Ford Expedition Tillförlitlighet

Ford är ett välkänt varumärke för stora lastbilar och SUV:er. Expeditionen är en fullstor SUV som syftar till att ge större utrymme för både last och passagerare. SUV:n har en passagerarkapacitet på 8 personer. Bilen är också tillräckligt stark för att dra en släpvagn bakom sig.

Översikt

Den nuvarande generationen av Expedition presenterades 2018 med en 3,5 L V8-motor. Bilen har gott om funktioner med ett fyrhjulssystem och en extremt smidig körupplevelse. Bilen har också en tredje rad för passagerare. Platinum-utrustningsnivåerna har en 3,5 L V6-motor som har fler hästkrafter än de vanliga utrustningsnivåerna.

Tillförlitlighet

Tillförlitligheten är inte Fords bästa försäljningsargument. Fords SUV:er och lastbilar är säkert bra när det gäller tunga funktioner, förvaring och kraft, men de är inte de mest tillförlitliga. Expeditionen har ett genomsnittligt tillförlitlighetsbetyg på 3,0 av 5,0 av Consumer Reports.

Säkerhet

Säkerheten har alltid varit bra i Ford-bilar, och särskilt i Ford SUV:er som Expedition. Bilar som Expedition har en klar fördel vid kollisioner på grund av sina hårda karosserier och höga markfrigång. Expeditionen fick också ett bra säkerhetsbetyg på 5 av 5 av NHTSA i sina krocktester. Den har många andra säkerhetsfunktioner som ett körfältsystem, krockkuddar, kollisionsvarning och många fler tillgängliga alternativ.

Avskrivningsgrad

Fords kanske inte är de mest pålitliga bilarna, men de håller säkert sina priser väldigt bra. Expeditionen har också ett stort återförsäljningsvärde, och de värderas ned med cirka 18 % efter 1 år och bara 51 % efter 5 år av ägande.

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden är ofta något högre i nigger SUV:er på grund av de delar som används i bilen. Expeditionen har en genomsnittlig underhållskostnad på 850 dollar, vilket är den högsta av Ford-bilarna. dock är kvaliteten på delarna och bilen extremt bra, och de behöver mindre pengar för reparationer och bara för det förebyggande underhållet.

  Är BMW M235i pålitlig?

FAQ

Hur många säten finns det i Ford Expedition?

Ford Expedition är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Bakhjulsdrift

Vad är hästkrafterna i en Expedition och har den en turbo?

Ford Expedition har 375 hästkrafter och ett vridmoment på 470 lb-ft. Motorn är en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en cylindervolym på 3,5 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Hur stor markfrigång har Expeditionen?

9,8 tum ( 24,89 cm )

Vilken typ av hjul har den?

Ford Expedition har 18 X 8,5 tums aluminiumhjul fram och 18 X 8,5 tums aluminiumhjul bak.

Hur länge håller Ford Expeditions motorer?

Beroende på hur väl du underhåller den bör Ford Expeditions motor hålla mellan 150 000 och 300 000 år. 5,4L V8 med 16 ventiler har den motor som har den lägsta livslängden.

Vilket är det mest tillförlitliga året för Ford Expedition?

Ford introducerar nya modeller varje år, men vissa fordon har klarat sig bättre än andra. De sämsta åren för Ford är 2003 och 2006 års Ford Expeditions, medan 2019 års modell och 2020 års modell är de bästa. Trots att vissa bilår har de sämsta recensionerna finns det många år med bra bilrecensioner.

Vilken är mer tillförlitlig Tahoe eller Expedition?

Ford Expedition vinner utmärkelsen Bästa stora SUV för familjer 2020. Men Chevrolet Tahoe är en mer prisvärd konkurrent och erbjuder ett bra förutspått tillförlitlighetsbetyg samt många funktioner.

  Ford Bronco Sport Tillförlitlighet

Har Ford Expeditions motorproblem?

Det är ganska vanligt i Expeditions med V8-motorer i familjen, inklusive 4,6L eller 5,4L. Problemet är vanligast i Expeditions som tillverkats mellan 1999 och 2003. Andra år som berörs är Expeditions från 1999 till 2003, 2004-2008 Expeditions och 1997-1998.

Är Ford Expedition värd pengarna?

Ford Expedition är en stor SUV som är mycket välbyggd och värd pengarna. Den har också ett av de högsta prestandapoängen i sin klass. Expeditionen har en utmärkt hantering för ett fordon av den här storleken. Den här Ford finns i alternativ med två och tre rader. Den erbjuder rymliga sittplatser samt gott om lastutrymme.

Vilken är Fords största SUV?

Fords största SUV är 2022 års Ford Expedition Max. Det är en Ford Expedition Max, men mycket större. Den är mycket större. Ford Expedition Max mäter 221,9 tum i längd, medan den vanliga Ford Expeditionen mäter 210 tum.

Vilket är det sämsta året för Ford Expedition?

2006 var det sämsta året för en Ford Expedition. 2006 var det sämsta året för en Ford Expedition. Det fanns flest klagomål på motorn och att färgen föll av. CarComplaints.com rapporterar att Ford Expeditions största problem var oförmågan att stänga av motorn när lampan för felsäkerhet är tänd.

Vilken har mest lastutrymme Suburban eller Expedition?

Med den tredje raden fälld expanderar Expeditions lastutrymme från 57,5 till 73,3 kubikmeter. Chevy Suburban 2019 är vinnaren i alla tre dimensioner. Den har 39,3 kubikmeter mer lastutrymme än Expeditionen, 76,7 kubikmeter mindre än andra raden och 121,7 kubikmeter med båda raderna uppfällda.

Vilken är bättre Yukon eller Expedition?

GMC Yukon Denali 2021 erbjuder bättre funktionella möjligheter, en starkare motor och bra finansieringsalternativ som gör den ännu mer prisvärd. 2020 Expedition Platinum erbjuder många specialfunktioner men våra experter anser att 2021 GMC Yukon Denali är ett bättre val.

  Ford Bronco Tillförlitlighet

Kräver 2022 Expedition premiumgas?

Expeditionen kan köras på 87 procent oktan. För optimal prestanda, till exempel vid bogsering, rekommenderas dock att du använder 91 oktan.

När slutade Ford att sätta V8 i Expedition?

2015

Är Expedition Max större än expeditionen?

Ford Expedition Max mäter en fot längre än den vanliga Expeditionen. För längre resor kan den rymma upp till åtta passagerare. Även längre personer kommer att känna sig bekväma i den tredje raden. Expeditions kommer som standard med tygstolar. Det finns även tillval för quiltat läder i högre trims.

Är en Ford Expedition bekväm?

Den är bekväm och rymlig. Ford Expedition är en SUV med tre rader som har plats för upp till sex personer i traditionell bemärkelse. Expedition Max är rymligare och bekvämare än den kortare Expeditionen. 2021 års modell kommer att ha en ny basutförande och ytterligare tillvalsfunktioner.

Hur många mil kör en Ford Expedition på en full tank?

Bränsleekonomi: Expeditionen uppnår upp till 17 mpg i staden och upp till 23 på motorvägen. Dessa siffror är jämförbara med, om inte bättre än, Fords konkurrenter.

Vilken är den lyxigaste Ford Expeditionen?

Platinum. Ford Expedition Platinum 2021 är den lyxigaste SUV-modellen. Den kombinerar komfort och prestanda. Prestandan är avsevärt förbättrad för standarddrivlinan. Active Motion(r), framsätena har massagefunktioner som gör att det blir en mycket bekväm resa.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts