Buick LaCrosse Tillförlitlighet

LaCrosse är en elegant designad mellanstor sedan med mycket bra kördynamik. Den har en bra blandning av tekniska funktioner blandat med säten av premiumkvalitet. Det är ingen lyxbil, men den ger den mycket starka essensen av en lyxbil. Dessutom är det också en underhållsfattig och säker pålitlig bil.

Översikt

Bilen är i sig själv i sin tredje generation, men Buick USA avvecklade den 2019. De införde också ett AWD-system i den amerikanska versionen. I USA introducerade Buick en hybridmodell och en modell med 3,6 L motor i den 3:e generationen. LaCrosse är dock fortfarande en bästsäljare i Kina.

Tillförlitlighet

Vid köp av en medelklassig budgetbil tittar folk ofta på tillförlitlighetsfaktorn eftersom de vill att bilen ska vara deras dagliga körning och inte orsaka några problem konstant. Buick har haft en hygglig historia när det gäller tillförlitlighet. De är inte fula och tillräckligt premium för att man ska kunna njuta av dem när man kör.
LaCrosse följer Buicks fotspår och den är tillräckligt tillförlitlig för att fortfarande köpas i USA. Bilen har ett tillförlitlighetsbetyg över genomsnittet på 3,5 av 5 av J.D Power. Bilen har ett helhetsbetyg på 8,1 och den briljerar på avdelningarna för säkerhet och låg underhållsnivå.

Säkerhet

LaCrosse erbjuder mycket bra säkerhet och det till ett överkomligt pris. Den fick 5 stjärnor av NHTSA och presterade fint i krocktester. Den tredje generationen hade till och med nya säkerhetsfunktioner som förarassistenter och ännu bättre kollisions- och vältskydd.

  Aston Martin DB9 GT Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållskostnaden i prisvärda bilar är alltid lägre än i full lyxbilar. LaCrosse har också en liknande underhållskostnad som andra Buick-bilar och den ligger på cirka 500 dollar per år. Detta inkluderar även eventuella större reparationskostnader. Dessutom har bilen också mycket små chanser att få några större reparationer, så den årliga underhållskostnaden skulle vara ännu lägre än 500 dollar.

FAQ

Är Buick LaCrosse en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Buick LaCrosse är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Buick LaCrosse?

Buick LaCrosse är en bil med 5 sittplatser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Midsize Cars: Denna bil är klassificerad i följande kategori: ”Midsize Cars”.

Hur många hästkrafter har Buick LaCrosse och har den en turbo?

Buick LaCrosse har 310 hästkrafter och ett vridmoment på 268 lb-ft. Motorn är en Gas V6 med en cylindervolym på 3,6 liter/ Bränslesystemet är: Direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Buick LaCrosse har 19 x -TBD- tums aluminiumfälgar fram och 19 x -TBD- tums aluminiumfälgar bak.

Har Buick LaCrosse problem?

Buick verkar ha åtgärdat problemen med tredje generationens LaCrosse och det finns mycket få klagomål på den nya generationen. Det finns inga motorproblem som var lika utbredda eller farliga som modellerna från 2008 och 2011. Dessa bilar är dock inte perfekta.

Hur många mil håller en Buick LaCrosse?

Buick LacCrosse sedan är välbyggd och kan hålla mellan 200 000 och 250 000 mil med bra underhåll och säkra körvanor. LaCrosse har en beräknad livslängd på 13-17 år baserat på 15 000 mil per år. Detta är innan den behöver dyra reparationer eller går sönder.

  BMW 7-serien Tillförlitlighet

Är Buick LaCrosse en bra begagnad bil?

LaCrosse från 2019 är en utmärkt begagnad bil. Du kan hitta LaCrosse-modeller som har kraftfulla V6-motorer om du värderar prestanda högre än bränsleekonomi. Sedanen är bekväm och erbjuder gott om sittplatser. Den har också många användarvänliga tekniker.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts