Buick Regal Sportback Tillförlitlighet

Sportback-versionen av Buick Regal är känd för sin karossdesign och motorprestanda. Bilen är också rymlig för såväl passagerare som bagage. Bilen är utformad i en liftback-karossform, som också har en baklucka i form av en baklucka. Bilen har dock lagts ned, men den är fortfarande en av de mest pålitliga bilarna.

Översikt

Bilen har en interiör av premiumkvalitet med kraftfulla drivrutiner. Den finns i 2 2 2,0 L turbomotorer som producerar 250 hästkrafter och 8-växlad automatisk växellåda. För att öka greppet på vägen har bilen dessutom ett AWD-system.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet i bilar är innebörden av en pålitlig bil, som inte behöver mycket underhåll och är säker. Buick-bilarna är utformade för att erbjuda maximal tillförlitlighet, och kvaliteten på de delar som används i bilen är också bra, men inte lika bra som andra lyxmärken.
Regal Sportback är en del av Regal-serien som betecknas som en av de mest pålitliga inhemska bilarna. Regals tillförlitlighetsbetyg är 91 av 100 av J.D Power, vilket betecknas som bäst. Bilen är också ganska pålitlig när det gäller återförsäljning eller underhållsperspektiv.

Säkerhet

Buick-bilar har haft en bra historia när det gäller säkerhetsmätningar. Regal Sportback har fått bra betyg när det gäller kollisionssäkerhet. De aktiva och passiva säkerhetsfunktionerna finns också där för att minimera skadorna. Den erbjuder alla viktiga förarassistansfunktioner som traktionskontroll, AEB-system osv.

Underhåll och reparation

Tillförlitligheten hos en bil beror i hög grad på bilens underhålls- och reparationskostnader. Buick-bilarna har hållbara motorer med karossdelar av god kvalitet som är lätta att byta ut. Underhållskostnaden för Regal Sportback är enligt många källor cirka 500 dollar per år. Detta är mycket ekonomiskt om man tittar på bilens egenskaper.

  Bentley Arnage Tillförlitlighet

FAQ

Är Buick Regal Sportback en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Buick Regal Sportback är en bil med framhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Buick Regal Sportback?

Buick Regal Sportback är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Stora bilar

Hur många hästkrafter har Buick Regal Sportback och har den en turbo?

Buick Regal Sportback har 250 hästkrafter och ett vridmoment på 260 lb-ft. Motorn är en turboladdad gas I4 med en cylindervolym på 2,0 l/ Bränslesystemet är: Direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Buick Regal Sportback har 17 x -TBD- tums aluminiumfälgar fram och 17 x -TBD- tums aluminiumfälgar bak.

Hur säker är en Buick Regal?

Regal fick betyget Bra av Insurance Institute for Highway Safety. Betyget för frontalkollisioner höjdes till Superior tack vare tillgången till varning för frontkollisioner och automatiserad bromsning. Regal har fått fem stjärnor av National Highway Traffic Safety Administration.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts