparationskostnaderna till cirka 1 570 dollar efter 1 års användning.

FAQ

Hur många säten finns det i Land Rover LR2?

Land Rover LR2 är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Fyrhjulsdrift

Vad är hästkrafterna i en Land Rover LR2 och har den en turbo?

Land Rover LR2 har 240 hästkrafter och ett vridmoment på 250 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Land Rover LR2?

61,8 kubikfot ( 1,75 m3 )

Hur stor markfrigång har Land Rover LR2?

8,3 tum ( 21,08 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Land Rover LR2 har 18 X 8 tums aluminiumhjul fram och 18 X 8 tums aluminiumhjul bak.

Varför är Land Rovers så opålitliga?

Problem med luftfjädring, fel på elektroniska parkeringsbromsar och vevaxelfel är vanliga problem med tillförlitligheten hos Land Rover Discovery 3 & 4. Alla märken är inte perfekta, men alla har sina styrkor och vissa har fler problem med tillförlitligheten än andra. Land Rover-ägare är för det mesta inbitna fans.

Varför lades LR2 ned?

Den första generationen Freelander kom inte till USA. Den mer raffinerade andra generationens LR2-modell kom dock i USA. Freelander lades ner 2014 på grund av ekonomiska bekymmer och låg försäljning. Den ersattes av Discovery Sport.

  Land Rover Range Rover Sport Supercharged Tillförlitlighet

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts