Buick Regal Tillförlitlighet

Bilen är ganska känd för sin karossdesign och rymliga interiör. Bilen är dock inte den mest lyxiga om vi jämför den med andra lyxbilar. när det gäller tillförlitlighet presterar bilen extremt bra och det är en sedan med låg underhållsnivå.

Översikt

Regal har funnits på den amerikanska marknaden i årtionden. Bilen kom med 2,0 L turbomotorer, och det finns två karossformer tillgängliga för bilen. Det finns en liftback-form, som har en mycket användbar baklucka i lucka-stil, och så finns det en kombi. Bilen upphörde att tillverkas 2019, men du kan fortfarande köpa den här bilen.

Tillförlitlighet

Bilarnas tillförlitlighet och pålitlighet är en viktig aspekt när man köper en bil. Buicks bilar är ofta mycket kända för sin tillförlitlighet. Dessa bilar är inte de mest lyxiga som Cadillac, men de betecknas som premiumbilar. Märkets tillförlitlighet är 3,5 av 5,0, vilket betecknas som bra.
Regal, liksom många andra Buick-bilar, är en mycket pålitlig bil. J.D Power, som är en stor organisation för att granska bilars tillförlitlighet, har betygsatt Regal med 91 poäng av 100, vilket betecknas som bäst. Detta beror främst på dess obevekliga motor och låga underhållskostnad.

Säkerhet

När det gäller säkerhetsaspekten presterar Buick-bilarna hyfsat bra även här. Regal har ett 5-stjärnigt säkerhetsbetyg. Detta beror främst på dess säkerhetsfunktioner. Många förarassistansfunktioner är dock inte standard och kostar därför en hel del. Förarassistansfunktioner inkluderar kollisionsvarning, filhållningsassistans och farthållare.

  Aston Martin DBS Superleggera Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Buick-bilar är inte de bilar som kräver mest underhåll. Regal har en pålitlig motor och andra delar är också av god kvalitet. För årligt underhåll skulle bilen kosta omkring 500 dollar för allt underhåll och reparationer. Utöver detta finns det också en garanti som skulle hjälpa ytterligare.

FAQ

Är Buick Regal en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Buick Regal är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Buick Regal?

Buick Regal är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Midsize

Vad är hästkrafterna i en Buick Regal och har den en turbo?

Buick Regal har 259 hästkrafter och ett vridmoment på 295 lb-ft. Motorn är turboladdad och har en cylindervolym på 2,0 l/ Bränslesystemet är direktinsprutning.

Hur stort är bagageutrymmet i Buick Regal?

14,2 kubikfot ( 0,402 m3 )

Vilken typ av hjul har den?

Buick Regal har 18 x -TBD- tums aluminiumhjul fram och 18 x -TBD- tums aluminiumhjul bak.

Vilka problem har Buick Regal?

Buick Regals vanligaste motorproblem är bland annat att motorn stängs av och stannar under körning, att den går ojämnt, att den har problem med styrkedjan, att den tappar kraft under körning och att motorn knackar när den är kallstartad.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts