Ford Bronco Sport Tillförlitlighet

Fords lastbilar och SUV:er har varit berömda under hela Fords existens. Bronco Sport släpptes tillsammans med den berömda Bronco, och den har många fantastiska funktioner. Bronco Sport levereras med ett standard fyrhjulssystem, som Ford marknadsför som G.O.A.T-systemet, vilket innebär att den går över alla typer av terräng.

Översikt

Sportmodellen kommer med 2 motorer. Basmotornivån är en 1,5 L I3-motor som används i trimnivåerna Base, Big Bend och Outer Banks. Den andra motorn är en 2,0 L turboladdad I4-motor som används i trimnivån Badlands. 4WD-systemet är standard i alla fordon, med ett fantastiskt HOSS-fjädringssystem.

Tillförlitlighet

När det gäller tillförlitlighet var Ford en av de mest tillförlitliga biltillverkarna en gång i tiden. Fords tillförlitlighet har dock sjunkit på grund av vissa av deras modeller. Bronco Sports har, precis som Bronco, ett utmärkt tillförlitlighetsbetyg. Den har fått ett tillförlitlighetsbetyg på 82/100 av J.D Power.

Säkerhet

Säkerhetsfaktorn har varit stor i Fords bilar, och särskilt i deras SUV:er och lastbilar. Bronco Sport har belönats med 5 stjärnor för sin säkerhet. Bilens kaross är extremt solid, vilket gör att den har presterat anmärkningsvärt bra i sina krocktester. Bilen har andra fantastiska säkerhetsfunktioner som krockkuddar, ABS, elektronisk stabilitetskontroll osv.

Avskrivningsgrad

Fordbilar håller vanligtvis sitt pris och har en lägre avskrivningsgrad än många andra bilar. Fords lastbilar och SUV:er är särskilt kända för sin kvalitet. Bronco Sport har en värdeminskning på cirka 52 % efter fem års ägande. Detta är extremt bra och en stor fördel med att äga en Ford.

  Ford Bronco Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnader och reparationer är en stor faktor som avgör en bils tillförlitlighet. Bronco Sport kostar i genomsnitt cirka 500 dollar per år. Underhållskostnaden och service är vanligtvis inte särskilt dyrt, men reservdelar är ofta dyra för Ford.

FAQ

Hur många säten finns det i Ford Bronco Sport?

Ford Bronco Sport är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för den här bilen är: Fyrhjulsdrift

Vad är hästkrafterna i en Ford Bronco Sport och har den en turbo?

Ford Bronco Sport har 181 hästkrafter och ett vridmoment på 190 lb-ft. Motorn är en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-3 med en cylindervolym på 1,5 liter Bränslesystemet är: Bränslesystemet är: Port/Direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Ford Bronco Sport har 17 X 7 tums aluminiumfälgar fram och 17 X 7 tums aluminiumfälgar bak.

Vad är det för fel på Bronco Sport?

Två återkallelser har hittills gjorts för Ford Bronco Sport 2021. Den ena berodde på en defekt bakre fjädring. Upphängningsmodulerna kanske inte är ordentligt fastsatta i underramen. Efter att Bronco Sport utrustats med felaktiga främre nedre styrarmar utfärdades en andra återkallelse.

Har Bronco Sport en turbo?

Ja, den har turboladdade motorer. Bronco Sport bygger på samma plattform som den kompakta Escape crossoveren. Alla modeller har fyrhjulsdrift. Basmotorn är en trecylindrig 1,5-liters turboladdad motor med 181 hästkrafter. Men en turbo 2,0-liters turbo fyrcylinder på 245 hästkrafter finns också tillgänglig. … Bronco Sport kan dra mellan 2000 och 2200 pund.

  Chrysler 300 SRT Tillförlitlighet

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts