Buick Regal TourX Tillförlitlighet

Kombivagnar är gjorda för att transportera fler passagerare och bagage. TourX är en utgåva av Regal-serien, som är mycket pålitlig och snygg. Vagnen har en nästan lyxig interiör och en fantastisk kördynamik. Detta är en komplett familjevagn att äga.

Översikt

Det här är en fantastisk bil som konkurrerar med många andra stora rivaler som BMW 3-serien eller Volvo V60. Den erbjuder ett stort lastutrymme på 73,5 kubikfot. Det finns inga kompromisser när det gäller kördynamiken, och bilen erbjuder ett AWD-system för att öka vägstabiliteten och dragkraften. Motorn som används i bilen är en 2,0 L 4-cylindrig motor som producerar 250 hästkrafter.

Tillförlitlighet

Tillförlitlighet är en avgörande faktor när man köper en familjebil eftersom människor vill ha en hållbar och beroende bil för sina familjer. Människor ser många saker i en pålitlig bil, från dess beroende motor till dess solida kaross. Buick har alltid varit ett pålitligt märke och har ett bra tillförlitlighetsbetyg på 3,5 av 5,0. Människor har dock klagat på bristen på en lyxig interiör.
Regal-serien är bland de mest tillförlitliga serierna från Buick. TourX har en bra motor som skulle hålla i många år och den byggda kvaliteten är också bra. J.D Power, som är en av de största bilgranskande organisationerna, har gett bilen betyget 91 av 100.

Säkerhet

TourX erbjuder många aktiva och passiva säkerhetsfunktioner. Bland de förarstödjande funktionerna finns bland annat stabilitetskontroll, dagsljus, däcktrycksövervakningssystem, antiblockeringssystem och så vidare. När det gäller krocksäkerhet finns dessutom krockkuddar, kollisionsvarning osv.

  BMW 4-serien Tillförlitlighet

Underhåll och reparation

Underhållet är ett stort perspektiv när man köper en bil. Man kan köpa eller leasa en dyr bil, men man är inte villig att betala höga räkningar för underhåll och reparation. TourX har låga underhålls- och driftskostnader. Den skulle behöva cirka 600-700 dollar per år för underhåll. Detta är betydligt lägre än många av dess konkurrenter.

FAQ

Är Buick Regal TourX en framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven bil?

Buick Regal TourX är en bil med fyrhjulsdrift.

Hur många säten finns det i Buick Regal TourX?

Buick Regal TourX är en bil med 5 platser. EPA-klassificeringen för denna bil är: Small Station Wagon

Vilka hästkrafter har Buick Regal TourX och har den en turbo?

Buick Regal TourX har 250 hästkrafter och ett vridmoment på 295 lb-ft. Motorn är en turboladdad gas I4 med en cylindervolym på 2,0 l/ Bränslesystemet är: Direktinsprutning.

Vilken typ av hjul har den?

Buick Regal TourX har 18 x -TBD- tums aluminiumfälgar fram och 18 x -TBD- tums aluminiumfälgar bak.

Varför slutade Buick att tillverka TourX?

Autoblog rapporterar att det inte finns tillräckligt med efterfrågan för att fortsätta produktionen, så Buick har slutat tillverka dessa modeller i Amerika. TourX-vagnen är underskattad.

Var tillverkas Buick TourX?

Buick Regal TourX tillverkades i Tyskland. Den var inspirerad av en Opel-modell, ett europeiskt märke som en gång var en del av General Motors.

Har Buick Regal TourX en tredje rad?

Den här vagnen har ingen tredje rad. Den här bilen är idealisk för singlar, par eller små familjer. Den har bekvämt plats för 4 personer, eller 5 om det finns mindre passagerare.

James May

James stora passion är bilar. Han har publicerat innehåll på Bil A2Z ända sedan webbplatsen lanserades våren 2021.

Recent Posts