Ford EcoSport Tillförlitlighet

EcoSport är ännu en SUV från Ford, och det är en subkompakt crossover-SUV. Bilen har ett bra utseende på utsidan, och den är också bra när det gäller prestanda. Bilen har också ett fyrhjulssystem som kan användas för tuffa underlag. Bilen har stiliga tillförlitlighetsbetyg.

Översikt

EcoSport finns i många utrustningsnivåer och motortyper. Motorutbudet börjar med en 1,0 L EcoBoost-motor och den största motorn som finns tillgänglig är en 2,0 L I4-motor. Bilen börjar med en imponerande prislapp på 20 395 dollar, vilket är extremt prisvärt. Det finns också ett tillval för ett fyrhjulssystem för terrängkörningsupplevelser.

Tillförlitlighet

Ford har inte varit det mest pålitliga märket i USA. Kvaliteten har kritiserats av kritikerna och delarna är dessutom dyra. Det finns dock bilar som är tillräckligt tillförlitliga för att köpas. EcoSport är också pålitlig och den har ett förutspått tillförlitlighetsbetyg på 5 av 5 av Consumer Reports.

Säkerhet

Säkerhetsåtgärderna har alltid varit bra i Ford-bilar. EcoSport har också ett bra krocksäkerhetsbetyg på 5 stjärnor av 5 av NHTSA. Bilen presterade bra i testerna och de säkerhetsfunktioner som finns i bilen är också användbara. Bilen har krockkuddar, ABS, elektronisk stabilitet och traktionskontroll.

Avskrivningsgrad

Även om Ford-bilar inte är de mest pålitliga håller dessa bilar sitt värde. EcoSport håller också sitt pris och den har en nedskrivning på cirka 54 procent efter 5 år. Detta är faktiskt riktigt bra för en bil.

Underhåll och reparation

Underhållskostnader och reparationer kostar ofta mycket. Fords brukar kosta runt 700 dollar per år för allt underhåll. EcoSport har dock en något lägre underhållskostnad och den kostar cirka 500 dollar per år. Kvaliteten är också bra och det finns inga större problem som rapporterats med bilen.

  Ford C Max tillförlitlighet

FAQ

Är Ford EcoSport en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Ford EcoSport är en fyrhjulsdriven bil.

Hur många platser finns det i Ford EcoSport?

Ford EcoSport är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small SUV 4WD

Vad är hästkrafterna i en Ford EcoSport och har den en turbo?

Ford EcoSport har 166 hästkrafter och ett vridmoment på 149 lb-ft. Motorn är en Regular Unleaded I-4 med en cylindervolym på 2,0 liter Bränslesystemet är: Bensin direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Ford EcoSport har 17 X 7,5 tums aluminiumhjul fram och 17 X 7,5 tums aluminiumhjul bak.

Är Ford EcoSport ett misslyckande?

Nej, Ford EcoSport är ett mycket starkt fordon. Det är en av de bästa SUV:erna i sin klass.

Varför ska jag överväga att köpa en Ford EcoSport?

Det är en mycket ekonomisk bil till ett lågt pris. Det är också en säker bil som du kan köra var som helst utan att oroa dig för olyckor.

Hur länge håller en Ford EcoSport?

Ford hävdar att Ford EcoSport kan köra 100 000 mil utan att uppleva allvarliga problem. Detta kan leda till kostsamma reparationer. Konsumenternas recensioner visar att Ford EcoSport når sin toppnivå vid 45 000 mil. Detta innebär att din Ford EcoSport bör hålla i minst sju år.

Vad är problemet med EcoSport?

Fords EcoSport är därför mindre raffinerad än de andra EcoSport-modellerna. Car and Driver konstaterade att körningen var bullrig och hård, med undantag för trimmade modellerna Titanium och SES. Även då var fjädringen för mjuk, vilket resulterade i överdriven kroppsrullning. EcoSport är inte snabb eller ekonomiskt effektiv.

  Chrysler 300 SRT Tillförlitlighet

Är EcoSport diesel tillförlitlig?

Dieselmotorn på 1,5 liter är en av de mest kraftfulla dieselmotorerna. Den har testats och visat sig vara tillförlitlig. Den går mycket smidigt och bullrar väldigt lite. Den är bra för körsträckan och mycket prisvärd att underhålla.

Är den värd att köpa?

Eftersom den är rolig att köra är Ford Ecosport bensinmotor definitivt värd att köpa. Turbobensinmotorn är mindre effektiv än turbobensinmotorn, men den är fortfarande rolig att köra. Den erbjuder bra prestanda, så satsa på den.

Är EcoSport bränsleeffektiv?

EcoSports två motorer med Auto Start-Stop-teknik gör ett bra jobb för att minska bränsleförbrukningen. Ford EcoSports 2.0L-motor är kraftfullare, men Intelligent 4WD-systemet ger fortfarande en enastående bränsleekonomi. Dess EPA-skattade 23/29 MPG i staden och 29 på motorvägen.

Vad är det för fel på EcoSport?

Ford EcoSport är känd för att ha klibbiga bromsar, skakproblem och låg MPG.

Har Ford EcoSport en varning för döda vinklar?

Varje 2020 EcoSport har inbyggda speglar för döda vinkeln som ger bättre sikt för att lösa detta problem. Övervakning av döda vinkeln och varning för korsande trafik bakåt ingår i Convenience-paketet. Det är tillgängligt med SE-utrustningen.

Har Ford Ecosport uppvärmda speglar?

Ja, den har uppvärmda sidospeglar. Den här utrustningen har en sportanpassad fjädring och 17-tums hjul. Den har också läderklädsel med insatser av tyg, svarta exteriörstylingelement, en bakspoiler och en automatiskt dimbar backspegel.

  Buick Regal Sportback Tillförlitlighet

Har Ford EcoSport uppvärmda säten?

Det är ett tillval, uppvärmda framsäten finns tillgängliga för passageraren och föraren. Du kan välja mellan tre värmeinställningar. Tryckknappsknapparna styr vänster eller höger uppvärmda säten. En röd lampa lyser för att indikera värmenivån.

Har EcoSport parkeringssensorer bakåt?

Fyra bakre parkeringssensorer finns vid stötfångaren på EcoSport. Pekskärmen ger ljudåterkoppling och visar information om parkeringsområdet med stor noggrannhet.

Är Ford EcoSport samma sak som Escape?

Escape är 19 tum längre och något bredare än EcoSport. Den största skillnaden mellan de två SUV:erna ligger i utrymmet i kupén. Escape erbjuder som väntat mer utrymme för utrustning och människor.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts