Ford Taurus X Tillförlitlighet

Ford har varit en av de största biltillverkarna i USA, och de är kända för sina budgetbilar. Taurus X introducerades efter att Ford Taurus lanserades på nytt 2008. Taurus X är också känd som Ford Freestyle, och den fanns bara tillgänglig från 2008 till 2009.

Översikt

Taurus X är en fullstor SUV med en tredje sätesrad. Bilen har en kraftfull 3,5 L Duratec V6-motor som är en 203 hästkrafter stark motor med ett 6-växlat automatiskt växellådesystem. Bilen är perfekt för att transportera mer än 5 passagerare eller mycket bagage.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en stor faktor och det är mycket viktigt att känna till en bils tillförlitlighet och hållbarhet. Ford är inte det mest pålitliga märket, men det har några fantastiska bilar under sitt paraply. Fords tillförlitlighetsbetyg är 3,5 av 5,0 och det ligger på plats 21 av 32 bilmärken. Taurus X är dock ganska pålitlig och har ett tillförlitlighetsbetyg på 4,0 av 5,0.

Säkerhet

Säkerhet är en mycket viktig faktor när man bedömer en bils tillförlitlighet. Ford har varit riktigt bra ur ett säkerhetsperspektiv och deras bilar krocktestas regelbundet. Taurus X har också krocktestats av IIHS, och den har fått betyget ”bra” av dem. Bilen har också många andra säkerhetsalternativ som elektronisk stabilitet, traktionskontroll, krockkuddar osv.

Avskrivningsgrad

Avskrivningsgraden är också mycket viktig eftersom folk inte vill köpa en bil som inte kan säljas till ett bra pris. Ford-bilar brukar vara bra på att hålla sitt värde. Taurus X har varit en gammal bil, men den är fortfarande ganska rimlig att sälja.

  Ford Focus Electric Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Kostnaderna för underhåll och reparation har varit högre för Ford-bilar än för andra bilar. Den genomsnittliga underhållskostnaden för Ford-bilar är cirka 775 dollar. Taurus X har dock en underhållskostnad på cirka 500 dollar. Det kan kosta mer än så beroende på bilens skick.

FAQ

Är Ford Taurus X en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Ford Taurus X är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många platser finns det i Ford Taurus X?

Ford Taurus X är en bil med 6 platser. EPA-klassificering för denna bil är: 4WD Sports Utility Vehicle

Vad är hästkrafterna i en Ford Taurus X och har den en turbo?

Ford Taurus X har 263 hästkrafter och ett vridmoment på 249 lb-ft. Motorn är en Gas V6 med en cylindervolym på 3,5 liter/ Bränslesystemet är: SMPI.

Vilken typ av hjul har den?

Ford Taurus X har 18 x -TBD- tums aluminiumhjul fram och 18 x -TBD- tums aluminiumhjul bak.

Tillverkar Ford fortfarande Taurus X?

Ford beslutade att göra Flex i stället för Taurus X.

Är Ford Taurus X en SUV?

Ford Taurus X, en crossover SUV-vagn SUV, tillverkades endast i två år. Ford Taurus X var en kompetent crossover som erbjöd tre rader med sittplatser, gott om lastutrymme, många tillval och ett utmärkt säkerhetsbetyg. Den hade också en kraftfull, om än lite ruskig, drivlina.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts